Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem I call you up. Mert ha tovább olvasod, akkor ott a You were there.catattackKöszi, hogy segítesz. Azért kavarodtam bele, mert én még csak alap szint környékén tartok és ez így felszólításnak tűnt elsőre, de aztán gondoltam rá, hogy lehet csak a zenéknél nem ragaszkodnak annyira a szabályokhoz és van előtte valami ami nincs kiírva, de oda kell érteni 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szerintem I call you up. Mert ha tovább olvasod, akkor ott a You were there.
több mint 12 éve
Köszi, ezt ismertem, ez az egyik fordítási verzió amit láttam, csak mivel nem egyformán fordítják ezért kértem volna egy tisztázást.Nem ismerem a számot.Milyen szám ez? 😊catattackSoul Asylum - Runaway Trainsteroid stewie
coco-homeblog.blogspot.hu/2010/06/soul-asylum-runaway-train-dalszoveg.htmlcatattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nem ismerem a számot.Milyen szám ez? 😊catattackSoul Asylum - Runaway Trainsteroid stewie
coco-homeblog.blogspot.hu/2010/06/soul-asylum-runaway-train-dalszoveg.html
több mint 12 éve
catattack
3 520
Milyen szám ez? 😊
több mint 12 éve
Mivel sok expert angolos van az oldalon, kérnék egy kis fordítási segítséget. Egy mondatról lenne szó, egy számból:"Call you up in the middle of the night"
Fordításokban nem találtam két egyformát, "felhívlak", "felhívni téged", "felhívnak"
Tisztázzuk már le, ki hív kit az éjszaka közepén? 😊
Köszi előre is!
több mint 12 éve
Ilyen késleltetett írás, fájl lezárás izék miatt kell - leginkább írás után - leválasztani. Én mindig leválasztom.Pendrivenál felesleges szerintem a leválasztás, de azért eny vinyónál szerintem alap, hogy csak azután húzza ki az ember.GRAFIHa nem választod le akkor van rá sansz, hogy ha ugyanabba a portba dugod be később akkor nem fogja felismerni a gép, ezért (is) érdemes leválasztani a pendriveot is.Gabesz92
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Igen köszi, közben én is megtaláltam, azért is töröltem, 😀Olyan kérdésem lenne, hogy ha külföldön fizetek a kártyámmal (Tesco, Burger King vagy akárhol) akkor az ugyanúgy ingyenes mintha itthon tenném vagy számolnak fel külön díjat mert külföldön teszem ?Röviden: Igen
Visa Electron a kártám és Erste-s vagyok.Toca
Hosszabban: www.erstebank.hu/static/internet/download/aszf_lak_bankkartya_20130920.pdfSobri Jóska
több mint 12 éve
Olyan kérdésem lenne, hogy ha külföldön fizetek a kártyámmal (Tesco, Burger King vagy akárhol) akkor az ugyanúgy ingyenes mintha itthon tenném vagy számolnak fel külön díjat mert külföldön teszem ?Röviden: Igen
Visa Electron a kártám és Erste-s vagyok.Toca
Hosszabban: www.erstebank.hu/static/internet/download/aszf_lak_bankkartya_20130920.pdf
több mint 12 éve
Én Romániában ugyanúgy ingyenesen használtam mint itthon (leginkább tankolásnál). Sima Takarékbankos Maestro.
több mint 12 éve
Mik vannak a windows világában, csak kapkodom a fejem...
több mint 12 éve
Pendrivenál felesleges szerintem a leválasztás, de azért eny vinyónál szerintem alap, hogy csak azután húzza ki az ember.GRAFIHa nem választod le akkor van rá sansz, hogy ha ugyanabba a portba dugod be később akkor nem fogja felismerni a gép, ezért (is) érdemes leválasztani a pendriveot is.
több mint 12 éve
Hát őszintén fogalmam sincs... Haver kezelte, ő dugta rá ő húzta ki, azt meg nem tom h leválasztotta-e előtte
több mint 12 éve
Pendrivenál felesleges szerintem a leválasztás, de azért eny vinyónál szerintem alap, hogy csak azután húzza ki az ember.
