NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 373
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Köszi szépen a válaszokat! Sejtettem azért, hogy nem lehet ezzel megfogni őket.Tipikus egyébként, feleségem marosvásárhelyi, 10 éve jár/járunk haza (amikor épp van járat) repülővel, sose volt semmi, mióta a gyerekkel megyünk, ez a 4. út, Pestről még sose ment el időben a gép, de ez volt eddig a legdurvább, eddig 30-60 percek voltak.
Közben landoltak, feleségem most írja, hogy valaki rágyújtott a wc-n, örülök, hogy nem a mi gyerekünk bírta a legrosszabbul a késést. 😀
Szerkesztette: J. Dee
több mint 3 éve
Sziasztok,Borzasztóan sajnálom, pont ez volt az egyik óriási félelmem a kisgyerekkel való utazásnál.
adott a következő szituáció: a papíron 7.00-kor Marosvásárhelyre induló Wizzair gép 1,5 órája nem indul, az utasok azóta a repülőn dekkolnak (köztük a feleségem a 2 éves gyerekünkkel). Az ok az, hogy a célállomáson köd van. Csakhogy az a köd nem csak úgy hopp odakerült, már a beszálláskor nyilvánvaló volt, hogy nem fog felszállni a gép, de azért nyilván feltoltak mindenkit. 2 éves gyerekkel egy 45 perces repülő út még nem vész (ennyi lett volna), de így, hogy azóta ülnek a gépen, már totál szétesett. Tudom, ez egyéni szoc problem, csak ez a háttere, hogy miért rugózok ezen, így nyilván kicsit nagyobb az érzelmi töltet mögötte. Azt értem, hogy a ködről nem tehetnek, de az normális, hogy így is feltolnak mindenkit a gépre, és ott rohadnak a tervezett 45p helyett minimum 1,5-2 órával többet? Gondolom így kevesebbet kell fizetni a Wizzairnek. Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?
Köszi
J. Dee
Na ez az, ami kizárólag fapadosnál történhet meg, pont a fordulóidő leredukálásával és a boarding mindenkinél korábban való elkezdésével. A beszálláskor lehet, hogy nyilvánvaló volt a köd, de a kapitány bízhatott benne, hogy hamarosan fel tudnak szállni, viszont az meg attól is függ, hogy milyen slotot kapott a gép, van hogy indulásra készen kell akár 30-40 perceket is várni. A reklamálás ezért sajnos felesleges, mert ezekre fog hivatkozni majd a wizzair és a menzies is, papíron joggal.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sziasztok,Utas bánásmód szempontjabol nem, üzletileg igen. Sajnos ez az eljaras.
adott a következő szituáció: a papíron 7.00-kor Marosvásárhelyre induló Wizzair gép 1,5 órája nem indul, az utasok azóta a repülőn dekkolnak (köztük a feleségem a 2 éves gyerekünkkel). Az ok az, hogy a célállomáson köd van. Csakhogy az a köd nem csak úgy hopp odakerült, már a beszálláskor nyilvánvaló volt, hogy nem fog felszállni a gép, de azért nyilván feltoltak mindenkit. 2 éves gyerekkel egy 45 perces repülő út még nem vész (ennyi lett volna), de így, hogy azóta ülnek a gépen, már totál szétesett. Tudom, ez egyéni szoc problem, csak ez a háttere, hogy miért rugózok ezen, így nyilván kicsit nagyobb az érzelmi töltet mögötte. Azt értem, hogy a ködről nem tehetnek, de az normális, hogy így is feltolnak mindenkit a gépre, és ott rohadnak a tervezett 45p helyett minimum 1,5-2 órával többet? Gondolom így kevesebbet kell fizetni a Wizzairnek. Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?
Köszi
J. Dee
Úgy gondolom reklamalni, panaszt tenni mindig erdemes, nyoma marad, de nem kell tole semmit varni.
