NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
82
8
2:15, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért a kitételeid eleggé behatárolják a lehetőségeket. Fiatal legyen, kevés kilométerrel de 3 milla alatt.Egy autónál nem az számít, hogy eddig hány km-t futott, hanem az, hogy még mennyi van benne.Igazad van a km-ben (tudom, állapotot veszünk, nem km-t), de azért az arányok ami nem mindegy 😊
80e km-es autó is le tud halni 100ezernél, és 400ezres is elmegy még 400-t simán.
Én ismerős ismerősi körből ajánlok vásárolni, akkor nem akarnak átnyomni, mert vehetik vissza, ha kiderül valami gebasz. És ciki az egész mindenkinek, ha jön a szarakodás.
Ha meg netről, kereskedőnél vásárol az ember, akkor teljes lutri a dolog.
Autókat megélhetészerűen adó-vevő ismerősöm is baszott már rá, és én, teljes laikusként is volt, hogy kifogtam olyat, legutóbb is, amivel kábé semmi gondom nincs.
Én azt nézem, hogy kényelmes és komfortos legyen. Ha az adott, és történik valami gebasz, azt lazábban kezeli az ember, ha kényelemben van.
Sobri Jóska
Jóval nagyobb eséllyel futsz lyukra egy olyannal, amiben 200+ van, mint amiben csak 80, vagy 120...
warr_b
Szóval a 3 tételből egyszerre kettő teljesíthető kb...
Vagy a dacia duster a te autód.
több mint 5 éve
Ja, pl veszel egy 200+, 300k-s autót amiben mondjuk már volt cserélve pl porlasztó csúcs, kettős tömegű stb... vagy veszel egy 120-150 k-s autót amiben még se vezérlés, se a fentebb említett dolgok nem voltak cserélve azt ha ezek beszarnak azok 3-400 ezer körül muzsikálnak. Akkor melyik a jobb?Egy autónál nem az számít, hogy eddig hány km-t futott, hanem az, hogy még mennyi van benne.Igazad van a km-ben (tudom, állapotot veszünk, nem km-t), de azért az arányok ami nem mindegy 😊
80e km-es autó is le tud halni 100ezernél, és 400ezres is elmegy még 400-t simán.
Én ismerős ismerősi körből ajánlok vásárolni, akkor nem akarnak átnyomni, mert vehetik vissza, ha kiderül valami gebasz. És ciki az egész mindenkinek, ha jön a szarakodás.
Autókat megélhetészerűen adó-vevő ismerősöm is baszott már rá, és én, teljes laikusként is volt, hogy kifogtam olyat, legutóbb is, amivel kábé semmi gondom nincs.
Én azt nézem, hogy kényelmes és komfortos legyen. Ha az adott, és történik valami gebasz, azt lazábban kezeli az ember, ha kényelemben van.
Sobri Jóska
Jóval nagyobb eséllyel futsz lyukra egy olyannal, amiben 200+ van, mint amiben csak 80, vagy 120...
warr_b
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Egy autónál nem az számít, hogy eddig hány km-t futott, hanem az, hogy még mennyi van benne.Igazad van a km-ben (tudom, állapotot veszünk, nem km-t), de azért az arányok ami nem mindegy 😊
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kíváncsiságból megnéztem hahun a 3-as BMW-t, egyetlen benzines kombi van 3milla alatt (de az legalább két külön hirdetésben), az is Nagykállóban 😆 Azért nem árt, ha van egy kis választék...

több mint 5 éve
Üdv.Grill hús sütéséhez ajánlottak kukorica keményítőt. A pác amit használok nagyon megpuhítja a húst és ennek kiküszöbölésére. Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Köszönöm!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Egy autónál nem az számít, hogy eddig hány km-t futott, hanem az, hogy még mennyi van benne.80e km-es autó is le tud halni 100ezernél, és 400ezres is elmegy még 400-t simán.
több mint 5 éve
Octavia nem játszik?Octaviából igazából szinte csak olyanokat láttam, amiben a világ összes km-e benne van (300ezer környéke). Meg nem is vagyok nagy Skoda fan.
A 3as bmw t meg kerüld el 192 centivel +2 gyerekkel.
A jóautók.hu -n nézegess.
gordon

több mint 5 éve
A taxisok ha használt autó, akkor csak a Toyotát ajánlják.(igaz lehet te kevesebbet használnád naponta)
több mint 5 éve
Ne az e46-bol indulj ki, már rég nem az a tipus amiről emlékeid vannak.Én elgondolkodnék azon, hogy a 3m pénzből tartósbérlet, havi 100-110-ből új autód lenne, szervizköltség nélkül.3as bmw, az igen, nagyon nagy ajánlás. Gondolom warr túl van már a kulcspörgetös pózerpöcs korszakon a két gyerekkel.
