Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 12 éve
TJék azért nagyon halálukon lesznek, amikor másodszorra kell mászni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Ha ezt behúzza Tejay, élete legnagyobb győzelme lesz. Még a tavalyi Tour össz. 5. helye is eltörpülne mellette (jó, lehet kicsit túlzás, de van benne valami).Ez szerintem már TvG-nek áll. Most láthatólag nem hoznak rajta semmit, a lejtmenetben szintén óvatos lesz a mezőny, 8 percről meg pedig szerintem lazán megnyerheti a második Alpe d'Huezt.SchleckNah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckNagyon sok van még + ugye még 1x az Alpe-d'Huez. Itt az fog nyerni aki jól beosztja az erejét + rohadt erős. Nem sok lehetőség van. Purito nagyon szépen jön fel az összetettben, megnézzük mit tud ma. Nyerni nem fog, de ott lesz elől.danyly
Idei forma alapján nem is értettem, miért ilyen gyenge az amcsi, most az idei Tour-on..
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Froome-t támadhatná valaki a top10-ből már ez első emelkedőn is.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ez szerintem már TvG-nek áll. Most láthatólag nem hoznak rajta semmit, a lejtmenetben szintén óvatos lesz a mezőny, 8 percről meg pedig szerintem lazán megnyerheti a második Alpe d'Huezt.Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckNagyon sok van még + ugye még 1x az Alpe-d'Huez. Itt az fog nyerni aki jól beosztja az erejét + rohadt erős. Nem sok lehetőség van. Purito nagyon szépen jön fel az összetettben, megnézzük mit tud ma. Nyerni nem fog, de ott lesz elől.danyly
több mint 12 éve
Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckNagyon sok van még + ugye még 1x az Alpe-d'Huez. Itt az fog nyerni aki jól beosztja az erejét + rohadt erős. Nem sok lehetőség van. Purito nagyon szépen jön fel az összetettben, megnézzük mit tud ma. Nyerni nem fog, de ott lesz elől.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.SchleckTom Danielson.
több mint 12 éve
Nah, a mezőny összekaphatná magát. Én valahogy nem szeretem, ha a király szakaszon hagyják hazaérni a szökevényeket.
több mint 12 éve
Hát most kezdődött az első felvonás a szökevényeknek, a mezőnynek majd 7:40 múlva...sajnos én nem bírtam szabadságolni magam mára, audit van 😕 hát 4 után igyekszem elhúzni, addig remélem nem érnek oda a hegy lábához, előbb meg úgy sem tudok elmenni…azért köszönöm 😊HabiNagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiÉn nem bíztam a véletlenre és szabit vettem ki mára és holnapra 😊
Mindenesetre most eléggé megtorpant a mezőny. Még 110km van hátra. kb 64km-mel a vége előtt mennek először és 14km-mel a vége előtt másodszor.
Hány km-mel a vége előtt szóljunk, ha nem felejtjük el?Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Vajon sikerül-e kifárasztania Contadornak Froome-ot?Most elég jónak tűnnek a szökevények esélyei és amúgy sem hiszem, hogy megverheti Froome-ot és Quintánát. Ez a kettős szökés szerintem nem hoz sok hasznot, Stannardék kinyírásáért nem biztos, hogy érdemes beáldozni két jobb segítőt.
Valami azt súgja hogy Contador ma szakaszt nyer.Kenny
több mint 12 éve
sajnos én nem bírtam szabadságolni magam mára, audit van 😕 hát 4 után igyekszem elhúzni, addig remélem nem érnek oda a hegy lábához, előbb meg úgy sem tudok elmenni…azért köszönöm 😊Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiÉn nem bíztam a véletlenre és szabit vettem ki mára és holnapra 😊
Mindenesetre most eléggé megtorpant a mezőny. Még 110km van hátra. kb 64km-mel a vége előtt mennek először és 14km-mel a vége előtt másodszor.
