NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
402
53
18:30-tól, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
tehát akkor a 800as éri meg a legjobban a 3 közül ? Köszönöm szépen a linkeket DripHa ezek közül kell választani, akkor én a 800-ast venném. Itt vannak a magyar nyelvű tesztek:
610: mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_610/bevezeto_tartozekok.html
710: mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_710_a_levalto/bevezeto.html
800: mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_800/bevezeto_tartozekok.html
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
tehát akkor a 800as éri meg a legjobban a 3 közül ? Köszönöm szépen a linkeket
több mint 12 éve
Jobb proci, jobb GPU, nagyobb RAM. Ezekkel tud többet a 710-es, mint a 610-es. A 800-as hardveresen ugyanaz, mint a 710-es, a képernyő terén van különbség: 800-amoled, 710-TFT; illetve a nagyobb verziószámúnak jobb a kamerája (5 vs. 8 mp és Carl Zeiss optika).610-es: www.gsmarena.com/nokia_lumia_610-4576.php
710-es: www.gsmarena.com/nokia_lumia_710-4276.php
800-as: www.gsmarena.com/nokia_lumia_800-4240.php
több mint 12 éve
Most árakat ne nézzünkMelyik jobb ? Lumia 610 710 vagy 800 ? a 610 és a 710 szinte ugyanazt tudja ahogy néztem de a 710es mégis egy 20assal drágább. Miért ?
több mint 12 éve
egész este ezen néztem a meccset. nálam is működik.Már nem megy az oldaljjncaaNálam megy.Schleck
több mint 12 éve
Már nem megy az oldal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
köszönöm!
több mint 12 éve
nem tudom volt e már kérdés, de a magyar sport tv-ket hol lehet online-on nézni? estére nézném az indanapolis - new englandet.a t-gyuszi nem működik - most próbáltuk, mert a szobatársam a forma 1-et nézte volna.
néztem más online helyet, de azon meg hazudtak. nem ad be semmit, és a kommentelők is panaszkodóak.
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Én is a telefon hibáira gondoltam inkább, az op. rendszernek nem valószínű, hogy lesz baja és valóban a szoftver fejlesztés is roppant egyszerű a winphone-on. Ha ne adj Isten bedöglik a mostani androidos HTC-m akkor én is már WP-s telefonra fogok beruházni. Egyrészt gyakorolhatom a programozást és fejlesztést, másrészt megbízhatónak találom az egész op. rendszert. 😊mindenképp winphone alapúban gondolkozok, de az első review-kat természetesen megvárom, mondjuk az OS hibáitól annyira pont nem félek, arra jönnek majd ki javítások legfeljebb, ellenben a telefontól már jobban. Ha maga a készülék sokkal jobb (ár/érték) akkor nem zárkózom el az Androidtól se, de nekem winphone-ra lenne kényelmesebb saját apppokat írni. De még van idő karácsonyig, majd akkor lepem meg magamat vele 😊Black_AdderÉn a 8X/8S-ben gondolkodok egyébként:Szerintem még nagyon friss a WP8 és sok idegesítő hiba van ezen a telefonon. Érdemes talán várni egy kicsit, hogy jobban optimalizálva legyen, bár lehet, hogy olyan frissítéseket adnak ki hozzá amik kiküszöbölnek szintem mindent rajta és egy nagyon jó telefont kapsz. 😊
www.hwsw.hu/hirek/49078/htc-8x-8s-okostelefon-microsoft-windows-phone-8.htmlBlack_Adder
Gabesz92
több mint 12 éve
Elhiszem, ahogy írtam is, ez nem egyedi, és biztos sok teló tudja, de kurva jól néz ki.A retina hype-ot nem veszem be, de attól hogy más telónak is jó a felbontása még a retinás is kurva jó, legalábbis én nem látom a pixeleket.A pixeleket az én low-end SE solámon sem látod, hacsak nincs beépítve nagyítólencse a retinád alá 😊Rataxes
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ez már igen:andro-id.info/2012/11/16/megerkezett-a-telenorhoz-a-samsung-galaxy-note-ii/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Külön hátitáska kell hozzá, de egyébként nagyon rendben van...
A retina hype-ot nem veszem be, de attól hogy más telónak is jó a felbontása még a retinás is kurva jó, legalábbis én nem látom a pixeleket.A pixeleket az én low-end SE solámon sem látod, hacsak nincs beépítve nagyítólencse a retinád alá 😊
Sobri Jóska
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Érdekes, barátom nem formatálta az ugyanolyan telefonjának aksiját (iPhone 4G, igaz nem 32GB-os, hanem 16-os), és fullos nap után estére 15-25%-ra merül, én formatáltam, és mint írtam, futó 3G-vel, wifivel, heymeghatározással, több óra telefonálással, nyomkodással se mentem még 30% alá, ugyanúgy kb 12 óra használatot követően. (Persze ez nem egzakt vizsgálat, lehet valójában neki a fullos nap fullosabb igénybevételt jelent.)De be kell formatálni az elején, ez növeli az élettartamukat.Nem kell! Csak még minden eladó elmondja, hogy kell, mert ennyire nagyon értenek hozzá. De mindenki döntse el maga, hogy mit csinál a saját tulajdonával 😊
Vagyis a te szavaiddal élve, kelleni nem kell, de ajánlott.Sobri Jóska
A retina hype-ot ne vedd már be. Amiket felsoroltam lentebb, mind hasonló felbontással bírnak, mint a iPhone (kb. 310-326 ppi között vannak).
gdavid
Itt is működik a placebo hatás? 😊
A retina hype-ot nem veszem be, de attól hogy más telónak is jó a felbontása még a retinás is kurva jó, legalábbis én nem látom a pixeleket.
