Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Király, már csak ezek hiányoznak:
 www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Talán ők.

Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?gdavid
Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.Atari
Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.Schleck
Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!

Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..James007
valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91
Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.
Kettő: holokauszt emlékév van.
Három: választások jönnek, és valakiknek ilyenkor mindig kapóra jön kijátszani az antiszemita kártyát....

Persze, vannak barmok, de általánosságban azt mondani, hogy ez egy antiszemita góc minimum baromság. El kell jönni vidékre, az emberek azt sem tudják, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó, nem hogy utálnák őket.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.James007
naaaaaaaaaa. 19 évet húztam le a viharsarokban, igenis tudják az emberek, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó. Mit ad isten, a dzsobbik is vidéken a legerősebb és nem Pesten. Egyébként Európa legnagyobb zsidó közössége Franciaországban él.
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
 www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Talán ők.

Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?gdavid
Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.Atari
Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.Schleck

Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..James007
valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91
Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.
Kettő: holokauszt emlékév van.
Három: választások jönnek, és valakiknek ilyenkor mindig kapóra jön kijátszani az antiszemita kártyát....

Persze, vannak barmok, de általánosságban azt mondani, hogy ez egy antiszemita góc minimum baromság. El kell jönni vidékre, az emberek azt sem tudják, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó, nem hogy utálnák őket.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.JC6
Van NFL csapatuk? (nem, nem tulajdonosra értem.)
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 677 — Panthers fan
De ha a zsidók szerint Mo antiszemita ország, akkor ez nem provokáció??? Megjegyzem épp múlt héten tüntettek Franciaországban és nem a zsidók mellett😊NB2
Nem is ellenük. Hollande ellen tüntetett egy nagyobb tömeg, amiben volt pár száz lúzer, akik nyilvánvalóan a zsidók miatt nem érvényesülnek és e meggyőződésüknek hangot is adtak.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 342 — Vikings fan
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.JC6
Mitől lenne ? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 296 — nabege2@yahoo.com
De ha a zsidók szerint Mo antiszemita ország, akkor ez nem provokáció??? Megjegyzem épp múlt héten tüntettek Franciaországban és nem a zsidók mellett😊
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 566
Talán ők.

valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 954
"Ez a cikk nem kommentelhető" 😀 😀
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Talán ők.

Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Talán ők.

Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Talán ők.

Hmm... sztem arra célzott, hogy a választás évében egy valós / megrendzett kukaborogatásos hangoskodás (fix, hogy lesz) után megint lehet magyarozni, jobbikozni, nácizni, békemenetelni, töcsögni-fröcsögni.
Ők vagy ezek; baromira mindegy. Ezeknek nem ők a lényeg.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 296 — nabege2@yahoo.com
Talán ők.

Ha a macska elsétál a kerités előtt, a kutyák bizony ugatni fognak...
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstőlAsbee
Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstőlAsbee
én a "Lázár János összehívta" szókapcsolaton húztam fel a szemöldököm, most akkor ő magyar főrabbi? nem értem.

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Talán ők.

Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstől

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 927 — Patriots fan
Talán ők.

Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
 www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.html

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Eldöntött tény, hogy a sport tévén nézzük a döntőt 😕 .
Attól tartok, hogy kansas-i Richárd már gyűjti a világ legbénább nézői üzeneteit és várja, hogy minden épeszű meccsnéző idegrendszerét lebonthassa velük.toxique
Kintről nem olvasnak be üzenetet.
szerk: Eddig nem tették.dcsicsak
Igaz! 😊 Ezt a momentumot 😛 nagyra is értékeltem!
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.szaba
csak a szóhasználat miatt 😊

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀Vrijbloed
Kis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀Toca
egyszerű, annyit kellett volna inni, hogy new yorkban ébred, és probléma már meg is oldódott

több mint 12 éve
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀Vrijbloed
Kis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀Toca
Köss bele, de igaz, nem is ma kezdődik a meccs. 😀
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 342 — Vikings fan
Kis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀
több mint 12 éve
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀
több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 593
Ilyen mocsok telet én még nem éltem át, mint ez. Gondolok itt a kezdetben jellemző baromi sűrű ködre, aztán utána enyhe idő jött, majd januárra ideverte a havat, most ez a hulladék ónos szemét tetézi a dolgot. Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.szaba
A tavalyi jobb volt? Vagy a márciusi havat már tavaszhoz számolod? 😀