Latom most gurultok a kifutopalyara BUD-on. Szep keses, nektek meg mar a boarding 6-kor elkezdodott.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Sziasztok,adott a következő szituáció: a papíron 7.00-kor Marosvásárhelyre induló Wizzair gép 1,5 órája nem indul, az utasok azóta a repülőn dekkolnak (köztük a feleségem a 2 éves gyerekünkkel). Az ok az, hogy a célállomáson köd van. Csakhogy az a köd nem csak úgy hopp odakerült, már a beszálláskor nyilvánvaló volt, hogy nem fog felszállni a gép, de azért nyilván feltoltak mindenkit. 2 éves gyerekkel egy 45 perces repülő út még nem vész (ennyi lett volna), de így, hogy azóta ülnek a gépen, már totál szétesett. Tudom, ez egyéni szoc problem, csak ez a háttere, hogy miért rugózok ezen, így nyilván kicsit nagyobb az érzelmi töltet mögötte. Azt értem, hogy a ködről nem tehetnek, de az normális, hogy így is feltolnak mindenkit a gépre, és ott rohadnak a tervezett 45p helyett minimum 1,5-2 órával többet? Gondolom így kevesebbet kell fizetni a Wizzairnek. Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?
Köszi
több mint 3 éve
Köszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.hüjevaj - fojton jelent...
dancogo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
meg ha sok a térkép használat érdemes wifi-n letölteni azokat a régiókat ahol sokat mászkálszKöszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.Mondjuk az elég sok. 😀
dancogo
Esetleg nézd meg, hogy a play áruházban nincs-e az beállítva, hogy mobilnetről is frissítheti az appokat.
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Köszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.Mondjuk az elég sok. 😀
dancogo
Esetleg nézd meg, hogy a play áruházban nincs-e az beállítva, hogy mobilnetről is frissítheti az appokat.
több mint 3 éve
Köszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.
több mint 3 éve
Bemész a beállításokba, és fent a keresőben beírod, hogy "adathasználat"Meg tudod nézni melyik app mennyit fogyasztde abban a wifis adatforgalom is benne van, nem?
Negritis, a vajda
dancogo
Ekkor kapsz 2 találatot, "Adathasználat - Wi-Fi" és "Adathasználat"
Utóbbik kiválasztva meg tudod nézni külön-külön, melyik csatornán melyik alkalmazás mennyit használt.
Azon a képernyőn a jobb felső sarokban lévő duplanyíl ikonnal tudsz váltani a Wifi stat és a mobilnet stat között.
MIUI-ban így találod meg, valszeg a tiéden is az van.
több mint 3 éve
sztem nincs, de ha benne is van indikátornak lehet jóMeg tudod nézni melyik app mennyit fogyasztde abban a wifis adatforgalom is benne van, nem?
Negritis, a vajda
dancogo
amire tudok tippelni hirtelen hogy youtube-t 1080p-ben nézed a telefonon mert az új bírja normálisan míg korábban 480pben nézted
több mint 3 éve
Meg tudod nézni melyik app mennyit fogyasztde abban a wifis adatforgalom is benne van, nem?
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Meg tudod nézni melyik app mennyit fogyaszt
több mint 3 éve
Boomer kérdésem van. Nyáron cseréltem mobilt, eddig egy CAT-em volt, most Xiaomi. Előbbiben 2 gb mobilnetes előfizetésem volt, amit soha nem fogyasztottam el. Most a Xiaomi-nal 4 gigás, ez az új minimum, de minden hónapban már kb 20-an jön a figyelmeztetés, hogy hamarosan elfogy a mobilnet keret. Nyilván úgy gondolom, nem használom többet a telefont, több mint kétszer annyit biztosan nem. Mi lehet a baj, hogy lehet ez? Megy a Pegasus a háttérben?
több mint 3 éve
Sziasztok! Van olyan, aki itt a fórumon elvégezte a Komlósi Oktatási Stúdió riportersuliját? Jövőre szeretném megcsinálni kommentátorkodás miatt, és érdekelnének a tapasztalatok, én eddig jókat hallottam abszolút 😊 köszönöm előre is
több mint 3 éve
Így-így, lakásonként 1 kód, ha nem tudsz minden személyes adatot, akkor egyeztess a veled lakókkal.Köszönöm szépen a válaszokat, ez lett a megoldás.
