Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 9 éve
5 fontért teljesen megfelel 4-5 napra.Igen es Lebaranak hivjak, de mar sok ilyen fele szolgaltato van. Neha meg a repulokon is osztogatnak sim-kartyakat. Amugy lehuzas ez is, de jobb, mint a semmi.londoni tartózkodás idejére vettem a telómra egy csomagot amivel lehet nezezni kinnt.Na ha ezt előbb látom...
azt mondták ehhez be kell majd kapcsolni az adatbarangolást az androidos telefonon...
biztos? 😊 egyenlőre ha kipróbálom a teló figyelmezetet hogy ha bekapcsolom lehetnek nagyobb költségek..
lehet ilyen esetben megszívni hogy mégis meglepnek valami nagyobb számlával?
aki járatos ilyenben légyszi segítsen! köszi!
yooker
Független telefonhoz tudtál volna kint venni libera (vagy valami hasonló nevű) sim kártyát 500 mega nettel...
Fucu
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 411
Igen es Lebaranak hivjak, de mar sok ilyen fele szolgaltato van. Neha meg a repulokon is osztogatnak sim-kartyakat. Amugy lehuzas ez is, de jobb, mint a semmi.londoni tartózkodás idejére vettem a telómra egy csomagot amivel lehet nezezni kinnt.Na ha ezt előbb látom...
azt mondták ehhez be kell majd kapcsolni az adatbarangolást az androidos telefonon...
biztos? 😊 egyenlőre ha kipróbálom a teló figyelmezetet hogy ha bekapcsolom lehetnek nagyobb költségek..
yooker
Független telefonhoz tudtál volna kint venni libera (vagy valami hasonló nevű) sim kártyát 500 mega nettel...
Fucu
több mint 9 éve
londoni tartózkodás idejére vettem a telómra egy csomagot amivel lehet nezezni kinnt.Na ha ezt előbb látom...
yooker
több mint 9 éve
londoni tartózkodás idejére vettem a telómra egy csomagot amivel lehet nezezni kinnt.Ha nem léped át a vásárolt mennyiséget akkor semmi gond.
yooker
Ha átléped, akkor az drága tud lenni.
több mint 9 éve
londoni tartózkodás idejére vettem a telómra egy csomagot amivel lehet nezezni kinnt.azt mondták ehhez be kell majd kapcsolni az adatbarangolást az androidos telefonon...
több mint 9 éve
Nem akarok s6-ot csak ezt néztem. Ment pm.Samsung galaxy a3 (2016) van valakinek?Nekem az van, 4-5 hónapja vettem még 70ért, és teljesen elégedett vagyok vele. Vsz. best buy kategória, én legalábbis nem tudom elképzelni hogy annyival többet tudna teszem azt egy s6os, mint amivel többe kerül.
Matthew99
Rataxes
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Samsung galaxy a3 (2016) van valakinek?Nekem az van, 4-5 hónapja vettem még 70ért, és teljesen elégedett vagyok vele. Vsz. best buy kategória, én legalábbis nem tudom elképzelni hogy annyival többet tudna teszem azt egy s6os, mint amivel többe kerül.
Matthew99
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 9 éve
Samsung galaxy a3 (2016) van valakinek?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Köszi! 😊Valamelyikőtök nem lakott/lakik véletlenül Lengyelországban?JSanyo tudtommal
Ma költözök oda, szívesen meghallgatnék néhány élménybeszámolót 😊
tenorx
baggiomár pont nem, de írtam PMet Tízvagyx úrnakValamelyikőtök nem lakott/lakik véletlenül Lengyelországban?JSanyo tudtommal
tenorx
baggio
JSanyo
több mint 9 éve
Valamelyikőtök nem lakott/lakik véletlenül Lengyelországban?JSanyo tudtommal
tenorx
baggio
már pont nem, de írtam PMet Tízvagyx úrnakValamelyikőtök nem lakott/lakik véletlenül Lengyelországban?JSanyo tudtommal
tenorx
baggio
több mint 9 éve
Köszi szépen. 😊Kérdezném a hozzáértőket, hogy vény nélküli allergiagyógyszerek közül, melyik a legjobb ár/értékben? (Szénanátha fekete ürömre meg ilyesmikre.) Előre is köszi 😊Fexgen 180mg 30x
adam8
sutianap
több mint 9 éve
Valamelyikőtök nem lakott/lakik véletlenül Lengyelországban?JSanyo tudtommal
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kérdezném a hozzáértőket, hogy vény nélküli allergiagyógyszerek közül, melyik a legjobb ár/értékben? (Szénanátha fekete ürömre meg ilyesmikre.) Előre is köszi 😊Fexgen 180mg 30x
adam8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Valamelyikőtök nem lakott/lakik véletlenül Lengyelországban?Ma költözök oda, szívesen meghallgatnék néhány élménybeszámolót 😊
több mint 9 éve
Kérdezném a hozzáértőket, hogy vény nélküli allergiagyógyszerek közül, melyik a legjobb ár/értékben? (Szénanátha fekete ürömre meg ilyesmikre.) Előre is köszi 😊
több mint 9 éve
Na zsír. Köszönöm a segítséget, legalább már tudom mit kell keresni. 😊
több mint 9 éve
A fentieket a vízvezeték megbontásával lehet felszerelni.Sima mezei 10"-os szűrőház a megoldás, bele meg aktív szenes betétet. 😉(ha a műszaki megoldásokat kiveséztétek, akkor n+1. megoldásnak ott lesz a bevásárlókocsi 😉)Bevásárlókocsit szereljek a csaptelepre? Vagy azon szűrjem át?
