Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Meleg van😊
Egyébként az alapproblémára: vannak a neten külföldi magyarok oldalai, illetve próbálj rákeresni közösségi oldalakon kint élő emberekre, hátha valaki ismerősöd ismerőse aztán kérdezz ott is!
Alaszka azért nagyon extra hely: keleti part még menne szerintem innen is, de LA, SF is sanszos, nah de Fleismann doki hazája?😊NB2
azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
Fleischman doki hazája a nagy New York City volt. Cicely-be csak nagyon muszájból ment, még a repülőn is abban reménykedett, hogy ha Alaszka, akkor legalább Anchorage.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Meleg van😊
Egyébként az alapproblémára: vannak a neten külföldi magyarok oldalai, illetve próbálj rákeresni közösségi oldalakon kint élő emberekre, hátha valaki ismerősöd ismerőse aztán kérdezz ott is!
Alaszka azért nagyon extra hely: keleti part még menne szerintem innen is, de LA, SF is sanszos, nah de Fleismann doki hazája?😊
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
T. Fórum Népe! Közületek járt-e már valaki, vagy ismertek-e olyan valakit, aki már járt Alaszkában? Egy kedves ismerősöm költözik ki nemsokára a párjával (illetve a párja egy hónap múlva, ő majd az ősszel megy utána), minden apró infó, tipp jól jön, előre is köszi 😊JSanyo
Kibaszott hideg van.Sobri Jóska
Köszönöm Kapitány, elrepülhetsz. A kérdés a többiek számára továbbra is él.JSanyo
A többiek számára is kibaszott hideg van.Sobri Jóska
Köszönöm szépen, életem új értelmet nyert. További szép estét és minden jót!JSanyo
Tessék, egy releváns infó:
 helyitema.hu/bulvar/41469

Badár Sándor újabb könyvet írt Horváth János barátjával, például Alaszkáról, ahol olyan hideg van, mint Katymáron, ahol Badár sorkatonaként védte a határt bárkiktől.

- Álltunk az alaszkai rengetegben, és Jancsi nem tudta hol vagyunk. Mondtam neki: „Komám, hát itt éltél két és fél évig és nem tudod, hol vagyunk?” – De akkor tél volt – mondta ő, és ennél több érve nem volt – folytatta Badár Sándor. - Akkor fáztam utoljára, mikor elvittek katonának Katymárra.
Badár Sándor
De a lényeg az lesz, hogy kibaszott hideg van.Sobri Jóska
Kedves Jóska!

Továbbítottam az infóidat, és meglepő módon az előzetes várakozásaimmal ellentétben hasznosnak bizonyultak, ugyanis szegény párák teljesen felkészületlenek voltak Alaszka éghajlatával kapcsolatban: ők azt hitték arrafelé trópusi klíma az uralkodó, sok esővel, de mint sikerült rávilágítanom, valószínűleg ittasan próbálták meg kiguglizni Juneau-t, az az alávaló autocorrect meg valószínűleg átjavította nekik Rio de Janeiro-ra, csak nem vették észre, lényeg a lényeg lemondják az alaszkai kalandot, mivel a pár hölgytagja egy 2008 decemberi kellemetlen eseménynek köszönhetően sajnálatos módon kissé érzékeny a hidegre és nagyon könnyen felfázik, viszont nagyon szereti, ha az esőtől begöndörödik a haja (itt jegyezném meg, hogy a csajszi régen nekem is tetszett, főleg vizes, kócos hajjal volt szexi, de sajnos nem jött össze a dolog, azóta meg el is távolodtunk egymástól) úgyhogy a lendület ne törjön meg, gyorsan összedugták a kis buksijukat, és az első hirtelen felindulásból elkövetett ötlet alapján lehet a Fülöp-szigetek lesz az úti céljuk, tán a bolygónk azon sarkáról is tudsz hasonlóan részletes információkkal szolgálni?
Szívélyes üdvözlettel országos cimborád:
Sanyo

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
T. Fórum Népe! Közületek járt-e már valaki, vagy ismertek-e olyan valakit, aki már járt Alaszkában? Egy kedves ismerősöm költözik ki nemsokára a párjával (illetve a párja egy hónap múlva, ő majd az ősszel megy utána), minden apró infó, tipp jól jön, előre is köszi 😊JSanyo
Köszönöm Kapitány, elrepülhetsz. A kérdés a többiek számára továbbra is él.JSanyo
Köszönöm szépen, életem új értelmet nyert. További szép estét és minden jót!JSanyo
Tessék, egy releváns infó:
 helyitema.hu/bulvar/41469

Badár Sándor újabb könyvet írt Horváth János barátjával, például Alaszkáról, ahol olyan hideg van, mint Katymáron, ahol Badár sorkatonaként védte a határt bárkiktől.

- Álltunk az alaszkai rengetegben, és Jancsi nem tudta hol vagyunk. Mondtam neki: „Komám, hát itt éltél két és fél évig és nem tudod, hol vagyunk?” – De akkor tél volt – mondta ő, és ennél több érve nem volt – folytatta Badár Sándor. - Akkor fáztam utoljára, mikor elvittek katonának Katymárra.
Badár Sándor
De a lényeg az lesz, hogy kibaszott hideg van.

több mint 11 éve
Köszönöm szépen, életem új értelmet nyert. További szép estét és minden jót!

