NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Közben sikerült megoldani a problémát. Egy kis takarítás a gépen megoldotta.GRAFIÉn a mozillás downloadhelpert tudom ajánlani, amihez van még egy Converter segédprogram is, tehát a leszedett videót rögtön át is konvertálja a kívánt formátumba és tulajdonságokkal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Közben sikerült megoldani a problémát. Egy kis takarítás a gépen megoldotta.
több mint 12 éve
Valaki ajánljon valami értelmes youtube videó letöltőt. Eddig az YTD Video Downloader használtam, de egy ideje semit nem hajlandó leszedni, azt írja, hogy a youtube nem engedi. Használtam az Any Video Convertert is letöltésre, de az sem megy már. Nálam lehet a hiba valamiben, vagy a youtube egyszerűen valahogy letiltotta ezeket?GRAFINekem csak azért van firefox-om,mert ha meglátok valami jó kis videot akkor azt a youtube downloader alkalmazással le tudom tölteni hd-ben is.Egyébként chrome-ot használok
több mint 12 éve
Valaki ajánljon valami értelmes youtube videó letöltőt. Eddig az YTD Video Downloader használtam, de egy ideje semit nem hajlandó leszedni, azt írja, hogy a youtube nem engedi. Használtam az Any Video Convertert is letöltésre, de az sem megy már. Nálam lehet a hiba valamiben, vagy a youtube egyszerűen valahogy letiltotta ezeket?
több mint 12 éve
Tabletszagértőket kérdezném, hogy az alábbiak közül melyik jobb vagy melyik éri meg egyáltalán?wayteq.hu/hu/xtab70dci
Nem kell semmi extrára, sima net, facebook, youtube, és ócsónak kéne lennie (< 30e kb) főleg jó ha lehet vmi áruhitellel. Ha mindegyik szar és vkinek van jobb ötlete az is jöhet 😊
www.aqua.hu/overmax-ov-newbase-7-tablet-pc-4gb-wifi-android-41-kek--et-01-tok-222429.html/?hely=5
tablet-pc.arukereso.hu/navon/raptor-7-p156195533/termek-leiras.html
előre is kösz 😊fetomy
www.olcsobbat.hu/termek/wayteq_xtab_70dci_wi_fi_8gb-51132db18e16d53b0100045f/?gclid=CKrro_Kp67YCFU2N3god6B8APQ
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Tabletszagértőket kérdezném, hogy az alábbiak közül melyik jobb vagy melyik éri meg egyáltalán?Nem kell semmi extrára, sima net, facebook, youtube, és ócsónak kéne lennie (< 30e kb) főleg jó ha lehet vmi áruhitellel. Ha mindegyik szar és vkinek van jobb ötlete az is jöhet 😊
www.aqua.hu/overmax-ov-newbase-7-tablet-pc-4gb-wifi-android-41-kek--et-01-tok-222429.html/?hely=5
tablet-pc.arukereso.hu/navon/raptor-7-p156195533/termek-leiras.html
előre is kösz 😊
több mint 12 éve
Filmek, játékok egyre sűrűbben jelennek meg steelbook kiadásban.Lehet esetleg valahol külön, egyedi rendelésre ilyet készíttetni ?
több mint 12 éve
Ustreames adásokat már rögtön lehet nézni felvételről is amint lement az élő adás nem ?Így van
Bowlhus draft műsor érdekelne, de tegnap visszavették a szabimat (...) így nem tudom nézni, de reggel már azonnal szeretném pótolni, csak az élvezetet se akarom megölni azzal, hogy végigolvasom a trackert...süti

