Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
Egyébként ki nem állhatom a friendzone királyokat. Fel nem foghatom mi motiválhatja az ilyeneket.eaglesmcnabb
Ha tényleg érdekel, erre mondhatok releváns példát.
Megismerek egy lányt, megtetszünk egymásnak, összejövünk, jól elvagyunk, dehát nem akarok örökké vele lenni, gondolom ő se velem, pláne nem együtt élni, belevonni a mindennapjaimba, gondolom ő se engem, és pár hét (nap, hónap) után detektálom, detektálja, hogy ebben kb. ennyi van, de kedvelem, jófej, szexi, ő is kedvel, elszórakoztatom, jól érzi magát velem, így "barátok leszünk", és semmi kötöttség, amikor összefutunk (dumálni, dugni, kajálni, színház, egyéb közös program, mindegy végtére is mi célból) mindenki élvezi a helyzetet, és nagy friendzone királynak, királynőnek hisszük magunkat, és megvan a megfelelő motiváció, hogy 1-2 hét (hónap) múlva ismét találkozzunk.
Talán azért van így, mert az élet nem csak végletekből áll, és az ehetetlen szar, és a legfinomabb ínyencség között is rengeteg élvezetesen fogyasztható finomság található.Sobri Jóska
ez nem az amiről Csabi, illetve Vrji beszél.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
4-5 hónap alatt mondjuk rá kéne jönni hogy valamii nem oké 😀
eaglesmcnabb
3-4 éve volt gimis oszttársammal párbeszéd:

-És akkor a szülinapi bulimra jössz majd pár hét múlva?
-Hát ha nem leszek Bp-n...
-De sulinak már vége, mit csinálsz ott nyáron?
-Csaj
-Mióta nyomulsz?
-Úgy másfél éve
-Nem kéne akkor már hagynod...?
-Nem, én soha nem adom fel

Nem volt több kérdésem😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 372 — #NoStress
Egyébként ki nem állhatom a friendzone királyokat. Fel nem foghatom mi motiválhatja az ilyeneket.eaglesmcnabb
Ha tényleg érdekel, erre mondhatok releváns példát.
Megismerek egy lányt, megtetszünk egymásnak, összejövünk, jól elvagyunk, dehát nem akarok örökké vele lenni, gondolom ő se velem, pláne nem együtt élni, belevonni a mindennapjaimba, gondolom ő se engem, és pár hét (nap, hónap) után detektálom, detektálja, hogy ebben kb. ennyi van, de kedvelem, jófej, szexi, ő is kedvel, elszórakoztatom, jól érzi magát velem, így "barátok leszünk", és semmi kötöttség, amikor összefutunk (dumálni, dugni, kajálni, színház, egyéb közös program, mindegy végtére is mi célból) mindenki élvezi a helyzetet, és nagy friendzone királynak, királynőnek hisszük magunkat, és megvan a megfelelő motiváció, hogy 1-2 hét (hónap) múlva ismét találkozzunk.
Talán azért van így, mert az élet nem csak végletekből áll, és az ehetetlen szar, és a legfinomabb ínyencség között is rengeteg élvezetesen fogyasztható finomság található.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska
4-5 hónap alatt mondjuk rá kéne jönni hogy valamii nem oké 😀
A másikat hibáztatni meg ótvar nagy faszság, ez olyan amikor a csaj megharagszik a barátnőjére/nővérére mert összejön az exével. Mi köze hozzá?

Egyébként ki nem állhatom a friendzone királyokat. Fel nem foghatom mi motiválhatja az ilyeneket.A kosarasok meg már csak ilyenek, begyűjtik a lepattanót.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
jó lehet a hangulat a szemináriumokon.Amadeus91
mert a BKF erről híres 😛
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
szarul írtam. nem a sikeres küldetés után rohantam ezzel a fiúhoz. amikor nekem még semmi dolgom nem volt a sztoriban, akkor mondtam neki, hogy a leányzó nem akar tőle semmit, tényleg csak barátként tekint rá. leszarta, nyomatta tovább a hülyeségét.

ez lett az eredménye. arról nem tehetek, ha valaki balfasz.shawnka
haverod a srác?Amadeus91
csoporttárs. ismerős.shawnka
jó lehet a hangulat a szemináriumokon.
több mint 11 éve
szarul írtam. nem a sikeres küldetés után rohantam ezzel a fiúhoz. amikor nekem még semmi dolgom nem volt a sztoriban, akkor mondtam neki, hogy a leányzó nem akar tőle semmit, tényleg csak barátként tekint rá. leszarta, nyomatta tovább a hülyeségét.

haverod a srác?Amadeus91
csoporttárs. ismerős.
több mint 11 éve

haverod a srác?Amadeus91
Te haverkodsz balfaszokkal?