több mint 12 éve
leválasztottad, mikor kihúztad a gépből? mert annak elmulasztása win alatt simán haza is tudja vágni a cuccot, ugyanez volt nálam is, jó esetben mondjuk csak magát a házat kell aztán kicserélni, a magot nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Valaki segítsen !fater hozott külső HDD-t ( Seagate valami nem tom számít-e ) bedugtm minden fasza még másolgattam is stb... tegnap átvittem haverhoz, hogy rakjunk rá filmeket, haza is hoztam minden fasza. Most meg bedugom és kiírja h az eszközt nem lehetett rendesen telepíteni. Eszközkezelőnél ezt írja: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43). na google-be semmi hasznosat nem találtam remélem itt tud valaki valamit. Illesztőprogram baja lenne ? de hiába frissítem nem talál semmit azt mondja naprakész 😒 Vírust kapott volna ?
több mint 12 éve
új winchestert akartam rakni a gépbe, de indításnál ezt írja "ultra dma mode 5 smart capable status bad" mi a hiba?

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
a lca revízió az pontosan mit takar amúgy?ghstzRIsmételt műtét. Revisio minden esetben egy már műtött terület műtéti feltárását (vagy endoscopos, vagy nyílt) jelenti. Keresztszalag plasztikáknál, ismételt sérülés nélkül is 10% körül van a reoperáció a transplant hibája miatt. Beteg szempontból lényegében ua, mint az első műtét, operatör szempontból szarabb környezet, technikailag nehezebb műtét. Mindkettő szempontjából magasabb szövődményarány.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Van egy remek média playerem, de most már felmerült bennem az igény, hogy jó lenne egy olyan eszköz, ami wifis. Nem tudom, hjogy azok tudnak-e mondjuk gépről megosztva dolgokat lejátszani, vagy valami. Láttam vannak androidos cuccok is, amin vannak úgyanúgy appok is. Van valakinek ilyenekben tapasztalata?store.apple.com/hu/ipod/ipod-accessories/apple-tv
Vagy egyszerűen egy wifi-usb adapter elég lenne nekem, és a gépről át tudnám lőni?GRAFI
És van ilyen androidosban is, asszem ez:
orkodo.hu/mini_pc_szamitogep_4.1_android_operacios_rendszer
több mint 12 éve
Van egy remek média playerem, de most már felmerült bennem az igény, hogy jó lenne egy olyan eszköz, ami wifis. Nem tudom, hjogy azok tudnak-e mondjuk gépről megosztva dolgokat lejátszani, vagy valami. Láttam vannak androidos cuccok is, amin vannak úgyanúgy appok is. Van valakinek ilyenekben tapasztalata? Vagy egyszerűen egy wifi-usb adapter elég lenne nekem, és a gépről át tudnám lőni?
több mint 12 éve
Tud valaki egy olyan androidos programot ami számolja az internetes adatforgalmat?Előző hónapban beleszaladtam egy nagyobb számlába,mert korlátozott a netem az előfizetéshez és nem szeretnék még egyszer így járniJoeyPorterwatchdog, limitbeállítás után figyelmeztet is ha a limit közelébe jársz!
|
több mint 12 éve
Tud valaki egy olyan androidos programot ami számolja az internetes adatforgalmat?Előző hónapban beleszaladtam egy nagyobb számlába,mert korlátozott a netem az előfizetéshez és nem szeretnék még egyszer így járniJoeyPorterNekem a telefon saját számlálója is hajszál pontos.
több mint 12 éve
Tud valaki egy olyan androidos programot ami számolja az internetes adatforgalmat?Előző hónapban beleszaladtam egy nagyobb számlába,mert korlátozott a netem az előfizetéshez és nem szeretnék még egyszer így járniJoeyPorterplay.google.com/store/apps/details?id=com.roysolberg.android.datacounter&hl=hu
több mint 12 éve
Tud valaki egy olyan androidos programot ami számolja az internetes adatforgalmat?Előző hónapban beleszaladtam egy nagyobb számlába,mert korlátozott a netem az előfizetéshez és nem szeretnék még egyszer így járni