Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 13 éve
Egy rendes kommentátornak MOST mondanának fel. Egy órája Froomeon a piros és nem veszik észre. Facebookon is ezrek írják nekik, minden live közvetítésben írva van, még számolni se kéne.
több mint 13 éve
13 kerkes egy percen belül, nagyon durva.Ez eddig egy hegy volt, és eléggé feküdt neki, nem volt annyira meredek, viszont fújt a szél rendesen. Láthatóan a hegyimenőknek nem feküdt igazán, az bírta elöl, aki tempót tud menni.
Wiggins-t nem gondoltam, hogy így bírni fogja a hegyeket.Soldados
több mint 13 éve
13 kerkes egy percen belül, nagyon durva.Wiggins-t nem gondoltam, hogy így bírni fogja a hegyeket.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ez lol volt, az, hogy Purito megfőtt, előfordul, de hogy Wiggins meg Martin leszakítsa Nibalit és VdB-t... a szél biztos nagyon zavart. A holnapi után én Nibali-Wiggins-Fuglsang dobogót várok, és a továbbiakban Rodriguez, VdB, Nibali és Wiggins harcát, de tényleg bármi lehet a mai után..
több mint 13 éve
Na erre a forgatókönyvre nem igazán számítottam. igaz a különbségek kicsik voltak, Monfort és Fuglsang is megjött 1 percen belül. Nálam Scarponi már elszállt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Tévedés ne essék. Van den Broeck szerintem dobogós lesz. Meglepne, ha megnyerné a Vueltát, de nem tartom kizártnak. Ha egyik hegyen sem fő meg, és mindent belead a kronón, akkor szerencsével meglehet neki. Jó, akkor már nem egyedül szurkolok itt neki. 😊 :cool: 😂Vrijbloedmár minimum 3-an vagyunk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Tévedés ne essék. Van den Broeck szerintem dobogós lesz. Meglepne, ha megnyerné a Vueltát, de nem tartom kizártnak. Ha egyik hegyen sem fő meg, és mindent belead a kronón, akkor szerencsével meglehet neki. Jó, akkor már nem egyedül szurkolok itt neki. 😊 :cool: 😂
több mint 13 éve
Nem mondtam, hogy gyenge, de Rodriguezt jobbnak látom. Pláne, hogy VdB ritmusváltásban nem penge, ha Rodriguez az utolsó kilin robbant egyet azt nem veszi fel és kap egy 10-20 másodpercet minimum. Leszakítani meg nem tudja sztem, bár remélem. Kronón kap két percet mondjuk, akkor egy perc hátrányt kell ledolgoznia két hét alatt, nem tűnik túl bonyolultnak jelen állás szerint. De én is neki drukkolok 😊
több mint 13 éve
Van den Broeck már tavaly sem volt gyenge hegyen, kell egy keményebb hegyiszakasz, és úgy érzem meglehet. Mondjuk ezen a 2 hegyen amit nyert idén Rodriguez, még egy bombaformában levő Contador sem tudott volna nyerni szvsz. Schleck kapott volna 1 percet 😀Hegyen nem látom őt erősebbnek Rodrigueznél. De meglátjuk, én is neki szorítok.RajnaNem látom azért, hogy ő hogy megy olyan kronót, hogy megnyerje sajna. Ma egyébként mehetett volna, mert Rodriguez kicsit hátul volt 1-1,5 kilivel a végén ahogy láttam, ott indíthatott volna egy isteneset Scarponival vagy egyedül.Rajnamajd egy normális hegyen azért odaverheti Rodriguezt, és Nibalit is. mellesleg cronón Rodriguezen simán hoz ennyit.
A Touron is dobogóra hajtott volna.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Hegyen nem látom őt erősebbnek Rodrigueznél. De meglátjuk, én is neki szorítok.majd egy normális hegyen azért odaverheti Rodriguezt, és Nibalit is. mellesleg cronón Rodriguezen simán hoz ennyit.Jól van Van den Broeck szépen jött, és csak 56 másodperc a hátrány, bizakodunk, bizakodunk. 😊VrijbloedNem látom azért, hogy ő hogy megy olyan kronót, hogy megnyerje sajna. Ma egyébként mehetett volna, mert Rodriguez kicsit hátul volt 1-1,5 kilivel a végén ahogy láttam, ott indíthatott volna egy isteneset Scarponival vagy egyedül.Rajna
A Touron is dobogóra hajtott volna.eaglesmcnabb
több mint 13 éve
majd egy normális hegyen azért odaverheti Rodriguezt, és Nibalit is. mellesleg cronón Rodriguezen simán hoz ennyit.Jól van Van den Broeck szépen jött, és csak 56 másodperc a hátrány, bizakodunk, bizakodunk. 😊VrijbloedNem látom azért, hogy ő hogy megy olyan kronót, hogy megnyerje sajna. Ma egyébként mehetett volna, mert Rodriguez kicsit hátul volt 1-1,5 kilivel a végén ahogy láttam, ott indíthatott volna egy isteneset Scarponival vagy egyedül.Rajna
A Touron is dobogóra hajtott volna.