Eyébként szerinted egy Galaxy S3 van olyan jó, tud annyit, mint egy iPhone 4? Volt nálam 2 napig egy GS3, attól eltekintve, hogy én csípem az androidot, az androidos appokat, maga a telefon eléggé fapadosnak, "műanyagnak" tűnt az iPhone-hoz képest, és mondom ezt úgy, hogy alapvetően androidos telót akartam a widgetek miatt.
több mint 12 éve
De be kell formatálni az elején, ez növeli az élettartamukat.Nem kell! Csak még minden eladó elmondja, hogy kell, mert ennyire nagyon értenek hozzá. De mindenki döntse el maga, hogy mit csinál a saját tulajdonával 😊
Vagyis a te szavaiddal élve, kelleni nem kell, de ajánlott.Sobri Jóska
A retina hype-ot ne vedd már be. Amiket felsoroltam lentebb, mind hasonló felbontással bírnak, mint a iPhone (kb. 310-326 ppi között vannak).
több mint 12 éve
Ilyen érvre nem tudok mit mondani. 😊Nem szeretnék iphonetbriareoskülső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosAkkor miért nem iPhone?
Nincs olyan amit ne tudna, gyors, megbízható, jó a kijelző (retinás), jó az aksi (simán bír 1 napot), nem drágább, mint a Galaxy S3, nagyobb a beépített memóriája, "vasból van", nem műanyag, stb.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Max 2 hetet húzom még aztán már tényleg kell a csere. messze nem vagyok annyira benne a témában mint szemmel láthatóan te 😊külső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosHa csúcs HW-t akarsz, akkor várd meg a google 4.1-es androidjának a referenciamodelljét a nexus 4-et. Erre jönnek majd leggyorsabban a frissítések és 3 évig biztosan nem lesz a HW teljesítménnyel probléma.
Ha meg most kell a teló, akkor keress benchmark teszteket, mert vannak olyan 2 magos gépek, amik teljesítményben jobbak, mint néhány 4 magos.gdavid
több mint 12 éve
Nem szeretnék iphonetkülső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosAkkor miért nem iPhone?
Nincs olyan amit ne tudna, gyors, megbízható, jó a kijelző (retinás), jó az aksi (simán bír 1 napot), nem drágább, mint a Galaxy S3, nagyobb a beépített memóriája, "vasból van", nem műanyag, stb.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ha meg most kell a teló, akkor keress benchmark teszteket, mert vannak olyan 2 magos gépek, amik teljesítményben jobbak, mint néhány 4 magos.gdavidPl az iPhone 4G, 32 gigás 😉
több mint 12 éve
külső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosHa csúcs HW-t akarsz, akkor várd meg a google 4.1-es androidjának a referenciamodelljét a nexus 4-et. Erre jönnek majd leggyorsabban a frissítések és 3 évig biztosan nem lesz a HW teljesítménnyel probléma.
Ha meg most kell a teló, akkor keress benchmark teszteket, mert vannak olyan 2 magos gépek, amik teljesítményben jobbak, mint néhány 4 magos.
több mint 12 éve
külső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosNekem se a villogás miatt fontos a kinézet, egyszerűen magamnak fontos hogy szeressek ránézni 😊
Rataxes
na én csajaimmal vagyok így 😀külső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosNekem se a villogás miatt fontos a kinézet, egyszerűen magamnak fontos hogy szeressek ránézni 😊
Rataxes
több mint 12 éve
Sobri! A modern akkumulátorokat nem kell "kisütni". A task killer az alacsonyabb rendszerszámú android operációs rendszerek esetében volt kötelező, 2.3 óta már nem nagyon kell, mert simán lelövi magától a rendszer a nem szükséges alkalmazásokat. Ha meg valami beakad, akkor alkalmazások kezelése => és kilövöd ott.gdavidDe be kell formatálni az elején, ez növeli az élettartamukat.
Vagyis a te szavaiddal élve, kelleni nem kell, de ajánlott.
Nem lövi le a rendszer, legalábbis a processzorhasználatot monitorozó app szerint nem lőtte le.
(vagy 2.3nál régebbi volt a rendszerem)
több mint 12 éve
külső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosNekem se a villogás miatt fontos a kinézet, egyszerűen magamnak fontos hogy szeressek ránézni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
külső nem izgat, nem villogni akarok, hanem HW szinten ütős gépet amit jó ideig nem kell upgradelnibriareosAkkor miért nem iPhone?
Nincs olyan amit ne tudna, gyors, megbízható, jó a kijelző (retinás), jó az aksi (simán bír 1 napot), nem drágább, mint a Galaxy S3, nagyobb a beépített memóriája, "vasból van", nem műanyag, stb.
több mint 12 éve
Sobri! A modern akkumulátorokat nem kell "kisütni". A task killer az alacsonyabb rendszerszámú android operációs rendszerek esetében volt kötelező, 2.3 óta már nem nagyon kell, mert simán lelövi magától a rendszer a nem szükséges alkalmazásokat. Ha meg valami beakad, akkor alkalmazások kezelése => és kilövöd ott.Black_Adder! A HTC nem veszteséges, hanem csökken a nyeresége, de még minden negyedévben profitot termelnek. A hwsw.hu mobiltelefonok szempontjából nem igazán hiteles forrás. Személyesen ismerem a tesztelő srácot és egyáltalán nem ért a telefonokhoz.