NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 858 — Steelers fan
Most már tényleg elegem van a számítástechnikából, hónapok óta szívok a gépemmel... Az a kemény, mikor a windows újratelepítése közben fagy le a rendszer

jjncaa
Ismerős a szitu. Amikor először próbálkoztam a WIN7-tel, akkor 2 hónapot bírt, és aztán a következő - írd és mondd - 3 hétben 18x-i rendszer újrahúzás próba volt, amiben volt minden amit el lehet képzelni: telepítés közbeni fagyások garmadája, rendszer nem telepíthetőségről, partíció inaktivitásról, partíciótörlésről, nem telepíthetőségen át, 1 napig működő rendszerig, 1 óráig működő rendszerig, nem működő rendszerig, internet nélküli rendszerig, minden...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szóval mit jelenthet ez a "v.s.", valamint a "kifejezetten inhomogén jeladású" kifejezés?

Előre is köszönöm a segítséget!Gergőbácsi
az inhomogén jeladás az kb annyi, hogy nem teljesen egybefüggő a keresztszalagodról érkező sugárzás, ami lehet ebben az esetben teljes vagy részleges szakadás, vagy akár egy kis ödémás rész felette. a v.s.-t most így hirtelen nem tudom, első blikkre simán valószínűnek tűnik, nem tudok ideillő orvosi kifejezést-rövidítést hozzácsapni 😊 de majd írnak a rendes dokik is.JSanyo
Köszönöm!Gergőbácsi
Annyit kiegészítésként, hogy a "kifejezett" jelző használatával jelezte a doki, hogy (szinte) biztos a szakadás (egyértelműen le is írta a véleményében), és nem az MR érzékenysége okozta az inhomogén jeladást.
Az első v.s. a szakadás irányára utal, vertikális irányú a szalagon a szakadás. A második vs. szvsz a valószínűleg rövidítése lenne, de lemaradt a "z".
Kontár vagyok, a doktor urak később érkeznek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Szóval mit jelenthet ez a "v.s.", valamint a "kifejezetten inhomogén jeladású" kifejezés?

az inhomogén jeladás az kb annyi, hogy nem teljesen egybefüggő a keresztszalagodról érkező sugárzás, ami lehet ebben az esetben teljes vagy részleges szakadás, vagy akár egy kis ödémás rész felette. a v.s.-t most így hirtelen nem tudom, első blikkre simán valószínűnek tűnik, nem tudok ideillő orvosi kifejezést-rövidítést hozzácsapni 😊 de majd írnak a rendes dokik is.JSanyo
Köszönöm!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

az inhomogén jeladás az kb annyi, hogy nem teljesen egybefüggő a keresztszalagodról érkező sugárzás, ami lehet ebben az esetben teljes vagy részleges szakadás, vagy akár egy kis ödémás rész felette. a v.s.-t most így hirtelen nem tudom, első blikkre simán valószínűnek tűnik, nem tudok ideillő orvosi kifejezést-rövidítést hozzácsapni 😊 de majd írnak a rendes dokik is.

több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Kedves orvos, vagy gyógyászati tevékenységben jártas, illetve tapasztalattal sajnos rendelkező fórumozók!

Kis segítséget kérek az alábbi MR vizsgálatban szereplő egy-két kifejezés értelmezésére (dokihoz csak jövő hét közepén-végén megyek).

"Lelet: Jobb térd MR vizsgálat
A patella enyhén lateralizált helyzetben ábrázolódik. A suprapatellaris bursában jelentősen felszaporodott folyadékmennyiség látható. A musculus quadriceps ina, a ligamentum patellae folytonossága megtartott. A patella porcfelszín folytonossága megtartott.
A hátsó keresztszalag kiterjedése átlagos, folytonossága megtartott. Az elülső keresztszalag kifejezetten inhomogén jeladású, területén v.s. szakadás ábrázolódik.
A collateralis szalagok folytonossága megtartott.
A medialis meniscus hátsó szarva területén szakadás ábrázolódik.
A térdízületben a porcfelszín folytonossága megtartott, a teherviselő régiók dominanciájával a porcfelszín elvékonyodott.
Az ábrázolódó csontok területén érdemi oedema, pathologiás lágyrész eltérés nem látható.
A fossa poplitea területén cystosus eltérés nem látható.

Vélemény: A suprapatellaris bursában kóros folyadék, mely vs. traumás eredetű. Az elülső keresztszalag szakadása. A medialis meniscus hátsó szarva területén szakadás ábrázolódik."

Előre is köszönöm a segítséget!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Van monitorom, köszijjncaa
Ezek olyan monitorok, hogy belül még egy gép is lapul. 😉
Most, november 23-án, akciós nap:  store.apple.com/hu/browse/holiday/shopping_eventSobri Jóska
Black friday, tavaly volt szerencsém az USA-ban átélni egy ilyet :p (pont akkor lesz egy éves az ipadem)
De 100e a 16 gigás ipod touch, kösz nem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Van monitorom, köszijjncaa
Ezek olyan monitorok, hogy belül még egy gép is lapul. 😉
Most, november 23-án, akciós nap:  store.apple.com/hu/browse/holiday/shopping_event

több mint 13 éve
Van monitorom, köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Most már tényleg elegem van a számítástechnikából, hónapok óta szívok a gépemmel... Az a kemény, mikor a windows újratelepítése közben fagy le a rendszer

Hol érdemes teljes konfigurációt venni? Tudnátok ajánlani valamit?jjncaa
 www.apple.com/hu/

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Hol érdemes teljes konfigurációt venni? Tudnátok ajánlani valamit?jjncaa
Ipon.hu-n gondolom lehet ilyet is. De ha te állítod össze, akkor is kérhetsz olyat, hogy leteszteljék.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve

Hol érdemes teljes konfigurációt venni? Tudnátok ajánlani valamit?

