Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Sok sznob barom!
Azért, mert a teafőzőmet nem valami elit helyen vettem, attól miért lenne szar?
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
na most takarodik el a hülye picsa az anyjába, hogy négy hónapja szórakozik velem. én fasz meg hagyom, úristen.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nekem lumia800 van és teljesen megvagyok vele elégedve. Ok a facebook egy rakat szar, a viber meg konkrétan a használhatatlan kategória felé tendál...szóval app.ok teren van lemaradás bőven, de maga a rendszer tökéletesen műxik, egyszer nem fagyott meg le, gyors, megbìzható, ott is van térerőm ahol samsungos, lg-s stb havernak nincs, az aksi is olyan még mint új korában 😊 mondjuk ez inkább már make love topicba való 😀peach
Nekem a Nexus 4 jött be annyira, hogy max Nexus 5-re fogom majd lecserélni. Anno volt két ZTE-m (először Blade, majd pár hónapig Blade Super) is, amit halálra szapultak, de nálam mindkettő hibamentes volt😀 Blade Super vásárlásakor csaj nagyon le akart beszélni róla Telenornál, majdnem rámsózott egy lumia 625-t, de végül maradtam androidnál és nem bántam meg. Aztán nem kellett xbox és abból a pénzből beszereztem Nexus 4-t használtan amivel igencsak elvagyok. Mondjuk ősszel túl kéne adni rajta, hogy korrekt áron tudjam eladni és ne kelljen sokat ráfizetni 5-re.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Az anyja adná rá a fehér inget sírva arra a kedves lakótársra, aki nem képes feltörölni a liftet, miután az állat odahugyozott...
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Véget érhetne már ez a kurva fogfájás.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Nekem lumia800 van és teljesen megvagyok vele elégedve. Ok a facebook egy rakat szar, a viber meg konkrétan a használhatatlan kategória felé tendál...szóval app.ok teren van lemaradás bőven, de maga a rendszer tökéletesen műxik, egyszer nem fagyott meg le, gyors, megbìzható, ott is van térerőm ahol samsungos, lg-s stb havernak nincs, az aksi is olyan még mint új korában 😊 mondjuk ez inkább már make love topicba való 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Már megoldódott a probléma, csak elég gáz volt szakadt cipőfűzővel a városban mászkálni.
Egy rövidáru üzlet lett a megfejtés.
Amúgy, a Deichman lett volna a következő ötletem.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nem gondoltam volna, hogy egy közel 40ezres városban szinte lehetetlen küldetés egy egyszerű cipőfűző beszerzése.laccoo74
Deichmannban próbáltad?