Ha mindenképp használt, akkor német: golf, 3-as bmw, a4.
vpi
Hanni
Itt egy használt teszt:
www.autonavigator.hu/cikkek/megtersz-ha-vezeted-bmw-320d-hasznaltteszt/
Szerintem probalj ki egy 2013-14-es 3-ast és elfelejted a Hyundaiokat mint opciót.
Szerkesztette: vpi
több mint 5 éve
Én elgondolkodnék azon, hogy a 3m pénzből tartósbérlet, havi 100-110-ből új autód lenne, szervizköltség nélkül.3as bmw, az igen, nagyon nagy ajánlás. Gondolom warr túl van már a kulcspörgetös pózerpöcs korszakon a két gyerekkel.
Ha mindenképp használt, akkor német: golf, 3-as bmw, a4.
vpi
Ennyi erővel nekem is adhatja azt a pénzt 😀
több mint 5 éve
Én elgondolkodnék azon, hogy a 3m pénzből tartósbérlet, havi 100-110-ből új autód lenne, szervizköltség nélkül. Ha mindenképp használt, akkor német: golf, 3-as bmw, a4.
több mint 5 éve
a fordnál meg mivel céges volt, 300e km-est találsz csak (tudom, amit te találsz az valóban 98.000km női tulaj fűtött garázsból) 😉És itt baggio picit elmosolyodik... 😀
vpi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Alapvetően napi használat, BP, meg 2-3 havonta kb 500 km pálya.Urak, lassan aktuális az autócsere (egy 2.0 benzines MK3 Mondeo van jelenleg, de már elég öreg), ki mit ajánlana?Napi használat vagy csak hétvégi bevásárláshoz, kiránduláshoz?
A kritériumok:
2012-es vagy fiatalabb, szívó benzines, legalább 1.6-os motor, lehetőleg kombi, de azért ne legyen anyahajó méretű mint mondjuk egy Insignia vagy egy újabb Mondeo. 192 cm vagyok, szóval férjek el, hátul a két gyerek (6 és fél, 3 és fél évesek). Mondjuk 3 millióig.
Amik adnák magukat:
Ford Focus
Kia Ceed / Hyundai i30
Renault Megane (alapvetően ódzkodok a francia autóktól, de ez valahogy tetszik, meg ár/érték arányban jónak tűnik)
Az ideális egy 8. gen. Accord lenne, de az azért egy polccal magasabban van 😛
Véleméynek, prók, kontrák?
Köszi!
warr_b
A koreai kocsikkal nekem annyi bajom van, hogx 7 év (gari) után off, franciát csak ha szervizes vagy, a fordnál meg mivel céges volt, 300e km-est találsz csak (tudom, amit te találsz az valóban 98.000km női tulaj fűtött garázsból) 😉
vpi

több mint 5 éve
Urak, lassan aktuális az autócsere (egy 2.0 benzines MK3 Mondeo van jelenleg, de már elég öreg), ki mit ajánlana?Napi használat vagy csak hétvégi bevásárláshoz, kiránduláshoz?
A kritériumok:
2012-es vagy fiatalabb, szívó benzines, legalább 1.6-os motor, lehetőleg kombi, de azért ne legyen anyahajó méretű mint mondjuk egy Insignia vagy egy újabb Mondeo. 192 cm vagyok, szóval férjek el, hátul a két gyerek (6 és fél, 3 és fél évesek). Mondjuk 3 millióig.
Amik adnák magukat:
Ford Focus
Kia Ceed / Hyundai i30
Renault Megane (alapvetően ódzkodok a francia autóktól, de ez valahogy tetszik, meg ár/érték arányban jónak tűnik)
Köszi!
warr_b
A koreai kocsikkal nekem annyi bajom van, hogx 7 év (gari) után off, franciát csak ha szervizes vagy, a fordnál meg mivel céges volt, 300e km-est találsz csak (tudom, amit te találsz az valóban 98.000km női tulaj fűtött garázsból) 😉
több mint 5 éve
Urak, lassan aktuális az autócsere (egy 2.0 benzines MK3 Mondeo van jelenleg, de már elég öreg), ki mit ajánlana? A kritériumok:
Amik adnák magukat:
Ford Focus
Kia Ceed / Hyundai i30
Köszi!

