NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
adtak egy tab-ot, hogy csináljam meg. soha nem fogtam még kezembe tabot. szóval a problémám az hogy a filmet lejátsza, de hang nincs. miből adódhat ez? próbáltam avi-t, és mpeg2-őt.

www.wayteq.hu/hu/xtab70 (specifikáció)Ventura
Kodek hiány pl. Próbálj ki pár formátumot, állományt! Az avi sem mind egyforma.
(Bármelyik alkalmazással ad ki hangot egyáltalán?)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Kaptam javításra egy barátomtól egy autót. (Remélem jól írom)
Ami fontos, hogy kívül piros, belül főleg műanyag.
Az a baja, hogy nem megy.
Nem kell, hogy Dakar-t nyerjünk, vagy ilyesmi, Pécelre szeretne a tulajdonosa eljutni vele.
Namost mielött nekifognék, érdekelne, hogy mi történik, ha elöl felhajtom a motorháztetőnek nevezett fémdarabot, mi az a 3 bigyusz a tekerő alatt (be lehet nyomkodni, de nem történik semmi amúgy), és van e jelentősége annak a kulcscsomónak amit adtak hozzá?
Kell azzal valamit csinálni, vagy kell tenni valahova?
Mondjuk azt se értem, hogy miért van egy kerék a csomagtartóban, az hova megy? Vagy amiatt nem indul el az egész autó, mert tök vízszintes az a kerék?
Ja, és olyan model, hogy jobbra az ülőkével szemben van egy doboz, és abban régi CD-lemezek. (Boney M, Abba, Modern Talking, meg valami Boys, ha fontos, megnézem milyen.)
Van egy leírás is hozzá, de abban egy csomó ismeretlen szó szerepel, elárulná valaki, hogy mit jelentenek?
És mielött valaki beleköt: nincs olyan hibaüzenet a leírásban, hogy az autó nem megy, már most mondom.
Jó, még sosem csináltam ilyet, dehát csak nem lehet ördöngősség, pláne ha válaszol a kérdéseimre valaki.
Azt meg ne kérdezze senki, hogy miért vállaltam e, mégiscsak a barátom!

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 711
Ezzel az erővel részecskegyorsító-javítást is vállalhatnál 😀 Másik lejátszó alkalmazással próbáltátok?Rataxes
hát mondom csak egy ilyen számítógép szerűség magyar nyelvel. teszek rá filmet és kész, de kiderült nincs hang.
természetesen csak ezzel a real video playerr-el lett megnézve.
mondjuk tény, hogy azt se tudom hogy kell rá programokat telepíteni (android sem volt tulajdonomban még), de majd kitapasztalom.
egyébként ilyen vlc media player-t lehet rátenni?

(a kézikönyv csak két oldalas, ott is csak külsőleg magyarázzák el melyik gomb micsoda)Ventura
Valahol van egy olyan alkalmazás, hogy Play Áruház, azt elindítod. Azon belül keress rá az MX Player nevű programra. Nyomj rá a telepítésre és fogadd el a feltételeket.
Ennek elvileg mindent vinni kell.

Amúgy az is lehet, hogy le van véve a hangerő, fülessel se megy?
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Ezzel az erővel részecskegyorsító-javítást is vállalhatnál 😀 Másik lejátszó alkalmazással próbáltátok?Rataxes
hát mondom csak egy ilyen számítógép szerűség magyar nyelvel. teszek rá filmet és kész, de kiderült nincs hang.
természetesen csak ezzel a real video playerr-el lett megnézve.
mondjuk tény, hogy azt se tudom hogy kell rá programokat telepíteni (android sem volt tulajdonomban még), de majd kitapasztalom.
egyébként ilyen vlc media player-t lehet rátenni?

(a kézikönyv csak két oldalas, ott is csak külsőleg magyarázzák el melyik gomb micsoda)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
adtak egy tab-ot, hogy csináljam meg. soha nem fogtam még kezembe tabot. szóval a problémám az hogy a filmet lejátsza, de hang nincs. miből adódhat ez? próbáltam avi-t, és mpeg2-őt.

www.wayteq.hu/hu/xtab70 (specifikáció)Ventura
Ezzel az erővel részecskegyorsító-javítást is vállalhatnál 😀 Másik lejátszó alkalmazással próbáltátok?

