Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
de kibaszottul gyűlölöm a jogalkotásról szóló törvényt.
több mint 11 éve
a lusta kurva életbe hogy a szakdogát is az utolsó pillanatra kell hagyjam, hihetetlen hogy sohasem tanulok a hibáimból, előre le merem fogadni hogy az államvizsgára is az utolsó 3 napban fogok elkezdeni tanulni. |8
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Haverom mondását idézve:A garanciaidő lejárta után minden nap ajándék!
több mint 11 éve
Ezt a képet szántam a pózolj a teafőződön trend beindítására.😛Ma már a teafőzőkre is érvényes a tervezett elavulás, gariidő lejárta után 1 nappal garantáltan felrobban majd, meglásd!
Egyébként a netről szedtem le.
Szakszervíz?10 év?
Manapság, amikor az a jelszó, hogy:
TERMELÜNK, FOGYASSZ!laccoo74
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Ezt a képet szántam a pózolj a teafőződön trend beindítására.😛Miért?mer' nem márkás. ha tíz év múlva elbaszódik, akkor melyik szakszervizbe viszed el?! 😊
Teát lehet benne csinálni.
Nincs benne semmi olyan alkatrész, ami meghibásodhat.
Árban jó volt.
A sznobok meg bekaphatják!laccoo74
szerk: egyébként lefényképezted önmagad is? 😊slowmotion
Egyébként a netről szedtem le.
Szakszervíz?10 év?
Manapság, amikor az a jelszó, hogy:
TERMELÜNK, FOGYASSZ!
több mint 11 éve
ja meg m&mseltealevellel ?MMMSjaj baszki tényleg.duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.MMMSmindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
nem sajnos, azert vagyok ilyen kibaszott pihent.MMMS
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
vicces az ékezetek hiánya miatt.
kicsit olyan mint a batmanvoice, olyan tekintetben h egyedi.
na szóval mi nyomja a lelkedet?briareos
tealeveleket ragcsalsz, amitol borsmentat erzel, hangosan felolvasod amit irok es ertetlenkedsz. ezek utan, csodalod h oan erzesem van, mintha duke kerdezgetne, h mi a bajom ? 😊 nem nekem van bajom, de ha neked sincs, nekem ugy is jo, csak ne hagyd abba a tealevelragast, mert lehet, ha abbahagyod akkor lesz.MMMS
egyszer azt is meg kéne nézni megint, úgy rendesenbriareos
több mint 11 éve
tealevellel ?jaj baszki tényleg.duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.MMMSmindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
tealeveleket ragcsalsz, amitol borsmentat erzel, hangosan felolvasod amit irok es ertetlenkedsz. ezek utan, csodalod h oan erzesem van, mintha duke kerdezgetne, h mi a bajom ? 😊 nem nekem van bajom, de ha neked sincs, nekem ugy is jo, csak ne hagyd abba a tealevelragast, mert lehet, ha abbahagyod akkor lesz.MMMS
egyszer azt is meg kéne nézni megint, úgy rendesenbriareos
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
jaj baszki tényleg.duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.MMMSmindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
egyszer azt is meg kéne nézni megint, úgy rendesen
több mint 11 éve
duke dr. gonzoval takarodott el a sivatagba egy szemelyisegfejleszto turara.mindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?briareosna csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Az bizony kérlek mentollal és ízfokozókkal dúsított kokacserje amit Briának adott el valami hitvány dél-amerikai beetetős indián 😊 Gigaaddiktív.
.png)
több mint 11 éve
mindent értek, csak duke-ot nem ez milyen reference?na csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
több mint 11 éve
na csak h ertsed a helyzetet.mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
tealeveleket ragcsalsz, amitol borsmentat erzel, hangosan felolvasod amit irok es ertetlenkedsz. ezek utan, csodalod h oan erzesem van, mintha duke kerdezgetne, h mi a bajom ? 😊 nem nekem van bajom, de ha neked sincs, nekem ugy is jo, csak ne hagyd abba a tealevelragast, mert lehet, ha abbahagyod akkor lesz.
több mint 11 éve
Sorry, ha törlöm törlöd? Hátha nem látta 😊Rataxesáh mindegy, már engem is idegesített, nem való nekem a trollkodás
több mint 11 éve
Sorry, ha törlöm törlöd? Hátha nem látta 😊
.png)
több mint 11 éve
Hm? 😊 Megszakítottam a duettet, or what? 😊Rataxesjah, pedig fakenél már kezdett elszakadni 😀
több mint 11 éve
Hm? 😊 Megszakítottam a duettet, or what? 😊
.png)
több mint 11 éve
Én is lábasban tolom nagy tételben, egy ilyen literes kiskancsó a fél fogamra nem lenne elég... Mások meg egész családokat próbálnak ilyennel ellátni 😊Rataxesbmeg kombó braker.
😀 😀 😀
több mint 11 éve
Én is lábasban tolom nagy tételben, egy ilyen literes kiskancsó a fél fogamra nem lenne elég... Mások meg egész családokat próbálnak ilyennel ellátni 😊 (igaz én napi 3 liter teát tolok, szóval nem vagyok egy átlagos fogyasztó)
.png)
több mint 11 éve
mindig hangosan felolvasom amit írsz.a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...MMMShonnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
na szóval mi nyomja a lelkedet?
több mint 11 éve
a monitort hallgatod ? mondom en h nem tealevel lesz az ...honnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlakbriareos
több mint 11 éve
honnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.pedig biztos van benned valami, tele vagy agresszíóval.
akarsz róla beszélni?
én meghallgatlak
több mint 11 éve
honnan a szarbol tudjam mifele pszichoaktiv borzadaly bassza at igy az agyad ? inkabb kerdezd meg a patikusodat.nem sajnos, azert vagyok ilyen kibaszott pihent.
több mint 11 éve
mégis mit rágnék akkor?en nem azt mondtam, h most tegyel vele egy probat, hanem azt mondtam, h a meglevo prekoncepciom ellenere tegyunk egy probat (aka jarjuk korul, mit szoktal zabalni). es egyre inkabb az az erzesem, h igazam van es tenyleg nem tealeveleket szoktal ragcsalni, mert attol nem lenne olyan tevkepzeted, h tealeveleket ragsz, mikozben borsmentat erzel. WTF ?MMMSnem érint mélyen, de te mondtad h most tegyek egy próbát.a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.MMMS?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
nem értem a logikátbriareos
mire én, nem tudok mert nincs nálam.
amúgy amikor van akkor borsmentát érzek tőle.
a számban.briareos
komolyan nem értelek.
ittál fake?
több mint 11 éve
en nem azt mondtam, h most tegyel vele egy probat, hanem azt mondtam, h a meglevo prekoncepciom ellenere tegyunk egy probat (aka jarjuk korul, mit szoktal zabalni). es egyre inkabb az az erzesem, h igazam van es tenyleg nem tealeveleket szoktal ragcsalni, mert attol nem lenne olyan tevkepzeted, h tealeveleket ragsz, mikozben borsmentat erzel. WTF ?nem érint mélyen, de te mondtad h most tegyek egy próbát.a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.MMMS?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
a számban.briareos
több mint 11 éve
nem érint mélyen, de te mondtad h most tegyek egy próbát.a tealevel hianya csak nem erintene ilyen melyen. mondom, h nem tealevel lesz az.MMMS?ha most attol nem jo, h nincs mit ragcsalj akkor kurvaelet, h az nem tealevel.MMMStegyunk egy probat. mit erzel tole ?MMMSmost nem jó, nincs nálam tealevélbriareos
a számban.