Illetve ha nem a bejelentett lakcímeden élsz életvitelszerűen, akkor töltsd ki oda, ahol ténylegesen élsz.
empty taxi
Bejelentkeztem újra, és arra a címre töltöttem ki, ahol élek.
A másikat nem zártam le, nem küldtem be, remélem tesóm is tud majd nyitni magának egy újat a saját címére. 😊
több mint 3 éve
Így-így, lakásonként 1 kód, ha nem tudsz minden személyes adatot, akkor egyeztess a veled lakókkal.Illetve ha nem a bejelentett lakcímeden élsz életvitelszerűen, akkor töltsd ki oda, ahol ténylegesen élsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szerintem lakásonként van egy kód. Legalábbis nekünk egy boríték jött, egy kóddal (feleségem, én meg a két gyerek).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Tudna nekem felvilágosítást adni valaki a népszámlálás online kitöltésével kapcsolatban?A legjobb, ha egyeztetsz tesóddal és rájuk bízod a kitöltést.
Tesómhoz és a feleségéhez vagyok bejelentve, amíg nem lesz saját lakásom.
Szépen beléptem az online felületre, minden megy simán, beírom, hogy kikkel lakok együtt, majd elérek a személyre szabott kérdésekhez, és kezdik a bátyámmal. WTF?!
Nem egyénileg, egyesével, mindenkinek külön-külön kóddal belépve kell kitöltenie? Egy kód vonatkozik a teljes háztartásra?
Olyan kérdések vannak, a tököm tudja rá a választ, még a saját magamra nézve is, nemhogy a tesóm esetben. Pláne a feleségére vonatkozóan.
Nem az lenne az értelme az online kitöltésnek, hogy akkor csinálom meg amikor van időm, ők is, amikor nekik van, és nem kell összeülnie a familiának, hogy 6 órát elbaszva végigmenjünk a kérdéseken mindenkinél egymás után?
Mi van ha ők is igényeltek már kódot, és az egyikük elkezdte a kitöltést?
Lehet azt, hogy csak magamat írom be? De én nem vagyok tulajdonosa a lakásnak, bérlője sem, csak szívességből lakom ott.
Ez megint egy elég elbaszott dolog, mint mostanában minden online ügyintézési felülete az államnak. Emlékszem az előző népszámlálásra, akkor is online töltöttem ki a kérdőívet, az valahogy jobban ment.
Gomboc_Arthur
Ha esetleg nem csinálják meg online, úgyis náluk jelenik meg az aktivista.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Tudna nekem felvilágosítást adni valaki a népszámlálás online kitöltésével kapcsolatban?Tesómhoz és a feleségéhez vagyok bejelentve, amíg nem lesz saját lakásom.
Szépen beléptem az online felületre, minden megy simán, beírom, hogy kikkel lakok együtt, majd elérek a személyre szabott kérdésekhez, és kezdik a bátyámmal. WTF?!
Nem egyénileg, egyesével, mindenkinek külön-külön kóddal belépve kell kitöltenie? Egy kód vonatkozik a teljes háztartásra?
Olyan kérdések vannak, a tököm tudja rá a választ, még a saját magamra nézve is, nemhogy a tesóm esetben. Pláne a feleségére vonatkozóan.
Nem az lenne az értelme az online kitöltésnek, hogy akkor csinálom meg amikor van időm, ők is, amikor nekik van, és nem kell összeülnie a familiának, hogy 6 órát elbaszva végigmenjünk a kérdéseken mindenkinél egymás után?
Mi van ha ők is igényeltek már kódot, és az egyikük elkezdte a kitöltést?
Lehet azt, hogy csak magamat írom be? De én nem vagyok tulajdonosa a lakásnak, bérlője sem, csak szívességből lakom ott.
