Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 12 éve
naaaaaaaaaa. 19 évet húztam le a viharsarokban, igenis tudják az emberek, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó. Mit ad isten, a dzsobbik is vidéken a legerősebb és nem Pesten. Egyébként Európa legnagyobb zsidó közössége Franciaországban él.Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?gdavid
Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..James007
Kettő: holokauszt emlékév van.
Három: választások jönnek, és valakiknek ilyenkor mindig kapóra jön kijátszani az antiszemita kártyát....
Persze, vannak barmok, de általánosságban azt mondani, hogy ez egy antiszemita góc minimum baromság. El kell jönni vidékre, az emberek azt sem tudják, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó, nem hogy utálnák őket.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.James007
több mint 12 éve
Egy: Magyarországon él Európa legnagyobb zsidó közössége és nem Koppenhágában.valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Amadeus91Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.htmldanyly
Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?gdavid
Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..James007
Kettő: holokauszt emlékév van.
Három: választások jönnek, és valakiknek ilyenkor mindig kapóra jön kijátszani az antiszemita kártyát....
Persze, vannak barmok, de általánosságban azt mondani, hogy ez egy antiszemita góc minimum baromság. El kell jönni vidékre, az emberek azt sem tudják, hogy létezik olyan szó, hogy zsidó, nem hogy utálnák őket.
Az a 10% ökör, akiket ilyen eszmékkel csibészelni lehet, az meg európai szinten is konstans.
több mint 12 éve
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.JC6Van NFL csapatuk? (nem, nem tulajdonosra értem.)
több mint 12 éve
De ha a zsidók szerint Mo antiszemita ország, akkor ez nem provokáció??? Megjegyzem épp múlt héten tüntettek Franciaországban és nem a zsidók mellett😊NB2Nem is ellenük. Hollande ellen tüntetett egy nagyobb tömeg, amiben volt pár száz lúzer, akik nyilvánvalóan a zsidók miatt nem érvényesülnek és e meggyőződésüknek hangot is adtak.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.JC6Mitől lenne ? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Itt sincs sok zsidó-fan, ahogy olvasom.
több mint 12 éve
De ha a zsidók szerint Mo antiszemita ország, akkor ez nem provokáció??? Megjegyzem épp múlt héten tüntettek Franciaországban és nem a zsidók mellett😊
több mint 12 éve
valamiért csak itt tanácskoznak és tüntetnek, nem Koppenhágában. Valami egészen érthetetlen módon...Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:"Ez a cikk nem kommentelhető" 😀 😀
több mint 12 éve
Valóban, a néhány hülye az már góc, sőt!!! Általánosítás, rulez!Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.SchleckAttól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
Máshol azért nincs balhé, mert nem tudsz róla. Nem mondja be a Barátok közt..
több mint 12 éve
Ha lesz néhány hülye, aki balhézik, akkor Magyarország lehet, hogy tényleg antiszemita gócpont valójában. Ha máshol is ennyi hülye van, akkor nem nagyon értem, hogy ott miért nincs balhé egy ilyenből, nálunk meg miért van.Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Hmm... sztem arra célzott, hogy a választás évében egy valós / megrendzett kukaborogatásos hangoskodás (fix, hogy lesz) után megint lehet magyarozni, jobbikozni, nácizni, békemenetelni, töcsögni-fröcsögni.Király, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
Ők vagy ezek; baromira mindegy. Ezeknek nem ők a lényeg.
több mint 12 éve
Ha a macska elsétál a kerités előtt, a kutyák bizony ugatni fognak...Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.AtariKirály, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstőlAsbee
én a "Lázár János összehívta" szókapcsolaton húztam fel a szemöldököm, most akkor ő magyar főrabbi? nem értem.Király, már csak ezek hiányoznak:Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstőlAsbee
több mint 12 éve
Attól tartok, hogy lesz néhány hülye, aki majd balhézik a rabbi-gyűlés miatt és akkor megint lehet hivatkozni, hogy lám-lám Magyarország antiszemita gócpont. Holott csak van néhány hülye, mint mindenhol.Király, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:Első bekezdést elolvasva elkezdtem földön fetrengeni a röhögéstől
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:Talán ők.
Egyébként mi a bajod ezekkel az emberekkel? Kukákat borogatnak? Felszedik a macskakövet, hogy kirakatokat és/vagy rendőröket dobáljanak velük? Esetleg attól tartasz, hogy a kezükből a molotov-koktél a te autódon fog landolni?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Király, már csak ezek hiányoznak:www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.html
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Igaz! 😊 Ezt a momentumot 😛 nagyra is értékeltem!Eldöntött tény, hogy a sport tévén nézzük a döntőt 😕 .Kintről nem olvasnak be üzenetet.
Attól tartok, hogy kansas-i Richárd már gyűjti a világ legbénább nézői üzeneteit és várja, hogy minden épeszű meccsnéző idegrendszerét lebonthassa velük.toxique
szerk: Eddig nem tették.dcsicsak
több mint 12 éve
Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.szabacsak a szóhasználat miatt 😊
több mint 12 éve
egyszerű, annyit kellett volna inni, hogy new yorkban ébred, és probléma már meg is oldódottÉjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀VrijbloedKis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀Toca
több mint 12 éve
Köss bele, de igaz, nem is ma kezdődik a meccs. 😀Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀VrijbloedKis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀Toca
több mint 12 éve
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀VrijbloedKis optimista, magyar idő szerint még túlkel élned ezt is 😛 😀
több mint 12 éve
Éjszaka majdnem sikerült kitörnöm a nyakam. A fene egye meg, egy pillanat alatt lefagyott minden, aztán hajrá, menjél haza. Még józanul is kurva nehéz lett volna hazamenni, nemhogy betütükézve... De aztán valahogy csak sikerült, de volt 1-2 nagyon meredek pillanat. Azért örülök, hogy megértem a Super Bowl napját. 😀
több mint 12 éve
Ilyen mocsok telet én még nem éltem át, mint ez. Gondolok itt a kezdetben jellemző baromi sűrű ködre, aztán utána enyhe idő jött, majd januárra ideverte a havat, most ez a hulladék ónos szemét tetézi a dolgot. Mondjuk nem panasz, csak észrevétel inkább, hogy milyen őrült idő van.szabaA tavalyi jobb volt? Vagy a márciusi havat már tavaszhoz számolod? 😀