Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 4 éve
Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀Hyvä Suomi 🇫🇮 😁
dande

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hajrá Koronások 😛 - hopp ez most nem biztos, hogy jól hangzik 😀
több mint 4 éve
Lettek szívük-lelkük bele teszik! Kanada Cé meg, hagyjuk is...😞Kanada "be kezd rendesen" úgy néz ki, nagyon fosok lesznek, mondjuk ezekkel a nevekkel nem csodálom!Jó, hát hazai pályán kemény dió a lett csapat 😁
Stoki
warr_b
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Kanada "be kezd rendesen" úgy néz ki, nagyon fosok lesznek, mondjuk ezekkel a nevekkel nem csodálom!Jó, hát hazai pályán kemény dió a lett csapat 😁
Stoki

több mint 4 éve
Kanada "be kezd rendesen" úgy néz ki, nagyon fosok lesznek, mondjuk ezekkel a nevekkel nem csodálom!
több mint 4 éve
Ruszkik 19 mp-cel a vége előtt lőtt góllal győzték le a cseheket, a németek meg gáláznak az olaszok ellen.

több mint 4 éve
illetve iihf youtube csatornáján lehet nézni az összes meccsetVb is elkezdődött. Adja valamelyik tv?Sport 1-2
warr_b
Kampman
több mint 4 éve
Vb is elkezdődött. Adja valamelyik tv?

több mint 4 éve
Nem kell beszarni,a Lífsz el vala átkozava YF Bejja által!🤣🤣🤣Akkor az első lépés meg is van. Price hátha előveszi régi PO formáját? 😊Jól tolta nagyon!
dande
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Akkor az első lépés meg is van. Price hátha előveszi régi PO formáját? 😊Jól tolta nagyon!
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Akkor az első lépés meg is van. Price hátha előveszi régi PO formáját? 😊
több mint 4 éve
Jó sok pénztől kímélt meg most a tampa... nevetséges komolyan
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
oh milyet kapott....jobbulástAn extremely frightening situation on the ice in Toronto. Our thoughts are with John Tavares after this hitpic.twitter.com/QV0TtbEP6A
— Snipe N’ Celly (@SnipeNCellyPod) May 21, 2021
Scary scary stuff here.
— For Future Considerations (@PodcastFFC) May 21, 2021
Let's hope John Tavares is OK. #LeafsForever pic.twitter.com/OOtzg2tVK4
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Még egyszer. Semmi bajom nincs egyébként azzal, hogy ezt adják, csak jól esett egy kicsit ezen reklamálni 😛, és bármelyiket adjâk a miénk helyett, megteszem 😊 no túl van tárgyalva 😉Egyébként aki látta az 1. meccset, az érti h miért akarják képernyőre tűzni.De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
nagir
empty taxi
több mint 4 éve
Na jah az nem vót gyenge...🤪Egyébként aki látta az 1. meccset, az érti h miért akarják képernyőre tűzni.De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
nagir
empty taxi

több mint 4 éve
Egyébként aki látta az 1. meccset, az érti h miért akarják képernyőre tűzni.De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
De itt kicsiny hazánkban nem hinném, hogy több nézőt vonz, mint a Leafs-Habs...Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
dande

több mint 4 éve
Jó van na a kérdés költői volt, tudom most ők a Pats 😛Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
Mikey
több mint 4 éve
Mert a Lightning a címvédő?Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
dande
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Közben megnéztem, miért a Florida Tampàt adják az Arenán 😕???? Remélem ránk is sor kerül 1xMi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande
nagir
több mint 4 éve
Mi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊A POban minden lehet és annak az ellenkezője is!😁😉🤣
dande

több mint 4 éve
Mi pedig ma éjjel megtehetjük az első lépést a csoda felé. Go Habs 😊
több mint 4 éve
Ehlers is nagyon hiányzik, az már két top6 támadó. De én, az Oilers tartom esélyesebbnek...Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány aRáadásul Dubios nélkül! Szép munka!kupaköv.meccs! 😀😀😀
nagir
csebi

több mint 4 éve
Na, sikerült megnéznem a meccset... Kipic.áztuk McDavidéket az első meccsen, irány aRáadásul Dubios nélkül! Szép munka!kupaköv.meccs! 😀😀😀
nagir
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.