Ez megint egy elég elbaszott dolog, mint mostanában minden online ügyintézési felülete az államnak. Emlékszem az előző népszámlálásra, akkor is online töltöttem ki a kérdőívet, az valahogy jobban ment.
több mint 3 éve
jaja, csak húzd át a felesleges karaktertakkor ne is javítsam, hogy ne legyenek lehúzások?biztosító adminos info, hogy kb. minden negyediknél elírják, de a kutyát nem érdekli, attól még beazonosítják mindenhol ahol kell.vettem egy autót a hétvégén és erről kiállítottunk egy adásvételit az eladóval. Viszont a gépjármű alvázszámát elírtuk (bekerült egy plusz "H" betű).ennyi, a kutyát nem érdekli.
Mennyire necces ez, illetve ha igen, akkor hogy érdemes javítani? Sima lehúzás elég lenne rá?
ervinator
peach
eaglesmcnabb
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
attól még javíthatod, én kisatíroznám azt csá, de láttam én már ilyet is olyat is. Szóval ha úgy hagyod se lesz belőle semmi, rendszám rajta van, az a lényeg.akkor ne is javítsam, hogy ne legyenek lehúzások?biztosító adminos info, hogy kb. minden negyediknél elírják, de a kutyát nem érdekli, attól még beazonosítják mindenhol ahol kell.vettem egy autót a hétvégén és erről kiállítottunk egy adásvételit az eladóval. Viszont a gépjármű alvázszámát elírtuk (bekerült egy plusz "H" betű).ennyi, a kutyát nem érdekli.
Mennyire necces ez, illetve ha igen, akkor hogy érdemes javítani? Sima lehúzás elég lenne rá?
ervinator
peach
eaglesmcnabb
ervinator
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
akkor ne is javítsam, hogy ne legyenek lehúzások?biztosító adminos info, hogy kb. minden negyediknél elírják, de a kutyát nem érdekli, attól még beazonosítják mindenhol ahol kell.vettem egy autót a hétvégén és erről kiállítottunk egy adásvételit az eladóval. Viszont a gépjármű alvázszámát elírtuk (bekerült egy plusz "H" betű).ennyi, a kutyát nem érdekli.
ervinator
peach
eaglesmcnabb
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
biztosító adminos info, hogy kb. minden negyediknél elírják, de a kutyát nem érdekli, attól még beazonosítják mindenhol ahol kell.vettem egy autót a hétvégén és erről kiállítottunk egy adásvételit az eladóval. Viszont a gépjármű alvázszámát elírtuk (bekerült egy plusz "H" betű).ennyi, a kutyát nem érdekli.
ervinator
peach
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Valakinek van abban tapasztalata, hogy napelem telepítésénél mennyi idő az, mire az MVM-mel megszületik a releváns szerződés aláírása? Gondolok itt arra, hogy ha pl holnap megrendelem egy cégtől a napelem felszerelését és ez mondjuk megtörténik februárra (egy napelemes ismerősöm így tippelt kb), akkor az MVM mennyi idő alatt fogja átvenni a rendszert és íratja alá velem a szerződét? Most tudom, hogy extrán le vannak terhelve, de ha most belevágok, mindenképp jó lenne, ha még szaldóba kerülnék. Ennek 2023.12.31-ig kell megtörténnie, hogy így legyen.Sokban függ attól, mely részén vagy kis hazánknak. Továbbá, a napelem-rendszer telepítésnek előfeltétele a ma érvényben lévő szabványok szerinti mérési pont megléte, valamint 2.5kW fölötti teljesítményű rendszer esetén a legalább 3x16A hálózati csatlakozás. Ha ezek nincsenek meg, a procedúrához hozzá lehet csapni nyugodtan még 1-2 hónapot.
dugo93
Amúgy ha a szaldó miatt aggódik csak, akkor nincs elkésve, a mostani nagy roham javarésze az OFT 2022-12-31-es deadline-ja miatt van, jövő év első negyedében/felében talán normalizálódik a helyzet (kivéve, ha az áramot is majd az oroszoktól kezdjük venni "piaci" áron)
több mint 3 éve
vettem egy autót a hétvégén és erről kiállítottunk egy adásvételit az eladóval. Viszont a gépjármű alvázszámát elírtuk (bekerült egy plusz "H" betű).ennyi, a kutyát nem érdekli.
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...