Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 11 éve
catattack 3 520
Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.catattack
vedd meg tőlem nexus 4-tAsbee
új kéne...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.catattack
vedd meg tőlem nexus 4-t

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 805 — a new hope (again)
Lumia925

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
catattack 3 520
Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Lehet volt már kérdés, de valaki egy állandó sport 1/2 streamet tud linkelni?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
ahogy mondod. elsőre ránézésre nekem sem esett le a kémiában használt sztöchiometriai számítások miatt, ott sincs külön jele a szorzásnak, én meg abból vagyok inkább profibb 😊JSanyo
Persze így már megvan. 😊 Nem használok én se külön jelet a szorzásra, most meg nem esett le anélkül mi akar lenni...
Így most már végre nyugodtan aludhatok... 😀

Köszi a segítséget. 😊
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
egyszerűbb úgy számolni, ha elveszed előle az egészeket, 6+4=10.
marad a 1/2 és a 4/5, az ő legkisebb közös nevezőjük a tized. 1/2 ötszörösére bővítve 5/10, a 4/5 pedig duplájára bővítve 8/10 lesz, összeadva 13/10, azaz 1 3/10. hozzácsapod az egészeket, és ott is van a 11 3/10
de akár át is válhatod tizedesértékre, 6.5+4.8=11.3 😊JSanyo
Tehát akkor 6 1/2 az nem egyenlő a 6 * 1/2 = 3-mal ? Csak szimplán 6,5-nek kell értelmezni ?süti
ahogy mondod. elsőre ránézésre nekem sem esett le a kémiában használt sztöchiometriai számítások miatt, ott sincs külön jele a szorzásnak, én meg abból vagyok inkább profibb 😊

több mint 11 éve
marad a 1/2 és a 4/5, az ő legkisebb közös nevezőjük a tized. 1/2 ötszörösére bővítve 5/10, a 4/5 pedig duplájára bővítve 8/10 lesz, összeadva 13/10, azaz 1 3/10. hozzácsapod az egészeket, és ott is van a 11 3/10
de akár át is válhatod tizedesértékre, 6.5+4.8=11.3 😊JSanyo
Tehát akkor 6 1/2 az nem egyenlő a 6 * 1/2 = 3-mal ? Csak szimplán 6,5-nek kell értelmezni ?

Jah, hát mondjuk igen... 😀
több mint 11 éve
1 1/30, az egy egész egyharmincad, csak kicsi a szóközJSanyo
Bazdmeg... Akkor arra mondja h egyszerűsítve egy (egész) 1/30...

És a következő miért 11 3/10 ? Értem én, hogy szépen levezeti, de akkor az =33/10 nem ? Az meg szerintem kevés.
Pedig "csak" 6 éve érettségiztem, de most rendesen felbasz. 😀süti

de akár át is válhatod tizedesértékre, 6.5+4.8=11.3 😊

több mint 11 éve
1 1/30, az egy egész egyharmincad, csak kicsi a szóközJSanyo
Bazdmeg... Akkor arra mondja h egyszerűsítve egy (egész) 1/30...

És a következő miért 11 3/10 ? Értem én, hogy szépen levezeti, de akkor az =33/10 nem ? Az meg szerintem kevés.
Pedig "csak" 6 éve érettségiztem, de most rendesen felbasz. 😀
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=HzeTPM3yEbI

1/3 + 7/10 az, hogy a picsába 11/30 ?süti
1 1/30, az egy egész egyharmincad, csak kicsi a szóköz

több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=HzeTPM3yEbI

1/3 + 7/10 az, hogy a picsába 11/30 ?
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 520
Keson valaszolok , de azert leirom h 9honapja hasznalom es elegedett vagyok vele.
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
érdemes beruházni egy kindle paperwhite 2-be?sapka
Bár nem sok Ebook olvasóval volt dolgom, de a PW2-nek gyönyörű kijelzője van, nem zavarja a szemet ,pehelykönnyű és sokáig bírja az aksi is. Kicsit mondjuk maszatos lesz, legalábbis amennyi ideig (kb 30 perc) a kezembe volt szépen ott hagytam az ujjlenyomatom mindenhol. Mint mondtam sok viszonyítási alapom nincs, így, hogy ezt az árat megéri-e nem tudom, de igazából nekem elnyerte a tetszésem.Drip
ma megvettem,
nekem nem lett maszatos a képernyője (eddig), és a lényeg az volt, hogy zavarja-e a szememet vagy nem, de eddig nem
szóval eddig ok 😀, kicsit fakónak találom a menüje színeit, majd belehúzok az olvasásba aztán kiderül
...sapka
Lehet nálam azért maszatolódott már mert a tulaj rendszeresen használta előtte is aztán kitudja. Tudtommal a memóriája is elegendő több ezer könyvhöz szóval hajrá 😊