---
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
mégegyszer köszönöm szépen !

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
tehát akkor a 800as éri meg a legjobban a 3 közül ? Köszönöm szépen a linkeket Drip
Ha ezek közül kell választani, akkor én a 800-ast venném. Itt vannak a magyar nyelvű tesztek:

610:  mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_610/bevezeto_tartozekok.html

710:  mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_710_a_levalto/bevezeto.html

800:  mobilarena.hu/teszt/nokia_lumia_800/bevezeto_tartozekok.html

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
tehát akkor a 800as éri meg a legjobban a 3 közül ? Köszönöm szépen a linkeket

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Jobb proci, jobb GPU, nagyobb RAM. Ezekkel tud többet a 710-es, mint a 610-es. A 800-as hardveresen ugyanaz, mint a 710-es, a képernyő terén van különbség: 800-amoled, 710-TFT; illetve a nagyobb verziószámúnak jobb a kamerája (5 vs. 8 mp és Carl Zeiss optika).

610-es:  www.gsmarena.com/nokia_lumia_610-4576.php

710-es:  www.gsmarena.com/nokia_lumia_710-4276.php

800-as:  www.gsmarena.com/nokia_lumia_800-4240.php

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Most árakat ne nézzünk
Melyik jobb ? Lumia 610 710 vagy 800 ? a 610 és a 710 szinte ugyanazt tudja ahogy néztem de a 710es mégis egy 20assal drágább. Miért ?

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Már nem megy az oldaljjncaa
Nálam megy.Schleck
egész este ezen néztem a meccset. nálam is működik.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Már nem megy az oldaljjncaa
Nálam megy.

több mint 13 éve
Már nem megy az oldal

---
több mint 13 éve
köszönöm!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
 onlinetvkeresre.eu/
sztem itt adni fogják.
több mint 13 éve
nem tudom volt e már kérdés, de a magyar sport tv-ket hol lehet online-on nézni? estére nézném az indanapolis - new englandet.
a t-gyuszi nem működik - most próbáltuk, mert a szobatársam a forma 1-et nézte volna.
néztem más online helyet, de azon meg hazudtak. nem ad be semmit, és a kommentelők is panaszkodóak.

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Én a 8X/8S-ben gondolkodok egyébként:
 www.hwsw.hu/hirek/49078/htc-8x-8s-okostelefon-microsoft-windows-phone-8.htmlBlack_Adder
Szerintem még nagyon friss a WP8 és sok idegesítő hiba van ezen a telefonon. Érdemes talán várni egy kicsit, hogy jobban optimalizálva legyen, bár lehet, hogy olyan frissítéseket adnak ki hozzá amik kiküszöbölnek szintem mindent rajta és egy nagyon jó telefont kapsz. 😊
Gabesz92
mindenképp winphone alapúban gondolkozok, de az első review-kat természetesen megvárom, mondjuk az OS hibáitól annyira pont nem félek, arra jönnek majd ki javítások legfeljebb, ellenben a telefontól már jobban. Ha maga a készülék sokkal jobb (ár/érték) akkor nem zárkózom el az Androidtól se, de nekem winphone-ra lenne kényelmesebb saját apppokat írni. De még van idő karácsonyig, majd akkor lepem meg magamat vele 😊Black_Adder
Én is a telefon hibáira gondoltam inkább, az op. rendszernek nem valószínű, hogy lesz baja és valóban a szoftver fejlesztés is roppant egyszerű a winphone-on. Ha ne adj Isten bedöglik a mostani androidos HTC-m akkor én is már WP-s telefonra fogok beruházni. Egyrészt gyakorolhatom a programozást és fejlesztést, másrészt megbízhatónak találom az egész op. rendszert. 😊

több mint 13 éve
A retina hype-ot nem veszem be, de attól hogy más telónak is jó a felbontása még a retinás is kurva jó, legalábbis én nem látom a pixeleket.
Sobri Jóska
A pixeleket az én low-end SE solámon sem látod, hacsak nincs beépítve nagyítólencse a retinád alá 😊Rataxes
Elhiszem, ahogy írtam is, ez nem egyedi, és biztos sok teló tudja, de kurva jól néz ki.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Ez már igen:
 andro-id.info/2012/11/16/megerkezett-a-telenorhoz-a-samsung-galaxy-note-ii/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Külön hátitáska kell hozzá, de egyébként nagyon rendben van...

A retina hype-ot nem veszem be, de attól hogy más telónak is jó a felbontása még a retinás is kurva jó, legalábbis én nem látom a pixeleket.
Sobri Jóska
A pixeleket az én low-end SE solámon sem látod, hacsak nincs beépítve nagyítólencse a retinád alá 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes