Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
És valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Akkor végképp nem értem....
Sobri Jóska
több mint 11 éve
És valójában nem is csak a csapott hátúakra raknak hátsó ablaktörlőt.Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.SchleckTudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
több mint 11 éve
Köszi, én nem tudom, hogy nem találtam meg a Pacers oldalán, pedig elsőként ott néztem szét. 😊NBA-s cuccok rendelésében nem vagyok jártas, főleg nem régi sztárok cuccainak beszerzésében.Ez nem volt nehéz:
Nekem egy eredeti Reggie Miller-es mez kellene. Vagy mondjuk Miller-es Pacers-poló.
Valakinek van ötlete, hogy lehet ilyet beszerezni, vagy rendelni neten?Soldados
www.officialindianapacers.com/WOMENS-REGGIE-MILLER-JERSEY.html
No para, nem csak női van.Sobri Jóska

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Amúgy gondolom azért van, mert egy szedán hátsó ablakára nehezebben csapódik fel a sár.Tudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.dcsicsak
több mint 11 éve
Tudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/catattackKonkrétan nem tudom, de én pl a külön nyíló csomagtartó-tetővel hoznám összefüggésbe.
több mint 11 éve
Fura. Flash újratelepítése, hangkártya driverének frissítése még szóba jöhet.Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristofPróbáltam mozillával is és inkognitó módban is,de semmi változás...Nem lehet hallani semmit 😕JoeyPorterAz explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristof
több mint 11 éve
catattack
3 520
Tudja valaki, hogy a kocsik közül miért csak a csapott hátuljúra raknak hátsó ablaktörlőt? %/
több mint 11 éve
NBA-s cuccok rendelésében nem vagyok jártas, főleg nem régi sztárok cuccainak beszerzésében.Ez nem volt nehéz:
Nekem egy eredeti Reggie Miller-es mez kellene. Vagy mondjuk Miller-es Pacers-poló.
Valakinek van ötlete, hogy lehet ilyet beszerezni, vagy rendelni neten?Soldados
www.officialindianapacers.com/WOMENS-REGGIE-MILLER-JERSEY.html
No para, nem csak női van.
több mint 11 éve
Oké!Amint felemelik a fizetésem 200k-ra,azzal fogom kezdeni.Bár vannak kétségeim,hogy maga a márka létezni fog -e még akkor!? 😊Akkor vegyél egy rendes apple gépet. 😉Sobri JóskaAz explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristofPróbáltam mozillával is és inkognitó módban is,de semmi változás...Nem lehet hallani semmit 😕JoeyPorterAz explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információtkristof
több mint 11 éve
NBA-s cuccok rendelésében nem vagyok jártas, főleg nem régi sztárok cuccainak beszerzésében.Nekem egy eredeti Reggie Miller-es mez kellene. Vagy mondjuk Miller-es Pacers-poló.
Valakinek van ötlete, hogy lehet ilyet beszerezni, vagy rendelni neten?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akkor vegyél egy rendes apple gépet. 😉Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
több mint 11 éve
Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
Próbáltam mozillával is és inkognitó módban is,de semmi változás...Nem lehet hallani semmit 😕Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?JoeyPorterctrl+shit+n
egy "csupasz" böngésző, nem jegyez meg semmilyen előzetes beállítást, ill. nem tárol semmilyen információt
több mint 11 éve
Az mitől van,hogy kb egy hete eltűnt a hang ha böngészőből akarok valamit nézni/hallgatni?Youtube-on szinte nem is lehet hallani semmit,pedig minden maxon van.Ha media playeren vagy vlc-n indítok egy zenét az meg normálisan szól...Chrome-ot használokJoeyPorterMás böngészőből milyen? A Chrome-ban ha inkognitóból próbálod milyen?Schleck
Az explorer meg sem nyitja a videókat...Az mit jelent,hogy inkognitóban?Az mitől van,hogy kb egy hete eltűnt a hang ha böngészőből akarok valamit nézni/hallgatni?Youtube-on szinte nem is lehet hallani semmit,pedig minden maxon van.Ha media playeren vagy vlc-n indítok egy zenét az meg normálisan szól...Chrome-ot használokJoeyPorterMás böngészőből milyen? A Chrome-ban ha inkognitóból próbálod milyen?Schleck
több mint 11 éve
Az mitől van,hogy kb egy hete eltűnt a hang ha böngészőből akarok valamit nézni/hallgatni?Youtube-on szinte nem is lehet hallani semmit,pedig minden maxon van.Ha media playeren vagy vlc-n indítok egy zenét az meg normálisan szól...Chrome-ot használokJoeyPorterMás böngészőből milyen? A Chrome-ban ha inkognitóból próbálod milyen?
több mint 11 éve
Az mitől van,hogy kb egy hete eltűnt a hang ha böngészőből akarok valamit nézni/hallgatni?Youtube-on szinte nem is lehet hallani semmit,pedig minden maxon van.Ha media playeren vagy vlc-n indítok egy zenét az meg normálisan szól...Chrome-ot használok
több mint 11 éve
ha valaki véletlen tudja a spanyolt. hogy van az:¿Tienes un perro?
"van kutyád?Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ha valaki véletlen tudja a spanyolt. hogy van az:"van kutyád?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Egy volt, ezen belül 1:12:11-nélKöszönöm szépen 😊
youtube.com/watch?v=8rWukMHRnx0baggio
több mint 11 éve
Voltak taktikákat elemző videó(k?), nem tudod, hogy hol találhatom meg? (többek között a read option-ről volt szó úgy emlékszem.)GiowaEgy volt, ezen belül 1:12:11-nél
youtube.com/watch?v=8rWukMHRnx0