több mint 11 éve

haverod a srác?
több mint 11 éve

ez lett az eredménye. arról nem tehetek, ha valaki balfasz.
több mint 11 éve
de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnka
mondjuk egy tényleg redva geciség.Amadeus91
Ja.... nem borított meg a gyerek?catattack
Miért, akkor ő dughatott volna?Sobri Jóska
Nem feltétlen. De jobban érezte volna magát...apeszos
Na de te kinek drukkolsz? A medvének?Sobri Jóska
Az erősebb kutyának...apeszos
És az shawnka lett, mint látjuk azt.Sobri Jóska
Nem, csak a szemfülesebb..apeszos
Ámen.

több mint 11 éve
Nem, de aznap a Shawnka se!
Mondjuk bekínálnának ezzel a mondattal, főleg a Shawnka nagyképű stílusában, én biztos indítottam volna föld-levegő rakétát! 😀catattack
Ha ilyen karakter lett volna a srác, akkor lehet ő dugott volna eleve.

több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnka
És az shawnka lett, mint látjuk azt.Sobri Jóska
Nem, csak a szemfülesebb..
több mint 11 éve
És az shawnka lett, mint látjuk azt.

több mint 11 éve
Az erősebb kutyának...
több mint 11 éve
catattack 3 520
Nem, de aznap a Shawnka se!
Mondjuk bekínálnának ezzel a mondattal, főleg a Shawnka nagyképű stílusában, én biztos indítottam volna föld-levegő rakétát! 😀
több mint 11 éve
Na de te kinek drukkolsz? A medvének?

több mint 11 éve
Nem feltétlen. De jobban érezte volna magát...
több mint 11 éve
Miért, akkor ő dughatott volna?

több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Én úgy hallottam, hogy kiütötte Shawnkát!

JT Daniels fan
több mint 11 éve
catattack 3 520
Ja.... nem borított meg a gyerek?
több mint 11 éve
ez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért.shawnka
Nem épp az a gonosz, aki learatja a babért, az csak él a lehetőséggel, vagy ő megkapja az esélyt, amit a másik nem.Tony
hát a srác szemében azzá váltam 😀 ami neki nem jött össze 4-5 hónap alatt, azt én megcsináltam 2 hét elteltével. de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.shawnka
mondjuk ez* tényleg redva geciség.

*késő van már
több mint 11 éve
ez poén, mert a jelenlegi asszonnyal így jöttünk össze. mármint én voltam a gonosz, aki learatta a babért.shawnka
Nem épp az a gonosz, aki learatja a babért, az csak él a lehetőséggel, vagy ő megkapja az esélyt, amit a másik nem.Tony
hát a srác szemében azzá váltam 😀 ami neki nem jött össze 4-5 hónap alatt, azt én megcsináltam 2 hét elteltével. de ezt elmondtam neki is, úgy volt tökéletes szárnysegéd, hogy magának akart jót, csak közben tökre önmaga ellen dolgozott.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Jah, annyi a kínom, hogy kibaszottul kétszínű volt. 😀

Az ilyet nem bírom. Nem tudom miért nem mondja akkor hamarabb. Még egy fogyatékos is észrevette volna, hogy hajtok rá. 😀Vrijbloed
Mert hízik a reteknek a mája, hogy hajtanak rá. 😀

Mondom, talán már az elején átgondoltabban kell választani, és azt kell közel engedni, aki nem csal meg, nem basz át, nem gázol beléd, nem használ ki.
Ez kamaszként megoldhatatlan, de felnőttként alapelvárás.
Vagy lehet csak nekem volt szerencsém, vagy nincs gerincem.
Más nagyon nem jöhet szóba.Sobri Jóska
Na jah, mert ha nem bízol benne, akkor közel is tud kerülni hozzád. Tudja, hogy nem bízol benne, de ő megnyílik neked és feltárja lelke valóját. 😀
Persze kinek mi a tapasztalata, én ezért sem fogalmazok meg "nagy igazságokat", mert tuti lesz jó pár ember, akire nem lesz igaz.
több mint 11 éve
Én azt furcsállom, ha valaki nem akar utána barátkozni, ami persze nem napi kapcsolatot jelent, de évente pár közös vacsi, beszélgetés és alkalomadtán egy kis "nosztalgia" simán hasznos.Sobri Jóska
Barátkozz már azzal, aki mondjuk megcsalt, átbaszott, beléd gázolt, kihasznált. 😊
Van, amikor a gerinc és a tartás fontosabb, mint a barátkozás. Legalábbis nekem fontos, hogy ne kelljen "pofán köpni magam", ahányszor csak belenézek a tükörbe.Tony
Mondom, talán már az elején átgondoltabban kell választani, és azt kell közel engedni, aki nem csal meg, nem basz át, nem gázol beléd, nem használ ki.
Ez kamaszként megoldhatatlan, de felnőttként alapelvárás.
Vagy lehet csak nekem volt szerencsém, vagy nincs gerincem.
Más nagyon nem jöhet szóba.