NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 403
Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Olajozni nem kell mert ezek a tipusok ilyenek. es rendesen van tisztitva mi lehet a baj?
több mint 3 éve
Így igaz! Az óvári M1 MOL-biztos van!!Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?hatarhoz kozeli benzinkuton lehet szerintem
Bazzani
dancogo
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Igen, ez jutott nekem is eszembe, hogy erre az évre még az enyém. Köszi a válaszokat.Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?Akinek a nevén január elsején van az autó, az fizeti egész évre az adót, nem?
dugo93
warr_b
Akkor már csak a rendszer kapja be, hogy nem működik a fizetés. 😀
több mint 3 éve
szerintem a másik fél nem jelentette be vagy ha autókereskedés akkor kivonta a forgalomból
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 403
Az fizeti az adot akinek a neven volt az auto jan 1 napjan.NAV az olyan hogy a fellebbezési határidő letelte után egy nappal már le is veteti végrehajtóval a köztartozás összegét a bankszámláról, plusz a végrehajtó ugye a végrehajtási eljárás költségeit is zsebre teszi. nem kellene megvárni.Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?Nézd meg az értesítést, hogy mikor lesz jogerős a határozat, tippre átvételtől számított 15 napon belül. Elképzelhető, hogy azért nem látod a folyószámlán, mert még nincs felvezetve rá. Én megnézném szeptember 16-án mi lesz az egyenleg és aszerint utalnék vagy sem. Ha jogtalan, akkor most hisztiznék.
dugo93
Szokol
deyell
A hazakkal lakasokkalis ez van mint telekado stb....
De mint mindig.nav ingyenes szam
Par perc es felvilagqositanak
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
NAV az olyan hogy a fellebbezési határidő letelte után egy nappal már le is veteti végrehajtóval a köztartozás összegét a bankszámláról, plusz a végrehajtó ugye a végrehajtási eljárás költségeit is zsebre teszi. nem kellene megvárni.Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?Nézd meg az értesítést, hogy mikor lesz jogerős a határozat, tippre átvételtől számított 15 napon belül. Elképzelhető, hogy azért nem látod a folyószámlán, mert még nincs felvezetve rá. Én megnézném szeptember 16-án mi lesz az egyenleg és aszerint utalnék vagy sem. Ha jogtalan, akkor most hisztiznék.
dugo93
Szokol
buhloone mindstate
több mint 3 éve
Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?Akinek a nevén január elsején van az autó, az fizeti egész évre az adót, nem?
dugo93

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?Én nem vagyok szakértő, de ha nem nyígsz rögtön, akkor behajtják az biztos
dugo93
több mint 3 éve
Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?Nézd meg az értesítést, hogy mikor lesz jogerős a határozat, tippre átvételtől számított 15 napon belül. Elképzelhető, hogy azért nem látod a folyószámlán, mert még nincs felvezetve rá. Én megnézném szeptember 16-án mi lesz az egyenleg és aszerint utalnék vagy sem. Ha jogtalan, akkor most hisztiznék.
dugo93
több mint 3 éve
Kb 2 hónapja eladtam a kocsimat. Rendben be is jelentettem, erre ma kapok egy üzenetet a NAV-tól, ahol a gépjárműadót szeretnék bekérni. Ha lekérdezem az adószámlámat az oldalukon, akkor azt írják, hogy nincs tartozásom. Ha a fizetési linkre megyek, hibát dob. Szerintetek kell ezzel így foglalkoznom?
több mint 3 éve
Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?hatarhoz kozeli benzinkuton lehet szerintem
Bazzani
több mint 3 éve
Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?
több mint 3 éve
van valakinek Pesten elérhető gázszerelője, aki vágja még a régi FÉG-es kazánokat/cirkókat?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Az 55x40x23-as is jó kabinpoggyásznak a wizzairen, ha vesznek hozzá priorityt (55x40x20-as ryanairen a hivatalos ps méret)Habàr Barcelonából még nem repültem, Valenciában nem nézik, Madridban meg ha megmutatod a priority jegyet rakott rá egy matricát azt kész.
Itthon szinte garantáltan nézik, a mediterrán országokban ehhez képest a tapasztalatok alapján magasról tesznek rá, persze nem mindenhol és nem mindig.
A babakocsi minden légitársaságnál ingyenes, max nem vihetik fel a fedélzetre
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Az 55x40x23-as is jó kabinpoggyásznak a wizzairen, ha vesznek hozzá priorityt (55x40x20-as ryanairen a hivatalos ps méret)Itthon szinte garantáltan nézik, a mediterrán országokban ehhez képest a tapasztalatok alapján magasról tesznek rá, persze nem mindenhol és nem mindig.
A babakocsi minden légitársaságnál ingyenes, max nem vihetik fel a fedélzetre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Lenne még egy repteres kérdésem Baggioékhoz.Nővéremék utaznának Barcelonába szeptember közepén és kölcsönadtam nekik a szabvány bőröndömet, amit használtam a Lufthansához. Viszont úgy tűnik a Wizzair más méretekkel dolgozik, mert náluk 40x30x20 vihető fel, a bőrönd viszont 55x23x37
Mennyire veszitek szigorúan, számíthatnak-e rá, hogy bárki megméri?
Illetve kisgyerekeseknek az összecsukható babakocsi tényleg ingyen vihető-e oda-vissza?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Esetleg valakinek tapasztalat 3x16 amperrel megelègedő (levegő-víz) hőszivattyú tapasztalat, max 2 millió körülig?
több mint 3 éve
Hello!Nem tudja valaki, hogy idén is lesz-e olyan háttérkép mint tavaly, az összes csapatról, meccsek időpontjaival? Ha jól emlékszem tavaly valami kiemelt helyen volt itt a fórumon, most még nem láttam sehol.
több mint 3 éve
Még egy buta kérdés.ha addig nem lépünk ki/basznak ki az eu-ból akkor nem 😀
Ugye a Szlovákia, Csehország útvonalon nem kell sehol útlevél?
Bazzani
több mint 3 éve
Nem tudom, gondolom oda akarják terelni a népet. De nem urban legend. Nekem csomószor van olyan, hogy gépen kinézem, aztán megkeresem appon, és van, hogy 10ezrek a különbség.És lehetőleg mobil appon foglaljon, olcsóbb mint az asztali verzió.Ennek mi a logikája?
Hanni
Szokol
több mint 3 éve
Főleg, ha mindenkinek úgy köszönsz, hogy ty vole! 😀Még egy buta kérdés.Áthussantok, mint a pinty
Bazzani
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Még egy buta kérdés.Áthussantok, mint a pinty
Bazzani
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Még egy buta kérdés.Ugye a Szlovákia, Csehország útvonalon nem kell sehol útlevél?
több mint 3 éve
És lehetőleg mobil appon foglaljon, olcsóbb mint az asztali verzió.Ennek mi a logikája?
Hanni