Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Embere válogatja, de nekem pl bedurran a szemem a kondicionált levegőtől.
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Költői kérdés, de ha meleg van az irodában, miért jobb kinyitni az ablakot és beszellőztetni a 28 fokos levegőt, mint a működő légkondícionáló 22-3 fokos levegőjére bízni a dolgot?
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/utazas/legjobb-kavezo-magyarorszag-kave-haza-1927-120066
 www.teol.hu/tolna/kozelet/ime-az-orszag-legjobb-kavezoja-482280csi77
gyanítom, a kolléga a Butapest-Debrecen tengelyen kicsivel többet mozog, mint Szekszárd felé, azért csak azokról tett említést...slowmotion
Nyilván, én csak felhívtam a figyelmét......csi77
Igen amugy hiba is volt kihagyni,még nem voltam ott de sok jot hallani róla, egy ilyet létrehozni ott nem lenézve Szekzárdot nem semmi 😊

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 420 — Cowboys fan
TÉSZ kasza.Köszönjük!laccoo74
mindent meg lehet oldani. azt is, hogy azok, akiknek semmi helyük a rácson kívüli társadalomban, azok bent maradjanak.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
TÉSZ kasza.Köszönjük!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
Az ország kávéháza díj tulajdonosa azonban harmadik éve Szekszárdon található.....

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/utazas/legjobb-kavezo-magyarorszag-kave-haza-1927-120066
gyanítom, a kolléga a Butapest-Debrecen tengelyen kicsivel többet mozog, mint Szekszárd felé, azért csak azokról tett említést...slowmotion
Nyilván, én csak felhívtam a figyelmét......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Prog2 házi 😥
GYŰLÖLÖM.
AUT tanszék, megeszlek tízóraira.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 569 — Steelers fan

Jó hely, és nem irreális árakkal dolgoznak.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 420 — Cowboys fan

gyanítom, a kolléga a Butapest-Debrecen tengelyen kicsivel többet mozog, mint Szekszárd felé, azért csak azokról tett említést...
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 282 — Bears & Illinois fan
ha már kotyogó kis teszt a Kávékalmártól :
 www.youtube.com/watch?v=nqBNSc0IRnM&feature=youtu.be

Ha vki otthon akkor jó kávét,teát normális minőségi kávé,tea kell, pár ezerért lehet aerospresset, frenchpresset,chemex, és hasonló filter technológiás cuccokat venni és ezzel csinálni,vagy Hario Szifon,na az kicsit drágább, az olyan kicsit mint a Breaking badbe Walter White kávéja 😊 ...nem kell több 10000-es gép, ugy se ért hozzá az "átlag" ember, az ilyen kapszulás,meg por mérgekről nem is beszélve...

Pesten szerencsére már van vagy 10 igazi,normális kávézó,Debrecenben 1,2, ahol van gép.Profi barista, minőségi pörkölt kávé, ahol szakszerűen tárolják,tisztítják a dolgokat, ahol tudják mi a ristretto, vagy a latte és a latte macchiato között a különbség, megfelelő idejű kivonatolás stb....
sajnos az egész ország az automatás kávékon szocializálódot.

Kroos

www.teol.hu/tolna/kozelet/ime-az-orszag-legjobb-kavezoja-482280

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Pedig én nem voltam nagyravágyó... Én csak annyit kértem, hogy ha lehet mindenből kaparjam össze a kettest és az aláírást, ha már egy ilyen ótvarrul golyófacsaró szorgalmi időszak volt ami még tart a vizsgaidőszakban is, hogy aztán a hátralevő hat vizsgámat megcsinálhassam két és fél hét alatt, mert persze azokból sem tudtam redukálni. Hogy azt a bivalybélből származó, szeplős cimpájú, rohadt almával és epekővel, össze-vissza fosott marhahúggyal és útszéli ribanc által lenyelt halott spermával telített rábaszéki cigány kurva anyját az egésznek
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Sajnálom, nekem szomorú, hogy egy ránézésre 3-4 éves kislány szakállat rajzol magának mert a tévében ezt látja....peach
ki a jó istent érdekel? Majd kinövi, esetleg leesik neki 14 éves korában, hogy a pasik nem a szakállas nőkre buknak. Ha meg nem, akkor meg senki nem fogja megdugni. (az meg már az ő baja)
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 927 — Patriots fan
És egészen biztos, hogy azért rajzolta?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 815 — a new hope (again)
Sajnálom, nekem szomorú, hogy egy ránézésre 3-4 éves kislány szakállat rajzol magának mert a tévében ezt látja....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sebaj, éljen a tökéletes marketing gépezet!peach
komolyan, miért van mindenki fenn akadva ezen a nőn(?)? Engem momentán kurvára hidegen hagy a dalával együtt.
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Miért nem lehet a kiskorú gyermek helyett, a szülőtől (a szülő ügyfélkapuján keresztül) automatikusan befogadni a gyerek adóbevallását? T180-as adatlapot kérnek, amit csak személyesen, vagy postán, 3-4 nap múlva írásban értesítenek, de szvsz nem fedi ezt az esetet.
(A gyerekről adóév elején kellett nyilatkozni az összes adatával, hogy az utána járó kedvezményeket megkapjam, tehát a tekintetes hivatal tud a rokoni kapcsolatról.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Én azt gyűlölöm, hogy még sokaknak mindig nem megy, hogy ne idézgessék egymást kismilliószor, mert mobilról szinte olvashatatlan az oldal... 😛 😀peach
kar.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Fasz ki van magammal, hogy mindig megszivatom magamat. 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
először a kis kefebajszos, most meg ez a szak-álas, előbb utóbb kihúzzák a gyufát az ösztereische cimborák, azt megin mindenki hibás lesz....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sebaj, éljen a tökéletes marketing gépezet!

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 956 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Én azt gyűlölöm, hogy még sokaknak mindig nem megy, hogy ne idézgessék egymást kismilliószor, mert mobilról szinte olvashatatlan az oldal... 😛 😀peach
képek most nem is voltak annyit idézve, nem értem mi a gond

több mint 11 éve
Én azt gyűlölöm, hogy még sokaknak mindig nem megy, hogy ne idézgessék egymást kismilliószor, mert mobilról szinte olvashatatlan az oldal... 😛 😀

több mint 11 éve
de kibaszottul gyűlölöm a jogalkotásról szóló törvényt.Amadeus91
Ez kitől van? Sztálin? Hitler? Pol Pot?Sobri Jóska
csak szimplán unalmas tanulni
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 371 — #NoStress
de kibaszottul gyűlölöm a jogalkotásról szóló törvényt.Amadeus91
Ez kitől van? Sztálin? Hitler? Pol Pot?