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
A többiek számára is kibaszott hideg van.

több mint 11 éve
Köszönöm Kapitány, elrepülhetsz. A kérdés a többiek számára továbbra is él.

több mint 11 éve
ott van Joel Fleischman, csak már régen láttam...slowmotion
ő már '95-ben visszament NYC-be 😉DiamondsHead44
de attól még járt ott.
egyébként meg nem a vadonba ment NYC helyett?
több mint 11 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
ott van Joel Fleischman, csak már régen láttam...slowmotion
ő már '95-ben visszament NYC-be 😉

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
ott van Joel Fleischman, csak már régen láttam...
több mint 11 éve
...kristof
Van egy 0-24-es posta Bp-en, a Fogarasi úti Tesconál.
+36-1-4221657
+36-1-4221656
 vendegvaro.utazom.com/posta-budapest-fogarasi-uti-tesco

több mint 11 éve
Kibaszott hideg van.

több mint 11 éve
T. Fórum Népe! Közületek járt-e már valaki, vagy ismertek-e olyan valakit, aki már járt Alaszkában? Egy kedves ismerősöm költözik ki nemsokára a párjával (illetve a párja egy hónap múlva, ő majd az ősszel megy utána), minden apró infó, tipp jól jön, előre is köszi 😊

több mint 11 éve
egy levelet szeretnék feladni, de úgy, hogy még hétfőn megérkezzen Miskolcra, lehetséges ez?kristof
Van még nyitva posta Bp.-n? Elsőbbségivel elméletileg következő munkanapra megérkezne, de ahhoz ma fel kell adnod.Rataxes
5 perce zárt be ami elérhető közelségben lett volna, de holnap is nyitva van 9-13 között, csak nem tudom, hogy az megérkezik-e hétfőre, vagy keressek más módotkristof
Én kevés esélyt adnék neki, köv. munkanapra sem mindig érkezik meg, nemhogy szombattól hétfőig. De azért kérdezd meg holnap a postán is 😊

A kék színű megkülönböztető, "ELSŐBBSÉGI" jelzéssel ellátott elsőbbségi leveleket a feldolgozás és továbbítás minden szakaszában kiemelten kezeljük, így több, mint 90%-os arányban, a feladást követő munkanapon már kézbesítjük is.
( www.posta.hu/level/level_belfoldre/elsobbsegi)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
egy levelet szeretnék feladni, de úgy, hogy még hétfőn megérkezzen Miskolcra, lehetséges ez?kristof
Van még nyitva posta Bp.-n? Elsőbbségivel elméletileg következő munkanapra megérkezne, de ahhoz ma fel kell adnod.Rataxes
5 perce zárt be ami elérhető közelségben lett volna, de holnap is nyitva van 9-13 között, csak nem tudom, hogy az megérkezik-e hétfőre, vagy keressek más módot
több mint 11 éve
Van még nyitva posta Bp.-n? Elsőbbségivel elméletileg következő munkanapra megérkezne, de ahhoz ma fel kell adnod.

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Hát ha elsőbbségivel ajánlottan adod fel akkro valszeg megérkezik
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
egy levelet szeretnék feladni, de úgy, hogy még hétfőn megérkezzen Miskolcra, lehetséges ez?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tud valaki ajánlani kipróbált , jó kis helyet a belvárosban Bp-en ahol dartsozni is lehet ??

Köszi!yooker
van darts topik is (külön a bowl.hu-s versenynek szintén!) 😛 amúgy a Noiret pub (VI. ker), illetve mi az Akadémia Presszóba szoktunk járni (Nagyvárad tér). de itt valószínűleg az összes normális fel van sorolva
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Tud valaki ajánlani kipróbált , jó kis helyet a belvárosban Bp-en ahol dartsozni is lehet ??

Köszi!
több mint 11 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Üdv!
Úgy látom ez az off témák, off-ja ahova bármi belefér.
Nemrégiben indítottam egy blogot a nyelvtanulásról. A legutóbbi
két bejegyzésem a tavalyi amerikai utamról szól (volt benne nyelvtanulás is -
meg egy NBA, és egy MLB meccs is - ezek nem kerülnek szóba).

Akinek van kedve kattintson ide:
Part 1 -  challengeoflearningusenglish.blogspot.hu/2014/01/my-american-life-part-one.html
Part 2 -  challengeoflearningusenglish.blogspot.hu/2014/01/my-american-life-part-two.html

Köszi mindenkinek a kattintást!
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Sobri válasza alapján pedig dokumentumbaszedve, ha mered:
 www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.nmkh.hu%2Fnmkh%2Fimages%2Fdokumentumok%2F2009%2FGyamhivatal%2FNograd_intezmenyek%2FGyermek_es_lakasotthonok_cimlista2009_03_02..doc&ei=KETiUsXMAer_yAPg34GIBA&usg=AFQjCNHnr2jTqcLMyBh8aPL2w1ffRIS2lw&sig2=BQ4cyW9efUYT73ea58ZQNA&bvm=bv.59930103,d.Yms

Hevesben meg pdf:
 www.heveskozig.helyinfo.hu/domain75/files/modules/module15/25724FA6C9F9CEF06.pdf

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nincs árvaház.
Gyermekotthon van.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Megtudnátok mondani, hogy hol találhatóak Árvaházak? Legfőképpen Nógrád és Heves megye érdekelne.
Tudom, google a barátom meg minden, de nem találtam semmit (bár lehet átsiklottam felette...).