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Bár nem sok Ebook olvasóval volt dolgom, de a PW2-nek gyönyörű kijelzője van, nem zavarja a szemet ,pehelykönnyű és sokáig bírja az aksi is. Kicsit mondjuk maszatos lesz, legalábbis amennyi ideig (kb 30 perc) a kezembe volt szépen ott hagytam az ujjlenyomatom mindenhol. Mint mondtam sok viszonyítási alapom nincs, így, hogy ezt az árat megéri-e nem tudom, de igazából nekem elnyerte a tetszésem.Drip
ma megvettem,
nekem nem lett maszatos a képernyője (eddig), és a lényeg az volt, hogy zavarja-e a szememet vagy nem, de eddig nem
szóval eddig ok 😀, kicsit fakónak találom a menüje színeit, majd belehúzok az olvasásba aztán kiderül
...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
DirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..JoeyPorter
 www.start-vpn.com/blog/2012/06/07/how-to-watch-directv-abroad-632911/sutianap
Kár,hogy csak pár mondatot értek belőle 😕JoeyPorter
Csak amcsi VPN címeket enged be a geo-stop, özèr köll venned ezt az izèt, ami àltal a Directv úgy làttya, hogy amcsi a VPN-ed, tecc èrteni?sutianap
áhááá.Mert valamit állítgattam ott múltkor és bejött egy chatablak egy ügynökkel.Neki is mondtam,hogy mi a szitu,meg hogy from Hungary,azt mondta: no problem.Mondom akkor biztos én vagyok a hülye...

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Bár nem sok Ebook olvasóval volt dolgom, de a PW2-nek gyönyörű kijelzője van, nem zavarja a szemet ,pehelykönnyű és sokáig bírja az aksi is. Kicsit mondjuk maszatos lesz, legalábbis amennyi ideig (kb 30 perc) a kezembe volt szépen ott hagytam az ujjlenyomatom mindenhol. Mint mondtam sok viszonyítási alapom nincs, így, hogy ezt az árat megéri-e nem tudom, de igazából nekem elnyerte a tetszésem.

több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 907 — no es importante
Pestiektől kérdezném: Vasárnap felmegyek az Észak-ír meccsre. Ált Lágymányosi hídon szoktam bemenni és úgy közelíteném meg a Fradi pályát (tul kép csak az új stadion miatt megyek). Úgy hallottam, hogy villamos felújítás miatt nem nagyon járható az út. Ez igaz? Másik kérdés, hol érdemes a kmözelben parkolni a fewltúrások miatt amúgy is szar szituban? Köszönömdiverdoc
Pont vasárnap adják át azt a szakaszt, szóval elméletileg nem lehet ott már nagyobb gond

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 263 — NFL bracket champion '26
Pestiektől kérdezném: Vasárnap felmegyek az Észak-ír meccsre. Ált Lágymányosi hídon szoktam bemenni és úgy közelíteném meg a Fradi pályát (tul kép csak az új stadion miatt megyek). Úgy hallottam, hogy villamos felújítás miatt nem nagyon járható az út. Ez igaz? Másik kérdés, hol érdemes a kmözelben parkolni a fewltúrások miatt amúgy is szar szituban? Köszönömdiverdoc
Ha máshogy akarod megközelíteni, akkor a Petőfi híd - Ferenc krt - Üllői út kombó is járható, de a felújítás zűrös részén már nagyjából túlvannak, a Népligetnél meg van parkolóház, az kb. szemben van a stadionnal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Pestiektől kérdezném: Vasárnap felmegyek az Észak-ír meccsre. Ált Lágymányosi hídon szoktam bemenni és úgy közelíteném meg a Fradi pályát (tul kép csak az új stadion miatt megyek). Úgy hallottam, hogy villamos felújítás miatt nem nagyon járható az út. Ez igaz? Másik kérdés, hol érdemes a kmözelben parkolni a fewltúrások miatt amúgy is szar szituban? Köszönöm

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
DirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..JoeyPorter
Kár,hogy csak pár mondatot értek belőle 😕JoeyPorter
Csak amcsi VPN címeket enged be a geo-stop, özèr köll venned ezt az izèt, ami àltal a Directv úgy làttya, hogy amcsi a VPN-ed, tecc èrteni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Kár,hogy csak pár mondatot értek belőle 😕

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
 www.start-vpn.com/blog/2012/06/07/how-to-watch-directv-abroad-632911/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
érdemes beruházni egy kindle paperwhite 2-be?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
DirecTV-s accountot szeretnék csinálni.Tudna valaki ebben segíteni?Most néztem a honlapjukat,de egyből kártya/telefonszámot kért,aztán átmentem valami másik menübe,ott csak irányítószámot meg e-mailt,na azt bepötyögtem,de jelszót azt nem adott.Letöltöttem PS3-ra a Directv sunday nfl ticket alkalmazást,hogy majd azon nézném az nfl-t,csak ott ugye alapból az e-mail címet és a jelszót kéri,jelszóm meg ugye nincs..