NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

21 feliratkozó

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕
somoskovig
Bocs, de rám jött a trollkodhatnék:
Lidström, Sundin és Alfredsson is idősebb Forsbergnél meg Näslundnál 😊
empty taxi
Igaz, de a lillehammeri győztes csapatban, amivel nekem a svéd jégkorong kezdődött, Forsberg és Naslund volt ott, a többiek nem. 😊
somoskovig
1, ez biztos azért van, mert Lidström meg Sundin pölö akkor már az NHL-ben játszottak, Foppa még nem, és igazából 2002-ben játszottak először NHL-esek az olimpián
2, az a Naslund, akire gondolsz? Lillehammerben Mats Naslund játszott, viszont a mi generációnk Naslundja az Markus, a 'Nucksból, aki pont akkor tolta az első NHL-idényét, és nemis játszhatott olimpián egészen 2002-ig
slowmotion
Kis kiigazítás: előtte is játszottak NHL-esek, csak akkor még a rájátszósról lemaradók tolták a válogatottat. 98 Nagano az első olimpia amikor a.liga és az NHLPA megállapodott az IIHF-fel, hogy az olimpia idejére szüneteltessen az NHL alapszakasz, hogy a legjobbak is ott lehessenek. Erre több ok volt, Fasel már egy ideje kardoskodott, hogy összehozhassák ezt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Újabb svéd ikonok léptek le, ezúttal a Sedin ikrek játszották le utolsó meccsüket. Én még a Forsberg-Naslund generációval kezdtem náluk, aztán jött Lidström, Sundin, Zetterberg, Kronwall, Alfredsson, de sajnos egyre fogynak, valahogy most nem látom a következő nagy generációt. 😕
somoskovig
empty taxi
Igaz, de a lillehammeri győztes csapatban, amivel nekem a svéd jégkorong kezdődött, Forsberg és Naslund volt ott, a többiek nem. 😊
somoskovig
1, ez biztos azért van, mert Lidström meg Sundin pölö akkor már az NHL-ben játszottak, Foppa még nem, és igazából 2002-ben játszottak először NHL-esek az olimpián
2, az a Naslund, akire gondolsz? Lillehammerben Mats Naslund játszott, viszont a mi generációnk Naslundja az Markus, a 'Nucksból, aki pont akkor tolta az első NHL-idényét, és nemis játszhatott olimpián egészen 2002-ig
több mint 6 éve
somoskovig
én ennyire nem aggódnék.
védelemben ott van Karlsson (27), OEL (27), támadósorban Nylander (22), Landeskog (26), és már az AHL-ben tolja Axel Holmström (21). bár az igaz, hogy lassan kellene nekik valaki, aki Lundqvistet méltóképpen követheti kapusposzton.
slowmotion
Rakell, Lindholm csak hogy egy picit hazabeszéljek ...
csebi
na még inkább
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM
somoskovig
empty taxi

több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 965 — Lucas Scott
somoskovig
én ennyire nem aggódnék.
védelemben ott van Karlsson (27), OEL (27), támadósorban Nylander (22), Landeskog (26), és már az AHL-ben tolja Axel Holmström (21). bár az igaz, hogy lassan kellene nekik valaki, aki Lundqvistet méltóképpen követheti kapusposzton.
slowmotion
Rakell, Lindholm csak hogy egy picit hazabeszéljek ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
somoskovig
én ennyire nem aggódnék.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 318 — 49ers GM

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Kis OFF:
 www.youtube.com/playlist?list=PLTOFw0brVt7tVupr04IoK6y6NWDcOW1ry

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 744 — Patriots és Kaposvári KK fan
Április 17. 19 óra Sport1

www.youtube.com/watch?v=IHOCdWkk6JY
 www.youtube.com/watch?v=LiJFVGulLlE

Kötelező 😊

Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
szegény Staal...
slowmotion
Elképzelni nem tudom milyen nehéz lehet...

Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
szegény Staal...
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
basszus tényleg nincs már jegy, azt hittem csak a bérletek fogytak el
hát ezt kellően benéztem 😕

JT Daniels fan
több mint 6 éve
Józanul végig gondolva, az áprilisi hazai rendezésű vb-n, nagyjából mik lehetnek az erőviszonyok? 1 meccsre ki szeretnék menni asszonykával és egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás
Habi
Lehet még jegyet kapni?
Zolika
Valamikor 2-3 hete azt olvastam, hogy már csak a nem magyar érdekeltségű meccsekre lehet.
több mint 6 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912
Józanul végig gondolva, az áprilisi hazai rendezésű vb-n, nagyjából mik lehetnek az erőviszonyok? 1 meccsre ki szeretnék menni asszonykával és egyelőre nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás
Habi
Lehet még jegyet kapni?

több mint 6 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 744 — Patriots és Kaposvári KK fan
Habi
Olaszok - Szlovének - Kazahok feljutásért (2)
Mi - Lengyelek - Britek bent maradásért (1 kieső)

Hazai pályán mindegyiknél garantált a remek hangulat, telt ház. 😊
Ha mégis választanom kellene, akkor a nyitómeccsre(Kazahok) és/vagy a Lengyelek ellenire mennék ki.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 6 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

JT Daniels fan
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Kezd a Penguins hasonlítani egy bajnokesélyes csapathoz 😊

Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 984 — Apu ökölbeszorított keze
Az ikrek 8 hondolom az mar kicsi

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 203 — Deion Sanders for president!
Hali! Lenne egy eladó gyerek pulcsim.
 images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61x2p2Xq13L._SL1500_.jpg
gaben
Mekkora?
Janek
3T
Keresztfiam két és fél éves rá még nagy volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 984 — Apu ökölbeszorított keze
gaben
Mekkora?

több mint 6 éve
gaben
Sajnos már kinőttem belőle 😊 A fiam meg nem jégkorong rajongó. Pedig hát hajrá Habs, bár amit évek óta művelünk...........................
dande
Unokaöccs, keresztfiú??

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
gaben
Sajnos már kinőttem belőle 😊 A fiam meg nem jégkorong rajongó. Pedig hát hajrá Habs, bár amit évek óta művelünk...........................
több mint 6 éve

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 6 éve
Megy az AllStar szavazás.
gaben
Gibson mindenképp megérdemelné hogy ott legyen, de szerintem Montour is.