Hány km-mel a vége előtt szóljunk, ha nem felejtjük el?Black_Adder

JT Daniels fan
több mint 12 éve
haveromék most írtak Alpe d'huez 7-es (holland 😊 ) kanyarnál vannak, nagyon komoly a hangulat már délelőtt óta!zászló, minden van még az is lehet hogy feltűnnek majd!amilyen hülye az egyik akár még a watts-ban is! 😊
több mint 12 éve
Persze... 😀Legjobb szakasz a kedvenc kommentátorommal. Ígéretesnek tűnik. 😊Schleckaz a holnapi szakasz lesz 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Legjobb szakasz a kedvenc kommentátorommal. Ígéretesnek tűnik. 😊Schleckaz a holnapi szakasz lesz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiÉn nem bíztam a véletlenre és szabit vettem ki mára és holnapra 😊
Hány km-mel a vége előtt szóljunk, ha nem felejtjük el?
több mint 12 éve
Vajon sikerül-e kifárasztania Contadornak Froome-ot?Valami azt súgja hogy Contador ma szakaszt nyer.
több mint 12 éve
Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀HabiKb. 5 körül fogják megkezdeni elvileg, de ez eléggé megtippelhetetlen. De fél 5-nél hamarabb szerintem nem érnek oda semmiképp.
Vicces lesz ez a szakasz így, ha már most nyírják egymást. 😀
több mint 12 éve
Nagyjából mikorra várható az utolsó hegy megmászása? Tudnom kellene, hogy mikor menjek haza melóból 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Legjobb szakasz a kedvenc kommentátorommal. Ígéretesnek tűnik. 😊
több mint 12 éve
Froome tavaly sem rogyott meg. Az első szakaszok valamelyikén belekeveredett vmi bukásba, ott kapott időt.Aki ennyire domináns 2 és fél hétig az nem most fog megrogyni. Ezt Froome úgy nyerte meg, ahogy Armstrong szokta: kétséget nem hagyóan.
több mint 12 éve
na szegény Peraud :/ ekkora pechet...eaglesmcnabbÉn meg ráraktam 5 rugót, hogy veri Fuglsangot, lol.
Amúgy valaki majd nem akar kijönni vasárnap a Budapest GP-re?
több mint 12 éve
szerintem nem a telekerék volt a döntő, egyszerűen csak Contador nagyon bekezdett, a 2. "hegy" végére már be volt lassulva rendesen.Szvsz Froome jobban beosztotta az erejét.Nibali szerintem roppant okosan csinálja, a Touron esélye sem lenne nyerni ez ellen a Froome ellen, így legalább gyűjti a GC győzelmeket. A Vueltára meg kb. megint nem lesz ellenfele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát ha Froome megnyeri ezt a Tourt (márpedig nagy a sansz rá 😊 ) akkor teljesen megérdemelt lesz. A tavalyi Wiggins versenyzés után felüdülés látni Froome támadásait. Viszont én még nem adnám neki oda a győzelmet, nem létezik, hogy valaki végig menjen egy ilyen Tourt egy megrogyás nélkül. Kérdés, hogy mekkora lesz, ha lesz egyáltalán.
több mint 12 éve
Ez is, de jó szakasz volt. 😊 Contadorék szerintem eltaktikázták magukat (az a hátsó teli kerék pont arra volt jó, hogy felfelé is hátráltassa, és lefelé se legyen belőle nagy előnye), de ennek ellenére nagyon jól ment Alberto. Froome sajna egyre inkább verhetetlennek tűnik, de továbbra se volt rossz napja az embernek, nem hiszem el, hogy nem lesz egy. 😉 Amúgy továbblépve egy kicsit a Touron, a Vuelta idei útvonala megvan? Kegyetlen, szerintem egy kicsit el is szaladt a rendezőkkel a ló, Nibali ezt így nagyon hamar el fogja dönteni... 😕 Ennek ellenére lehet nekik lesz igazuk, de egy kicsit félek attól, hogy az hamar el fog dőlni. Amúgy így az útvonalat látva nem annyira meglepő, hogy Wiggins inkább a brit körversenyre megy. 😊
Szerk: Egyébként most így gondolkozva azon, hogy Nibali mekkora esélyes lesz ott is, csak előjött belőlem a kérdés: csak szerintem volt szánalmas döntés Nibalitól, hogy megfutamodott az idei (a 100.!) Tourtól, és inkább elmegy a másik 2 nagyversenyt megnyerni, gyakorlatilag igazi vetélytárs nélkül? Szerintem egy igazán nagy versenyző ilyet nem tehet meg, ráadásul ezzel valószínűleg mind a 3 Grand Tourt tönkre teszi valamilyen szinten... 😉
több mint 12 éve
na szegény Peraud :/ ekkora pechet...