több mint 5 éve
Aki jól ismeri Barcelonát, tud jó ár-érték arányban valami tuti kis tapas bárt/pubot ajánlani? Tudom, hogy kismillió van, de személyes tapasztalat alapú javaslatok jól jönnének
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 410
Ha vannak itt programozok egy gyors kerdesem lenne. Kukikat akarom mondani sutiket aka cookies teren 😀 Adott egy honlap ami nullarol fel van "epitve", de ugyebar eu-s szabalyozas van a cookiekra. A kerdesem az, hogy hogy tudok cookiekat "szervalni" a honlapomhoz? Az tudom, hogy lehet irni, de csak par alapvetohoz van tutorial, illetve nem hiszem, hogy minden honlap birtokos
van olyan "ceg/oldal" aki/ami megoszt ilyeneket es hasznalhatom az oldalamhoz?
mint pl bootstrap "elemek" html-ben?
Remelem ertheto a kerdesem 😀
több mint 5 éve
Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.üzleti liga,
Cégek szoktak még tudom ilyen házi focicsapatokat tartani, de most ahol kezdtem januárban nincs tudtommal, nekem meg kéne heti 1-2 sportolási opció - lokális ismerősi kör nélkül meg nehéz 😀.
MarioAna
Most kezdődik a selejtező, alsóbb ligás csapatok tuti örülnek 1-2 külsősnek aki tud focizni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
...közös zuhany....😄Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.BLASZ 3-4-ben bármelyik csapat örülne neked, heti 1 edzés meg hétvégén egy meccs. Full ingyen, sőt, kaja, pia, szerelés meg sok kis apró extra.
Cégek szoktak még tudom ilyen házi focicsapatokat tartani, de most ahol kezdtem januárban nincs tudtommal, nekem meg kéne heti 1-2 sportolási opció - lokális ismerősi kör nélkül meg nehéz 😀.
MarioAna
Szerinted?
#JC6
Bocs az extráért! 😄😄😄😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 410
Tagdij mindenhol van 😊Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.BLASZ 3-4-ben bármelyik csapat örülne neked, heti 1 edzés meg hétvégén egy meccs. Full ingyen, sőt, kaja, pia, szerelés meg sok kis apró extra.
MarioAna
Szerinted?
#JC6
debrecenben full ingyen van minden ilyen?
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Budapesten van valami amatőr liga szerű labdarúgási lehetőség? Debrecenben van kispályás városi bajnokság évek óta, de Pesten ehhez hasonlót nem találtam még (igaz nagyon nem ks kerestem), csak ilyen fizetős minibajnokságok.BLASZ 3-4-ben bármelyik csapat örülne neked, heti 1 edzés meg hétvégén egy meccs. Full ingyen, sőt, kaja, pia, szerelés meg sok kis apró extra.
MarioAna
Szerinted?
több mint 5 éve
nicotina.co/is-it-legal-to-fly-with-snus/2018/12/füstnélküli nikotintermékeket nem szokták engedni ( kivétel nicorette és társai)Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Igen csak ez nikotintermék, nem gyógyszer. Kb mintha cigit szállítanál, csak mivel hasonlít a svédre ami tiltott baj lehet. Magyarul meg ugyanaz a neve mindkettőnek úgyhogy nehéz infót találni.
Kiveve a kremek, folyekony dolgok. Az minden formaban tilos a kezipoggyaszban (100 milliliteres, atlatszo tartoban, 10 darab lehet, de ennyi). Meg a kremsajt, doboz sor, piperecucc is tilos.
ulpianus
Heisman Trophy
briareos
ezért kérdeztem hogy valakinek volt már valami hasonló tapasztalata
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
füstnélküli nikotintermékeket nem szokták engedni ( kivétel nicorette és társai)Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Igen csak ez nikotintermék, nem gyógyszer. Kb mintha cigit szállítanál, csak mivel hasonlít a svédre ami tiltott baj lehet. Magyarul meg ugyanaz a neve mindkettőnek úgyhogy nehéz infót találni.
Kiveve a kremek, folyekony dolgok. Az minden formaban tilos a kezipoggyaszban (100 milliliteres, atlatszo tartoban, 10 darab lehet, de ennyi). Meg a kremsajt, doboz sor, piperecucc is tilos.
ulpianus
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Repuloter fuggo is, mit szabad, mit nem. Es ugyintezotol is fugg. Legtobbszor a sajat hasznalatra vitt, kis mennyisegu gyogyszer nem gond. Nyilvan, nagy mennyisegnel szolhatnak.Igen csak ez nikotintermék, nem gyógyszer. Kb mintha cigit szállítanál, csak mivel hasonlít a svédre ami tiltott baj lehet. Magyarul meg ugyanaz a neve mindkettőnek úgyhogy nehéz infót találni.
ulpianus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz