NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
554
58
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
hány kanál só kell 25 dkg tészta főzővízébe, hogy ne legyen ízetlen?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
volt, hogy többször is rányomtam egymás utáni indításokkor, hogy csinálja, és nem telepítette, hanem legközelebb is megkérdezte, csinálja-e. régebben pár hónaponként kérdezett rá..Hogy tudom kikapcsolni, hogy a java updater minden egyes bekapcsolásként ott villogjon, hogy frissítsem? ha ok-ra nyomok, következő alkalommal ugyanúgy ott van, és rohadtul idegesítSzobi22Futtatás: msconfig - automatikus indítás fül - jusched elől kiveszed a pipát. (Meg fogja kérdezni indításkor, hogy tényleg így akarod-e indítani.)
De leginkább ne kapcsold ki, frissítsd szorgalmasan, majd abbahagyja. Hibákat javít, stabilabb és vírus-ellenállóbb lesz tőle.Atari
na, úgy fest végre sikerült
több mint 11 éve
Köszi mindenkinek! Akkor bízom benne erősen, hogy így lesz. 😊
több mint 11 éve
Hogy tudom kikapcsolni, hogy a java updater minden egyes bekapcsolásként ott villogjon, hogy frissítsem? ha ok-ra nyomok, következő alkalommal ugyanúgy ott van, és rohadtul idegesítSzobi22Futtatás: msconfig - automatikus indítás fül - jusched elől kiveszed a pipát. (Meg fogja kérdezni indításkor, hogy tényleg így akarod-e indítani.)
De leginkább ne kapcsold ki, frissítsd szorgalmasan, majd abbahagyja. Hibákat javít, stabilabb és vírus-ellenállóbb lesz tőle.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Ha hétfőn rendszernyitáskor már "sorbanáll" az utalás, akkor hétfőn 11 óra körül megérkezik (elvileg).
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Törvény van rá. A hétvége persze bekavar, de banki időben ennyi kell legyen.Nincs ezen szarul megoldva semmi. Banki időben, maximum 4 óra van az utalásra. Szóval hétfőn délre ott lesz max.Akkor ez a tuti? Mert ez azért nagyon más, mint a 2-3 nap.Schleck
GRAFI
több mint 11 éve
Hát én még 1 v 2 hete is a 2. napon kaptam meg, de akkor mindegy 😊Volt a maximum, most már aznap el kell küldeni, ha jól tudom.tenorxHa most hétvégén megcsinálok egy bankkártyás utalást egy másik bankban lévő számlára, akkor mikorra érkezik meg biztosan?SchleckLegkésőbb szerda, mert bankon kívül elvileg 2-3 nap maximum. Személyes tapasztalat, hogy már 2 alatt is oda szokott. (mert ugye csak munkanapok számítanak, tehát ma-holnap utalva is csak hétfőn indítják el)fetomy
több mint 11 éve
Nincs ezen szarul megoldva semmi. Banki időben, maximum 4 óra van az utalásra. Szóval hétfőn délre ott lesz max.Akkor ez a tuti? Mert ez azért nagyon más, mint a 2-3 nap.
GRAFI
több mint 11 éve
Nincs ezen szarul megoldva semmi. Banki időben, maximum 4 óra van az utalásra. Szóval hétfőn délre ott lesz max.
több mint 11 éve
Értem, köszi!Ha most hétvégén megcsinálok egy bankkártyás utalást egy másik bankban lévő számlára, akkor mikorra érkezik meg biztosan?SchleckLegkésőbb szerda, mert bankon kívül elvileg 2-3 nap maximum. Személyes tapasztalat, hogy már 2 alatt is oda szokott. Ja és persze mert ha hétvégén utalod el, az olyan lesz, mintha hétfőn utalnád.fetomy
Jah, és basszák meg a bankok, hogy ez ilyen szánalmasan van még mindig megoldva 2012-ben...
több mint 11 éve
Volt a maximum, most már aznap el kell küldeni, ha jól tudom.Ha most hétvégén megcsinálok egy bankkártyás utalást egy másik bankban lévő számlára, akkor mikorra érkezik meg biztosan?SchleckLegkésőbb szerda, mert bankon kívül elvileg 2-3 nap maximum. Személyes tapasztalat, hogy már 2 alatt is oda szokott. (mert ugye csak munkanapok számítanak, tehát ma-holnap utalva is csak hétfőn indítják el)fetomy
több mint 11 éve
Ha most hétvégén megcsinálok egy bankkártyás utalást egy másik bankban lévő számlára, akkor mikorra érkezik meg biztosan?SchleckLegkésőbb szerda, mert bankon kívül elvileg 2-3 nap maximum. Személyes tapasztalat, hogy már 2 alatt is oda szokott. (mert ugye csak munkanapok számítanak, tehát ma-holnap utalva is csak hétfőn indítják el)
több mint 11 éve
Ha most hétvégén megcsinálok egy bankkártyás utalást egy másik bankban lévő számlára, akkor mikorra érkezik meg biztosan?