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ustreames adásokat már rögtön lehet nézni felvételről is amint lement az élő adás nem ?Bowlhus draft műsor érdekelne, de tegnap visszavették a szabimat (...) így nem tudom nézni, de reggel már azonnal szeretném pótolni, csak az élvezetet se akarom megölni azzal, hogy végigolvasom a trackert...
több mint 12 éve
Samsung simán jó, esetleg kis pénzt hozzárakva Nexus 7.
több mint 12 éve
tablet-pc.arukereso.hu/samsung/galaxy-tab-2-7-0-wi-fi-p3110-8gb-p85502918/direkt írtam az 50-et, nem fog többet költeni rá.FucuIsmerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.Sobri Jóska
Nem a legfrissebb széria, de még mindig jó bőven, ennyiért jobbat nehezen talál szerintem.
több mint 12 éve
MyAudio tabletek MediaMarktban vannak 20 körül.direkt írtam az 50-et, nem fog többet költeni rá.FucuIsmerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.Sobri Jóska
Kicsit más minőség, mókás a műanyag érintőképernyő, de netezni lehet vele, filmet nézni is. Ezek a legolcsóbbak.
több mint 12 éve
direkt írtam az 50-et, nem fog többet költeni rá.Ismerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Egy fej vagy írásban benne vagyok.állod a különbözetet?briareosIsmerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.Sobri Jóska
több mint 12 éve
állod a különbözetet?Ismerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ismerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?FucuiPad mini 100. megéri a plusz 50et.
több mint 12 éve
Ismerősöm tablet-et szeretne venni. Leginkább netezésre használná és 50k amit rá tudna szánni. Ötletek melyik a jó ár/érték arányban?
több mint 12 éve
És ilyen előzmények után 😊hát igen, még ezért is Amerikába kell menni 😛jjncaa"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊Dzsokijuingh egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
hát igen, még ezért is Amerikába kell menni 😛"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊Dzsokijuingh egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa

---
több mint 12 éve
Nyilván ilyen alap dolgokra készülök (mondjak magamról jó és rossz tulajdonságot, helyet is ismerem ahová pályáztam, miért őket választottam stb), de azért mégis úgy megyek oda, hogy ilyenben még nem volt részem. És hiába hallottam már ezt-azt az ilyen elbeszélgetésekről, azért mégiscsak tök új lesz...AsbeeMondjad a munkamániát. 😀
több mint 12 éve
Hát szerintem szegény mekis eladóknak jóval nagyobb a teher sé a felelőség mnit a felettük állónak. Ha ott gond van csak kibasszák az alattuk lévőt 😀"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊Dzsokijuingh egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
több mint 12 éve
"A lehető legkisebb felelősséggel járó munkát akarom végezni" 😊h egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Nyilván ilyen alap dolgokra készülök (mondjak magamról jó és rossz tulajdonságot, helyet is ismerem ahová pályáztam, miért őket választottam stb), de azért mégis úgy megyek oda, hogy ilyenben még nem volt részem. És hiába hallottam már ezt-azt az ilyen elbeszélgetésekről, azért mégiscsak tök új lesz...Asbeeha Elisha kapott állást, akkor Te is fogsz, nyugi 😉
több mint 12 éve
h egy egyébként tökéletesen beváló embert kiszórjanak, mielőtt az kiderülne...Black_Addererről mindig a saját mcdonalds-os sztorim jut eszembe, mikor épp olyan hangulatban voltam, hogy kipróbálom magam gyorsétteremben, jelentkeztem is egyszeri eladónak, erre az első állásinterjún felajánlottak egy esetleges menedzseri pozíciót, behívtak még egy körre, azon is átmentem, a harmadiknál már a meki központi budapesti irodájába kellett menni, ahol ilyen bugyuta, játékos problémamegoldó feladatok voltak, majd kaptam az értesítést, hogy sajnos nem vesznek fel 😀 utána már cikinek éreztem szólni, hogy én beérem a hierarchia aljával is, szóval ez így kimaradt az életemből 😊

---
több mint 12 éve
de legalább javítja az állóképességet!Állásinterjúra érdemes valamit készülni, vagy csak menjek oda simán és várjam a kérdéseket? 😀Asbeeaz állásinterjú egy oltári nagy átverés, például a nevével ellentétben nem is állni kell rajta, hanem ülni...slowmotion