több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy egy közel 40ezres városban szinte lehetetlen küldetés egy egyszerű cipőfűző beszerzése.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 501 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én ugye most vagyok szerződés hosszabbítás előtt, és így van jó áron lehetőségem új telót venni. Szóval X8-m volt/van nekem teljesen megfelel, niylván egy két apró hülyeséget leszámítva, de nem panaszkodhatom rá. S ugye nagy tankodásban voltam mi legyen a következő, újabb Sony vagy váltsak. Az LG L9, II-t ajánlgatják nagyon és tetszik is, de kipróbáltam, és egyszerűen nem tudok rendesen sms-t írni vele (ez az én bénaságom de ez van). Úgyhogy maradok a Sonynál és hacsak ki nem derül róla valami nagy gubanc valószínű az újonnan megjelent M2 lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én a Sony Xperia Z1 C-re gyúrok, novemberben cserélhetek telót, remélem addigra lemegy az ára 😀
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
A Sony Xperia Sola-m a többi androidos cucchoz hasonlóan rohadtul belassult... Kiváncsi leszek haverom telójára, neki Eazzyhez hasonlóan SP van, száguld mint az állat, és egész napos 20 km-es túra végig-gps-elése után 85+ %-on volt az aksi (az én Solam új korában már kétszer lemerült volna).. Jó lenne már ha az új generációs telók bírnák a strapát, bár szerintem ez is olyan mint a PC: minél jobbak a telók, annál terhelőbb progikat írnak rájuk, ezáltal egyre kevésbé jók a telók a legfrissebb szoftverekkel 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Csak simán azt akartam mondani, hogy a "szar android - iphone király" összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az iPhone az igenis egy felső kategóriás telefon, és ha már hasonlítunk, akkor vele egy szinttel hasonlítsunk. Eazzy
A Galaxy S4 is ugyanolyan fos, mint a többi. Tapasztalat.dcsicsak
Nekem lassan egy éve van Sony, még nem érzem a nagy hátrányt. Remélem nem is fogom.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 953
Nekem volt mindkettő. Nem egy zsír új készüléket kell nézni, hanem egy minimum fél éveset. Az Iphone (4) ugyanolyan volt fél év után is hogy jó vagy rossz azt mindenki döntse el maga. Viszont az androidos S4 amennyire jó frissen, utána annyira lesz egyre idegesítőbb. Nem értek hozzá egyáltalán, de az androidos általános frissítések borzasztóan hazavágják a rendszert ha nem a leghiperebb telefonod van.
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Csak simán azt akartam mondani, hogy a "szar android - iphone király" összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az iPhone az igenis egy felső kategóriás telefon, és ha már hasonlítunk, akkor vele egy szinttel hasonlítsunk. Eazzy
A Galaxy S4 is ugyanolyan fos, mint a többi. Tapasztalat.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
ezt én sem értem...
igen, nem felső kategóriás htc/androidot vettem, de ez tényleg ne legyen már nagy elvárás, hogy telefonálás után ne sötétüljön el a képernyő, vagy hogy a feloldó gombot érzékelje...

megjegyzem, hogy nem akartam iphone-t venni, de egyszerűen hasonló árfekvésben, nem volt olyan telefon, ami megérte volna az 5 c helyett...

ja és igen a lumia 520-ra panaszkodik barátom is, késve kap meg mindent, írtam neki viberen erre, akkor kaptam meg, mikor 1 találkoztunk, pedig folyamatosan neten van...csebi
nekem 520-m van és teljesen jó mindenre. (net, puska, zene, már amennyire nekem kell)
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 415 — #neverpunt
Samsung kivételével? 😀
Akkor a Galaxy Younggal és a többi hulladékkal mi a helyzet?
Schleck
Ő mondta, nem én 😀
(jogos)

Egyébként szerintem az volt a legnagyobb hiba amit a Google elkövetett, hogy nem szabtak meg elég szigorú követelményt a hardverre. Emiatt kijöttek a szörnyű low-end kategóriás készülékek, amelyek közül tényleg sokon teljesen használhatatlan a rendszer.Schleck
Gondolom azért nem tették ezt, mert akkor az android csak egy szűk szegmensben terjedt volna el.
Aztán valami múlhat az optimalizáláson is, láttam már nagyon alap (azt hiszem HTC volt) vason kiválóan teperő androidot.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért nehogy gyári feature legyen már, hogy csak 50-60-100+ ezres telefonon működik rendesen az android. Tony
Jogos elvárás, bár olvastam egy interjút a MS mobilos részlegének egyik emberével, és ő pont azért ekézte az androiodot, mert - szerinte - a Samsung kivételével az androidot telepítő telógyártók leszarják, hogy az adott hardver alkalmas-e annak normális futtatására, csak azzal foglalkoznak, hogy fogyjon.atapapa
Samsung kivételével? 😀
Akkor a Galaxy Younggal és a többi hulladékkal mi a helyzet?
Egyébként szerintem az volt a legnagyobb hiba amit a Google elkövetett, hogy nem szabtak meg elég szigorú követelményt a hardverre. Emiatt kijöttek a szörnyű low-end kategóriás készülékek, amelyek közül tényleg sokon teljesen használhatatlan a rendszer.

