Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nálam a csúcs a NFS underground 2! Onnan egyre szarabb lett a sorozat.
több mint 12 éve
Carmageddon 😀Játékoknál nem találtam általános topicot, szal itt kérdezem meglehet kinevettek, de számomra még mindig a Revolt a legjobb 'autós' játék 😊Black_Adder
Kérne pár olyan autós játék tipp, ami nem igényel hiperszuper videó/hangkártyát sem egyéb beállítást, de lehet játszani vele neten egymás között 😊
A másik gépen nem megy sem a NFS World, sem a Run, szóval valami ennél gyengébb lenne célszerűbbWyatt
több mint 12 éve
Játékoknál nem találtam általános topicot, szal itt kérdezem meglehet kinevettek, de számomra még mindig a Revolt a legjobb 'autós' játék 😊
Kérne pár olyan autós játék tipp, ami nem igényel hiperszuper videó/hangkártyát sem egyéb beállítást, de lehet játszani vele neten egymás között 😊
A másik gépen nem megy sem a NFS World, sem a Run, szóval valami ennél gyengébb lenne célszerűbbWyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
shift annyiban nem tipikus nfs h pályaversenyzel. nekem nagyon bejött.1.nek elvileg el kéne futnia.
tdu nagyon fos multiban, bugos szar
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Köszi, meglessük hátha, de inkább NFS-től eltérőre gondoltam, hátha van valami jóféle (Test Drive cseszik csatlakozni a szerverhez)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Játékoknál nem találtam általános topicot, szal itt kérdezem megKérne pár olyan autós játék tipp, ami nem igényel hiperszuper videó/hangkártyát sem egyéb beállítást, de lehet játszani vele neten egymás között 😊
A másik gépen nem megy sem a NFS World, sem a Run, szóval valami ennél gyengébb lenne célszerűbb
több mint 12 éve
bmg
2 678
Valaki tudja, hogy, hogyan kell pontosan súlyozott átlagot számolni?Itt vannak a BME-s módszerek:
Addig oké, hogy kredit*érdemjegy+kredit*érdemjegy....ebben mindenki egyetért, de mennyivel kell elosztani? 30-cal vagy annyi kredittel, amennyit teljesítettél? A válaszokat előre is köszönöm.Newman
http://www.sc.bme.hu/index.php?pText=4_1_9&pOpen=5
több mint 12 éve
Valaki tudja, hogy, hogyan kell pontosan súlyozott átlagot számolni?tanulmányi átlagnál annyival, amennyit felvettél, ösztöndíjátlagnál (legalábbis a BME-n, pl Corvinuson máshogy van) 30-al kell osztani
Addig oké, hogy kredit*érdemjegy+kredit*érdemjegy....ebben mindenki egyetért, de mennyivel kell elosztani? 30-cal vagy annyi kredittel, amennyit teljesítettél? A válaszokat előre is köszönöm.Newman
több mint 12 éve
Valaki tudja, hogy, hogyan kell pontosan súlyozott átlagot számolni?Addig oké, hogy kredit*érdemjegy+kredit*érdemjegy....ebben mindenki egyetért, de mennyivel kell elosztani? 30-cal vagy annyi kredittel, amennyit teljesítettél? A válaszokat előre is köszönöm.
több mint 12 éve
Köszönöm szépen. 😉Valaki nyomja már be ide annak a játéknak a linkjét aminek a helyén most a fórumtali volt.http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=423884#p423884JJ
(Az a csapatösszeállítós)
Köszi!Bazzani
több mint 12 éve
Valaki nyomja már be ide annak a játéknak a linkjét aminek a helyén most a fórumtali volt.http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=423884#p423884
(Az a csapatösszeállítós)
Köszi!Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Valaki nyomja már be ide annak a játéknak a linkjét aminek a helyén most a fórumtali volt.(Az a csapatösszeállítós)
Köszi!
több mint 12 éve
Valakinek van személyes tapasztalata valami olyan notebook-szervizről, ahol jó áron kitisztítják a hűtőket, és kicserélik a már nem friss hűtőpasztákat, magyarul rendbe rakják a gép hardverét? Rákeresni én is rá tudok, személyes tapasztalat érdekelne. 😊
több mint 12 éve
Ha gépkocsi kárrendezéssel kapcsolatban tud valaki segíteni, akkor kérem küldjön PM-et.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
sound f/x az nfl.com video rovatában.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
bmg
2 678
A sport1-2-n szokott lenni néha olyan kisfilm NFL-meccsek szünetében, után, amikor a játékosok/edzők beszélgetése tisztán hallatszik. Van ezeknek a videóknak valami közismertebb neve (címe), ami alapján fellelhetőek a neten (netán letölthetőek is akár)?NFL.com-on Sound FX.
Köszi! 😊Bálesz
több mint 12 éve
A sport1-2-n szokott lenni néha olyan kisfilm NFL-meccsek szünetében, után, amikor a játékosok/edzők beszélgetése tisztán hallatszik. Van ezeknek a videóknak valami közismertebb neve (címe), ami alapján fellelhetőek a neten (netán letölthetőek is akár)? Köszi! 😊
több mint 12 éve
Valaki tud olyan kocsmát Budapesten (központi helyen), ahol vasárnap lehetne nézni Giants-49ers meccset? Gyak. van legalább egy elég nagy tévé és nyitva tartanak vasárnap is hajnalig.salanderSugár Pub!
Lesz ide teljes bowl.hu közös meccs nézés is tervezve a két konferencia döntőre, illetve Super Bowlra is. Hajnalig nyitva lesznek, lesz kedvezmény is, illetve külön termet is adnak 😊
több mint 12 éve
Valaki tud olyan kocsmát Budapesten (központi helyen), ahol vasárnap lehetne nézni Giants-49ers meccset? Gyak. van legalább egy elég nagy tévé és nyitva tartanak vasárnap is hajnalig.
több mint 12 éve
sajnos nincs elérhető közelben okostelefon, azt gondoltam tapasztaltabb filmnézők ( 😊 😊) tudnak valamiféle gyorsadatbázist filmzenékre/filmben használt zenékre.imdb jó erre, de ahogy nézem ez pl. tv-film volt
még lehet kikukázom a lyricsekbőlsapka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sajnos nincs elérhető közelben okostelefon, azt gondoltam tapasztaltabb filmnézők ( 😊 😊) tudnak valamiféle gyorsadatbázist filmzenékre/filmben használt zenékre.még lehet kikukázom a lyricsekből
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
épp megpillantottam a Kabinnyomás című filmet, (Cabin Pressure, 2001), amiben hallottam egy teljesen korrekt zenét (a film nagyon rossz), amely biztosan egy együttes egy száma (tehát nem a filmhez komponált cucc), mivel nem jutott eszembe a címe, ezért keresgéltem különféle adatbázisban, de nem találtam semmi soundtrack listát a filmhez... Hogy lehetne mégis megtalálni?sapkaa soundhound programmal
---