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽

www.wayteq.hu/hu/xtab70 (specifikáció)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 625

😊
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Alföldinek biztos.GRAFI
És itt be is zárul a kör. 2 percig bírtam.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Van akinek tetszett, az "új" István a király???beltazor
Majdnem bírtuk negyed óráig. De az én hibám, meg voltam róla győződve hogy ez is ilyen középkori kosztümös dolog lesz.Hanni
ja, én láttam az előzetest, onnantól felejtős volt az egész 😊slowmotion
nem mintha bármi köze volna ahhoz h milyen az előadás, de szerdán pl. stohl olyan matt részeg volt lent az egyik tiszai discsóban, hogy az valami hihetetlen + bőszen mesélte h mennyi motyó is van benne pluszban.... 😀peach
amíg nem ül volán mögé másállapotban, ...
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Majdnem bírtuk negyed óráig. De az én hibám, meg voltam róla győződve hogy ez is ilyen középkori kosztümös dolog lesz.Hanni
ja, én láttam az előzetest, onnantól felejtős volt az egész 😊slowmotion
nem mintha bármi köze volna ahhoz h milyen az előadás, de szerdán pl. stohl olyan matt részeg volt lent az egyik tiszai discsóban, hogy az valami hihetetlen + bőszen mesélte h mennyi motyó is van benne pluszban.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
ja, én láttam az előzetest, onnantól felejtős volt az egész 😊
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Majdnem bírtuk negyed óráig. De az én hibám, meg voltam róla győződve hogy ez is ilyen középkori kosztümös dolog lesz.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Én szegedi vok igaz, de óvakodj attól, hogy egy olyan iskolába iratkozz be amivel a szembe sarkon bevásárló központ fog épülni.... mert ha felépül az autós isi garantáltan a legdrágábbá válik a városban 😀 és mivel már két éve beiratkoztál csak volt másfél év kényszerpause mit tenni se nagyon tudsz....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Fontolgatom, hogy elkövetek egy bűnt az emberiség ellen és megpróbálom megszerezni a jogsit. Tapasztalatok érdekelnének bp-i autósiskolákról pro és kontra. Van olyan, ami különösen ajánlott? És olyan, amitől óvakodjak, mint a tűztől?
Köszönöm a segítséget előre is! 😊

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Alföldinek biztos.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
valószínűleg van olyan.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Van akinek tetszett, az "új" István a király???

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBone
Túl sok ausztrál focit nézel😊
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊TBone
ha játék közben valaki belebikázna a labdába, akkor az nem pontot, hanem sárga zászlót eredményezne, illegal kick büntetés, NFL-ben 15 yard

az alapfogalmak tisztázására ajánlom szótárunkat, a fejléc alatt találod az alapok részen belül

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem.
a dropkick eleve csak 1 pont.
írd be a youtube keresőbe és látod hogy működik

több mint 12 éve
TBone San Francisco 49ers 60
Sziasztok! Az a kérdés merült fel bennem, hogy field goal-t bármelyik play közben lehet rúgni? Pl. Mike Wallace kap egy passzt, fut vele még 3 yardot, majd egy drop kick-kel beveri a két pózna közé, akkor ez érvényes field goal 3 pontért? 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Istenek vagytok, sikerült megértenem.
Köszönöm!

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Írd be a keresés után, h "-madden"
pl:
NFL Detroit Lions -madden

szerk: úgy általában a keresési feltétel úgy néz ki, h a "-" utáni szó nem lehet benne. Ha többet is ki akarsz szűrni, akkor:
feltétel -kivétel1 -kivétel2 -kivétel3

Ha azt akarod, h valamit mindenképp tartalmazzon, azt tedd "idézőjelbe"

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Van olyan a szűrők között, hogy madden?
Én nem találtam.

több mint 12 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Youtube-on keresgéltem Lions/Pistons video-kat, de a tököm tele van már a sok faszom felrakott madden meccsvideo-val.
Van valami tippetek melyik szűrőt alkalmazzam, hogy ezeket kivegye a listából?
Természetesen a levesszűrő és hasonló vicces válaszok most nem játszanak. 😊Bazzani
"-madden" ?

"Itt?? ... Mindenki!"