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Voltak taktikákat elemző videó(k?), nem tudod, hogy hol találhatom meg? (többek között a read option-ről volt szó úgy emlékszem.)Mondjuk hírözönt meg itt nem fogsz találni, bár a fórum önmagában tud adni elég olvasnivalót 😊baggioTotál egyetértek, nekem nagy csalódás volt az újság. Cserébe viszont elég drága. Inkább fizetek netet a mobilomra és olvasok bowl.hu-t. 😀GiowaHa a teljes rés betöltése a cél, akkor azt már most lehet tudni, hogy nem sikerült. Amennyiben az nfl-es pletykák iránt, a profi ligával csak hébe-hóba/divatból fogalkozók kiszolgálása csupán a cél, akkor igenbaggioam.fociGiowaSziasztok! Nekem a TD-magazinnal kapcsolatban lenne kérdésem. Úgy tűnik, hogy egy piaci rést próbálnak betölteni, és ezt csak néhány év múlva lehet megtudni, hogy sikerül-e. Az a kérdésem lenne, hogy van-e köze hozzá a bowl.hu-s szerkesztőknek?GiowaMilyen piaci rést?baggio
több mint 11 éve
Miért ekkora mákos ez a buzi Real?
több mint 11 éve
Mondjuk hírözönt meg itt nem fogsz találni, bár a fórum önmagában tud adni elég olvasnivalót 😊Totál egyetértek, nekem nagy csalódás volt az újság. Cserébe viszont elég drága. Inkább fizetek netet a mobilomra és olvasok bowl.hu-t. 😀GiowaHa a teljes rés betöltése a cél, akkor azt már most lehet tudni, hogy nem sikerült. Amennyiben az nfl-es pletykák iránt, a profi ligával csak hébe-hóba/divatból fogalkozók kiszolgálása csupán a cél, akkor igenbaggioam.fociGiowaSziasztok! Nekem a TD-magazinnal kapcsolatban lenne kérdésem. Úgy tűnik, hogy egy piaci rést próbálnak betölteni, és ezt csak néhány év múlva lehet megtudni, hogy sikerül-e. Az a kérdésem lenne, hogy van-e köze hozzá a bowl.hu-s szerkesztőknek?GiowaMilyen piaci rést?baggio

---
több mint 11 éve
Totál egyetértek, nekem nagy csalódás volt az újság. Cserébe viszont elég drága. Inkább fizetek netet a mobilomra és olvasok bowl.hu-t. 😀Ha a teljes rés betöltése a cél, akkor azt már most lehet tudni, hogy nem sikerült. Amennyiben az nfl-es pletykák iránt, a profi ligával csak hébe-hóba/divatból fogalkozók kiszolgálása csupán a cél, akkor igenbaggioam.fociGiowaSziasztok! Nekem a TD-magazinnal kapcsolatban lenne kérdésem. Úgy tűnik, hogy egy piaci rést próbálnak betölteni, és ezt csak néhány év múlva lehet megtudni, hogy sikerül-e. Az a kérdésem lenne, hogy van-e köze hozzá a bowl.hu-s szerkesztőknek?GiowaMilyen piaci rést?baggio
több mint 11 éve
Ha a teljes rés betöltése a cél, akkor azt már most lehet tudni, hogy nem sikerült. Amennyiben az nfl-es pletykák iránt, a profi ligával csak hébe-hóba/divatból fogalkozók kiszolgálása csupán a cél, akkor igenam.fociGiowaSziasztok! Nekem a TD-magazinnal kapcsolatban lenne kérdésem. Úgy tűnik, hogy egy piaci rést próbálnak betölteni, és ezt csak néhány év múlva lehet megtudni, hogy sikerül-e. Az a kérdésem lenne, hogy van-e köze hozzá a bowl.hu-s szerkesztőknek?GiowaMilyen piaci rést?baggio

---