több mint 11 éve
pont ezért lenne jó SSD rendszernek, az 500-as pedig mehet tárolásra, és külső vinyónak! 😛 annyit kell eldöntened 64 v 128-as (16k vs 30k) SSD kell.😊 Azért nem vettem alapból nagyobb kapacitásút mert ha töltök le dolgokat akkor azoknak úgyis fogok venni egy külső vinyót hogy azon legyenek,innen lett az 500giga.Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:jó választás, egy SSD-t még dobsz bele, és pöpec lesz! 😛 😉Divat
edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G580_59-355625_%286GB%29_notebook_barna-p342198.html
Köszönöm még egyszer a segítséget srácok!Joco
Rettegtem a barna színtől,elképzelni nem tudtam hogy milyen de ez annyira sötét barna hogy majdhogynem fekete és így látva jobban is tetszik mint egy fekete. Remélem jó szolgálatot fog tenni 😊Joco
én mondtam, h csak leírva ijesztő a sötét barna...élőbe qrva szép! biztos jó lesz, nagyon jó kis noti, hamarosan sztem én is veszek egy ilyet magamnak!(vagyis eggyel komolyabbat(i3-al)
|
több mint 11 éve
Én is használok archíváláshoz külső vinyót, de onnan mire betölt valamit az kb ennyi: puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukk.😊 Azért nem vettem alapból nagyobb kapacitásút mert ha töltök le dolgokat akkor azoknak úgyis fogok venni egy külső vinyót hogy azon legyenek,innen lett az 500giga.Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:jó választás, egy SSD-t még dobsz bele, és pöpec lesz! 😛 😉Divat
edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G580_59-355625_%286GB%29_notebook_barna-p342198.html
Rettegtem a barna színtől,elképzelni nem tudtam hogy milyen de ez annyira sötét barna hogy majdhogynem fekete és így látva jobban is tetszik mint egy fekete. Remélem jó szolgálatot fog tenni 😊Joco
Ha meg az alap ssd-ről, az ennyi: puk.
Filmnél kurva mindegy, dokunál csak jobb. 😊
több mint 11 éve
Hogy tudom kikapcsolni, hogy a java updater minden egyes bekapcsolásként ott villogjon, hogy frissítsem? ha ok-ra nyomok, következő alkalommal ugyanúgy ott van, és rohadtul idegesít
több mint 11 éve
😊 Azért nem vettem alapból nagyobb kapacitásút mert ha töltök le dolgokat akkor azoknak úgyis fogok venni egy külső vinyót hogy azon legyenek,innen lett az 500giga.Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:jó választás, egy SSD-t még dobsz bele, és pöpec lesz! 😛 😉Divat
Rettegtem a barna színtől,elképzelni nem tudtam hogy milyen de ez annyira sötét barna hogy majdhogynem fekete és így látva jobban is tetszik mint egy fekete. Remélem jó szolgálatot fog tenni 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
valaki tud adni egy most futó Sport1 streamet?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?horrormirror.blog.hu/2012/11/16/elmenybeszamolo_murder_a_gyilkos_tarlat
yooker
Mondjuk ők nyilván elfogultak. 😀
Meg én is, mivel én imádom az ilyet, mindenképpen el fogok menni. 😀
több mint 11 éve
Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:jó választás, egy SSD-t még dobsz bele, és pöpec lesz! 😛 😉
|
több mint 11 éve
Ezt el tudom képzelni. Az Egynapavárosban-ra amúgy is jellemző, hogy nem nagyon írnak rosszat semmiről, szóval ez már náluk kifejezetten lehúzó véleménynek számít.már nem tudom, hol, de láttam ennél rosszabb kritikát isSzobi22Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?Szerintük nem éri meg: varosban.blog.hu/2012/12/04/murder_a_gyilkos_kiallitasSchleck
yooker
több mint 11 éve
Kis időhúzás után megvettem a laptopot,bár többet költöttem rá mint terveztem de ő lett a befutó:edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G580_59-355625_%286GB%29_notebook_barna-p342198.html
Köszönöm még egyszer a segítséget srácok!
több mint 11 éve
már nem tudom, hol, de láttam ennél rosszabb kritikát isMurder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?Szerintük nem éri meg: varosban.blog.hu/2012/12/04/murder_a_gyilkos_kiallitasSchleck
yooker
több mint 11 éve
Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?Szerintük nem éri meg: varosban.blog.hu/2012/12/04/murder_a_gyilkos_kiallitas
yooker
több mint 11 éve
Murder kiállításról tud valaki személyes tapasztalatot vagy csak valami hallott infót megosztani?