slowmotion
süti
peach
Ez csapra (vagy alá) szerelhető: http://www.viztisztito-keszulekek.hu/
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Ez elég gagyinak tűnik. Erre gondoltam én: www.google.hu/search?q=v%C3%ADzsz%C5%B1r%C5%91&tbm=isch&oq=v%C3%ADzsz&gs_l=mobile-heirloom-serp.1.0.0l5.23692.29908.0.31035.19.13.0.3.3.5.190.1681.1j11.12.0....0...1c.1.34.mobile-heirloom-serp..9.10.1135.wKSfOoewT-A#mhpiv=15Sima mezei 10"-os szűrőház a megoldás, bele meg aktív szenes betétet. 😉vasmuszakibolt.hu/10_szurohaz_pohar_17259?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
peach
Pl ez ?
süti
Szerk.: Ilyen betéttel: www.google.hu/search?q=v%C3%ADzsz%C5%B1r%C5%91+bet%C3%A9t&hl=hu&tbm=isch&ei=TRi6V9qnMMn_swGwl4GYCg&start=80&sa=N&ved=0ahUKEwiaguSqtdPOAhXJ_ywKHbBLAKM4PBDQygEIPQ#mhpiv=2
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Sima mezei 10"-os szűrőház a megoldás, bele meg aktív szenes betétet. 😉vasmuszakibolt.hu/10_szurohaz_pohar_17259?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
peach
Pl ez ?
több mint 9 éve
Sima mezei 10"-os szűrőház a megoldás, bele meg aktív szenes betétet. 😉(ha a műszaki megoldásokat kiveséztétek, akkor n+1. megoldásnak ott lesz a bevásárlókocsi 😉)Bevásárlókocsit szereljek a csaptelepre? Vagy azon szűrjem át?
slowmotion
süti
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
azzal tudod az ásványvizet vizet szállítani(ha a műszaki megoldásokat kiveséztétek, akkor n+1. megoldásnak ott lesz a bevásárlókocsi 😉)Bevásárlókocsit szereljek a csaptelepre? Vagy azon szűrjem át?
slowmotion
süti
több mint 9 éve
Van-e olyan berendezés ami a csapvízből kiszűri a vasas ízt? 😐(ha a műszaki megoldásokat kiveséztétek, akkor n+1. megoldásnak ott lesz a bevásárlókocsi 😉)
Trutymó (homok, akármi) nincsen, de színe is barnásabb és az íze is olyan, mintha kanalat nyalogatnék.
Néztem ezeket a pár ezres felszerelhető csaptelepeket, de nekem abból nem jön le, hogy az kihat-e az ízére is... Szóval ebben szeretnék segítséget kérni. 😀 Esetleg homemade technikákat mivel lehetne eltüntetni.
süti
több mint 9 éve
Van-e olyan berendezés ami a csapvízből kiszűri a vasas ízt? 😐Trutymó (homok, akármi) nincsen, de színe is barnásabb és az íze is olyan, mintha kanalat nyalogatnék.
Néztem ezeket a pár ezres felszerelhető csaptelepeket, de nekem abból nem jön le, hogy az kihat-e az ízére is... Szóval ebben szeretnék segítséget kérni. 😀 Esetleg homemade technikákat mivel lehetne eltüntetni.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 411
Visszaszivom....az elozo szunt meg..Aprilis ota lehet van egy uj.Megszunt az airport shuttle a Ferihegyrol.az szép. most áprilisban kezdték talán ...
Ki milyen ceget ajanl helyettuk?
ZoliMP
csebi