több mint 13 éve
Jól van Van den Broeck szépen jött, és csak 56 másodperc a hátrány, bizakodunk, bizakodunk. 😊VrijbloedNem látom azért, hogy ő hogy megy olyan kronót, hogy megnyerje sajna. Ma egyébként mehetett volna, mert Rodriguez kicsit hátul volt 1-1,5 kilivel a végén ahogy láttam, ott indíthatott volna egy isteneset Scarponival vagy egyedül.
több mint 13 éve
Jól van Van den Broeck szépen jött, és csak 56 másodperc a hátrány, bizakodunk, bizakodunk. 😊
több mint 13 éve
Hihetetlen ez a JR, hogy ilyen terepen nem lehet megverni. 😊Fuglsang és VdB nagyon jól mentek ma, VdB nálam most a favorit. ha iylen terepen nem is, de az Anglirun sokat hozhat Rodriguezen. Nibali majd egy percet kapott. széééééééééép 😀
több mint 13 éve
Egyébként tegnap többet vesztett Nibali, mint amennyit ma hozott.
több mint 13 éve
Aztamindenit. A Liquigas mit csinált már, ilyesmire csak az Astanatól emlékszem egyszer, de ritka 😀 viccesek ezak a szakaszok, a szervezők mindent megtettek.
több mint 13 éve
a mai szakasz után őket tartom nagyjából esélyesnek: Joaquin Rodriguez, Fuglsang, Nibali, Van Den Broeck, Scarponi.gerleFuglsangot nyugodtan kihúzhatod 😀 Örülnék hogyha tényleg lenne esélye, de tőle már a top10 is bőven jó eredmény lenne 😀
több mint 13 éve
a mai szakasz után őket tartom nagyjából esélyesnek: Joaquin Rodriguez, Fuglsang, Nibali, Van Den Broeck, Scarponi.
több mint 13 éve
Scarponit én mondjuk a Rodriguezhez sorolnám, én wigginben egyáltalán nem hiszek, mint végső győztes.Antón nem lesz sehol... Ennyit a nagy esélyességéről.Én még ide sorolnám Scarponit és esetleg Wigginst is, bár utóbbiban annyira nem iszek az útvonal ismeretében. Scarponi viszont nem véletlenül vert Nibalit a Giron, simán tudja szerintem ugyanazt.Rajna
Szvsz vanden Broeck és Nibali nagy harca lesz ez a Vuelta, esetleg még Rodriguez szólhat bele a dolgokba.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Antón nem lesz sehol... Ennyit a nagy esélyességéről.Én még ide sorolnám Scarponit és esetleg Wigginst is, bár utóbbiban annyira nem iszek az útvonal ismeretében. Scarponi viszont nem véletlenül vert Nibalit a Giron, simán tudja szerintem ugyanazt.
Szvsz vanden Broeck és Nibali nagy harca lesz ez a Vuelta, esetleg még Rodriguez szólhat bele a dolgokba.Soldados
több mint 13 éve
De legalább az én fantasys embereim jöttek be 3. 4. helyre. Ennyi jó hír volt. 😊
több mint 13 éve
Hát a Fa által említett színvonaltalanság azért szerintem most is megmutatkozott. A verseny sem volt túlzottan izgalmas, de a szervezés még százszor rosszabb volt.
több mint 13 éve
Ez a befutó MEGALOOOOOL, te jó ééég. 😂 😂 😂
több mint 13 éve
Ez a holland hegy mi' kreténség, édes istenem.SchleckMár tényleg nem tudják, nagy kínjukba mit csináljanak. Tönkre vágnának ott mindent... :/
több mint 13 éve
Éreztem én, hogy túlzás ez a top favoritság Antónnak. 😀Valójában inkább szerencsém volt, de azért jól hangzik.
Ez a holland hegy mi' kreténség, édes istenem.