Kerékpár
22 feliratkozó
6 órája
Mondjuk übergáz, hogy öklömnyi jegek esnek az égből, de csak azután lett leállítva a szervezők által a verseny, hogy a versenyzők maguk jelezték, hogy megállnak, majd ezután jött a szervezői döntés...Pláne úgy gáz, hogy nem hirtelen jött jégeső volt...
bogjosi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 órája
Na klasszikus Vuelta élmény. Rossz idő, nincs kép. 🙂
8 órája
ki volt az a hülye, aki úgy gondolta, hogy itt a helikopter kép itt hasznos volt???az, aki ránézett a bebaszva himbálózó motoros kamera képére. semmit nem lehetett belőle látni, fogyatékos volt a motoros meg a kamerás is. egyszer 50 méter, kanyarapexen kb 50 centi volt a motor és az első versenyző között, a kamerás meg élete kuzdelmét mutatta be, hogy képen belül tartsa az eseményeket egyenesben is. mivel ezt javarészt 30-45 fokkal elforgatott kamerával tette, egy rádióközvetítéssel sem volt egyenértékű amit a kedves nézőnek kontentként szolgáltak fel
NB2
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
11 órája
Rámegy Pogi a végig pirosra?Olyat még úgyse csinált, szóval simán kinézem belőle.
Toca
12 órája
Rámegy Pogi a végig pirosra?
1 napja
ki volt az a hülye, aki úgy gondolta, hogy itt a helikopter kép itt hasznos volt???
1 napja
Brennan gec, agyonvert mindenkit
2 napja
Ati 137., plusz 57 másodperc.A kaszinós profit érdekelne inkább
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
9 századdal Pog!🤮
Heisman nádor
2 napja
9 századdal Pog!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Almeida kapta a 11-es rajtszámot, Pogačar a 14-est, szóval Tadej csak luxussegítő lesz. 😀A Touron is csak a kis mexikóit próbálta húzni.
Mikey
2 napja
Jól van, na, örülök ha mosolyt csaltam az arcotokra 😉🙂Pedig most még nem is azt írtad hogy a Valter Vuelta is az Eagles miatt van🤣🤣🤣
dande2
2 napja
Mi az a sisak Belokin, atya ég. 😂😂😂Soudalos srác nézte is sokatmondón.
2 napja
Jól van, na, örülök ha mosolyt csaltam az arcotokra 😉🙂
2 napja
Lemaradtam = literally két üzivel a tied előtt is erről volt szó 😀Okkkè, akkor lemaradtam mint a borravaló 😛(remèljük Ati nem fog 🥹) bennem amúgy mèg az volt hogy ezen sem fog (TDF alattról), de akkor örülök ha máskènt van (ha már akkor is máskènt volt tènyleg sorry 🙂)Na erről nem is nagyon volt szó, Valter a Vueltán. Hajrá!hány ember van nálad letiltva? 😊 csak 4 nick foglalkozott itt vele 😊
dande2
NB2
dande2
2 napja
dawyd728
4 317
Mondom, a fórum alapíthatna egy a hét legwriteonlybb felhasználója vándordíjjat.. Minden héten tülekedés lenne érte. 😀Na erről nem is nagyon volt szó, Valter a Vueltán. Hajrá!hány ember van nálad letiltva? 😊 csak 4 nick foglalkozott itt vele 😊
dande2
NB2
2 napja
Okkkè, akkor lemaradtam mint a borravaló 😛(remèljük Ati nem fog 🥹) bennem amúgy mèg az volt hogy ezen sem fog (TDF alattról), de akkor örülök ha máskènt van (ha már akkor is máskènt volt tènyleg sorry 🙂)Na erről nem is nagyon volt szó, Valter a Vueltán. Hajrá!hány ember van nálad letiltva? 😊 csak 4 nick foglalkozott itt vele 😊
dande2
NB2
Szerkesztette: dande2
2 napja
Na erről nem is nagyon volt szó, Valter a Vueltán. Hajrá!hány ember van nálad letiltva? 😊 csak 4 nick foglalkozott itt vele 😊
dande2
3 napja
Almeida kapta a 11-es rajtszámot, Pogačar a 14-est, szóval Tadej csak luxussegítő lesz. 😀
5 napja
inkább legyen 85., csak csináljon érdemlegeset szakaszokon, minthogy azért legyen 22., mert presztízskérdést csinál belőle mindenki mással ellentétben a top10en kívül. a legjobb giroján rajta volt a rózsaszín és utolsó napos ttvel lett jobb fortunatonal, aki viszont megnyerte a zoncolánt. hát én inkább az utóbbira szavaznék, de ahhoz Is éveket kell visszamenni, hogy ő bármilyen szökéssel bárhova hazaérjen.Persze, de nekem attól még tetszik, ha valaki mondjuk 22. lesz, és nem 85.Mondjuk az tényleg kb egyenlőt jelent a 0-val, mert senki nem dolgozik ezért, meg attól függ ki milyen szökésbe kerül aztán mennyit kell leadjon hogy újra mehessen. Semmit nem írna le arról Atti milyen erős a versenyen a többiekhez képest.Jaja, az utóbbi hetek alapján bizakodtam én is, jó jel volt hogy nem indult mostanában.Valter indul a Vueltán, yay!A március óta mutatott teljesítménye alapján meglepő, azok alapján hogy a mostanában induló kisebb versenyekre nem nevezték, nem.
Mikey
zacknorb
Jó lenne, ha újra beférne a végén a Top 30-ba.
Buitrago és Bilbao mellett talán több lehetősége lesz saját magáért is menni.
Mikey
Tudjon jól segíteni meg tudjon szökni ha úgy érzi magát, az a lényeg, szakasz top 5-ök vagy 10-ek királyak lennének.
Heisman nádor
Mikey
btw sztem bilbaot kell majd felvigyáznia, amíg van a spanyolnak esélye top5re
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
Persze, de nekem attól még tetszik, ha valaki mondjuk 22. lesz, és nem 85.Mondjuk az tényleg kb egyenlőt jelent a 0-val, mert senki nem dolgozik ezért, meg attól függ ki milyen szökésbe kerül aztán mennyit kell leadjon hogy újra mehessen. Semmit nem írna le arról Atti milyen erős a versenyen a többiekhez képest.Jaja, az utóbbi hetek alapján bizakodtam én is, jó jel volt hogy nem indult mostanában.Valter indul a Vueltán, yay!A március óta mutatott teljesítménye alapján meglepő, azok alapján hogy a mostanában induló kisebb versenyekre nem nevezték, nem.
Mikey
zacknorb
Jó lenne, ha újra beférne a végén a Top 30-ba.
Buitrago és Bilbao mellett talán több lehetősége lesz saját magáért is menni.
Mikey
Tudjon jól segíteni meg tudjon szökni ha úgy érzi magát, az a lényeg, szakasz top 5-ök vagy 10-ek királyak lennének.
Heisman nádor