NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 374
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Én 2019-ben voltam arra legutóbb.Akkor volt a kút mellett egy konténerből kialakított bódé ahol meg tudtam venni a cseh meg a szlovák pályamatricát is.Hát ez meglepő! Én tudtam ott venni, bár nem emlékszem pontosan mikor volt, pár éve az biztos... 🤔3 éve mi csak a határ túloldalán tudtunk venni, rögtön ahogy átléptünk. A mi oldalunkon nem árultak.Köszi.Így igaz! Az óvári M1 MOL-biztos van!!Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?hatarhoz kozeli benzinkuton lehet szerintem
Bazzani
dancogo
nagir
Akkor ott megállunk.
Meg is tankolok így a határ előtt.
Bazzani
csi77
nagir
több mint 3 éve
Hát ez meglepő! Én tudtam ott venni, bár nem emlékszem pontosan mikor volt, pár éve az biztos... 🤔3 éve mi csak a határ túloldalán tudtunk venni, rögtön ahogy átléptünk. A mi oldalunkon nem árultak.Köszi.Így igaz! Az óvári M1 MOL-biztos van!!Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?hatarhoz kozeli benzinkuton lehet szerintem
Bazzani
dancogo
nagir
Akkor ott megállunk.
Bazzani
csi77

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
3 éve mi csak a határ túloldalán tudtunk venni, rögtön ahogy átléptünk. A mi oldalunkon nem árultak.Köszi.Így igaz! Az óvári M1 MOL-biztos van!!Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?hatarhoz kozeli benzinkuton lehet szerintem
Bazzani
dancogo
nagir
Akkor ott megállunk.
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Banks kiment!pochettino es a miele orokzold itt a forumon 😊Kár, hogy múltkor a késeknél már ellőttem a "Miéle van" poént. Ide sokkal jobban illene 😀Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
Olajozni nem kell mert ezek a tipusok ilyenek. es rendesen van tisztitva mi lehet a baj?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
dugo93
YoungZeeZee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Köszi.Így igaz! Az óvári M1 MOL-biztos van!!Szlovákiába autópálya matricát hol tudok vásárolni nem online itthon?hatarhoz kozeli benzinkuton lehet szerintem
Bazzani
dancogo
nagir
Akkor ott megállunk.
több mint 3 éve
Tele van vademberekkel ez a fórum 😱incompantibiltare!Nekünk vam itton lg,samsunk,braun,philips,indesit,electrolux,beko,gorenje,bosch és amica háztartási gép itthon. Ja meg egy régi ruszki hűtő a kisházban. A legöregebb 10,a legfiatalabb 3 éves. Még soha nem ment tönkre egyik sem. Ennyit tudok hozzátenni a melyik márka a jó vagy sem hitvitához 😀Miele nincs nektek?
peach
😀
YoungZeeZee
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
incompantibiltare!Nekünk vam itton lg,samsunk,braun,philips,indesit,electrolux,beko,gorenje,bosch és amica háztartási gép itthon. Ja meg egy régi ruszki hűtő a kisházban. A legöregebb 10,a legfiatalabb 3 éves. Még soha nem ment tönkre egyik sem. Ennyit tudok hozzátenni a melyik márka a jó vagy sem hitvitához 😀Miele nincs nektek?
peach
😀
YoungZeeZee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 403
Nekünk vam itton lg,samsunk,braun,philips,indesit,electrolux,beko,gorenje,bosch és amica háztartási gép itthon. Ja meg egy régi ruszki hűtő a kisházban. A legöregebb 10,a legfiatalabb 3 éves. Még soha nem ment tönkre egyik sem. Ennyit tudok hozzátenni a melyik márka a jó vagy sem hitvitához 😀Miele nincs nektek?
peach
😀
több mint 3 éve
Nekünk vam itton lg,samsunk,braun,philips,indesit,electrolux,beko,gorenje,bosch és amica háztartási gép itthon. Ja meg egy régi ruszki hűtő a kisházban. A legöregebb 10,a legfiatalabb 3 éves. Még soha nem ment tönkre egyik sem. Ennyit tudok hozzátenni a melyik márka a jó vagy sem hitvitához 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
izzóba jók (ledesek főleg)Idejét nem tudom, mikor vettem bármilyen izzott utoljára. Mondjuk ha vennék is, nem tudom miért éppen Philipset vennék 😊Izzó se?Rendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
Olajozni nem kell mert ezek a tipusok ilyenek. es rendesen van tisztitva mi lehet a baj?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
warr_b
Az mind ugyanolyan jó.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
főleg ha nem larry...

több mint 3 éve
Idejét nem tudom, mikor vettem bármilyen izzott utoljára. Mondjuk ha vennék is, nem tudom miért éppen Philipset vennék 😊Izzó se?Rendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
warr_b
Az mind ugyanolyan jó.
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Speed pro max aqua porszívóval nagyon meg vagyok elégedveRendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
warr_b

több mint 3 éve
A PSV is gyengusz ráadásulRendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
warr_b
több mint 3 éve
Dettó.Rendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
warr_b
több mint 3 éve
Izzó se?Rendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
warr_b
Az mind ugyanolyan jó.
több mint 3 éve
Rendben, biztos van akinek jó, csak én meg jó Philips termékkel nem találkoztam élőben, ismerősi közben sem, legyen az tv, hifi, mp3 lejátszó, konyhai eszköz, akármi 😊Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 403
pochettino es a miele orokzold itt a forumon 😊Kár, hogy múltkor a késeknél már ellőttem a "Miéle van" poént. Ide sokkal jobban illene 😀Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
dugo93
több mint 3 éve
Kár, hogy múltkor a késeknél már ellőttem a "Miéle van" poént. Ide sokkal jobban illene 😀Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
több mint 3 éve
igy van miele vagy halál!DeElég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
ozibozi

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 403
olaj nem kell hozza. lecsekkoltam a honlapot is, kulon kiemelve, ezert vicces ez h egy nem ezer forintos gep igy behaljon.nekem is philips van vagy 3 éve, semmi baja eddig. de adtak hozzá valami olajat amúgy úgy rémlik, csak most melóban vagyok nemtom megnézni.😀Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
viccen kivul, van egy vezetekes mar 10+ eve. semmi baj, nem huzza a hajat.
ennyi szarra ment tenyleg?
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
nekem is philips van vagy 3 éve, semmi baja eddig. de adtak hozzá valami olajat amúgy úgy rémlik, csak most melóban vagyok nemtom megnézni.😀Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
DeElég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
kapitnono
több mint 3 éve
Elég régóta elég sokminden Philips otthon, szerintem megbízható márka, nem csak Miele létezik 😁Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b

több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 403
😀Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee
warr_b
több mint 3 éve
Kb 1 eve vasarolt phillips hajnyiro havi 3 kicsi hasznalat utan elkezdte huzni tepni a hajat.Hogy Philips?
YoungZeeZee