több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 415 — #neverpunt
Azért nehogy gyári feature legyen már, hogy csak 50-60-100+ ezres telefonon működik rendesen az android. Tony
Jogos elvárás, bár olvastam egy interjút a MS mobilos részlegének egyik emberével, és ő pont azért ekézte az androiodot, mert - szerinte - a Samsung kivételével az androidot telepítő telógyártók leszarják, hogy az adott hardver alkalmas-e annak normális futtatására, csak azzal foglalkoznak, hogy fogyjon.

több mint 11 éve
Jah, félreértés ne essék, én nem azt mondtam, hogy ez helyes dolog, hogy csak felsőbb kategóriáknál működik rendesen. Csak simán azt akartam mondani, hogy a "szar android - iphone király" összehasonlításnál figyelembe kell venni, hogy az iPhone az igenis egy felső kategóriás telefon, és ha már hasonlítunk, akkor vele egy szinttel hasonlítsunk.

Azt megértem teljes mértékig, hogy bármilyen telefon is legyen, az alapfunkciók zökkenőmentes működése alapelvárás.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 910 — Lucas Scott
ezt én sem értem...
igen, nem felső kategóriás htc/androidot vettem, de ez tényleg ne legyen már nagy elvárás, hogy telefonálás után ne sötétüljön el a képernyő, vagy hogy a feloldó gombot érzékelje...

megjegyzem, hogy nem akartam iphone-t venni, de egyszerűen hasonló árfekvésben, nem volt olyan telefon, ami megérte volna az 5 c helyett...

ja és igen a lumia 520-ra panaszkodik barátom is, késve kap meg mindent, írtam neki viberen erre, akkor kaptam meg, mikor 1 találkoztunk, pedig folyamatosan neten van...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azért nehogy gyári feature legyen már, hogy csak 50-60-100+ ezres telefonon működik rendesen az android. Szerintem minimális elvárás, hogyha mondjuk veszek egy Lumia 520-at (35 k) akkor az alapfunkciók ugyanúgy működjenek rajta, mint a 625-ön, vagy az 1020-on, mivel ugyanaz a rendszer alapja és ez baromira nem erőforrásfüggő, hogy feloldódik-e a képernyő vagy sem. Viszont ha androidéknál így működik a dolog, akkor pláne váltani kell.
Oké, ha drágább telókra szebb appok vannak, ok, hogy jobb képet készít, rendben van, hogyha másképp néz ki az egész, de ha rá van írva, hogy 4.1.2, akkor az ALAPFUNKCIÓK mindkettőn ugyanúgy működjenek már, mert ennek nem árfüggőnek kellene lennie.
több mint 11 éve
Én nem védem az androidot, mert tényleg fos ai iOS-hez képest, de azért ha egy árkategóriában nézel androidos telefont, meg iPhone-t, akkor azért ilyen gondok, hogy fel sem tudod oldani kurvára nem jönnek elő. Nekem Sony Xperia SP van, és néhány androidos szarság kivételével flottul működik, gyors, és mindenre használható könnyedén. Közben meg kb fele annyiba kerül, mint az iPhone, és még ha nem is veszi fel a versenyt mindenben, de elég közel van teljesítményben. Nem is beszélve a magasabb kategóriás androidokról, amik eleve az iPhone riválisai egyébként. Ha tehetném ettől még én is iPhonet vennék, de azért érezzük, hogy túlzás az összehasonlításotok.

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
 www.nav.gov.hu/ ez gond nélkül fut, vagy mi nem megy?NB2
UPC-nek van valami DNS gondja itt nálunk (nekem még mindig nem megy), közben megoldottam mobilnettel... menjen a francba mindenki, aki hátráltat...

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 292 — nabege2@yahoo.com
 www.nav.gov.hu/ ez gond nélkül fut, vagy mi nem megy?