bowl.hu Keres-kínál
1 feliratkozó
8 napja
bedobom én is muter kocsiját akkor 😊www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/nissan/qashqai/nissan_qashqai_1.6_tekna-22898545
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 napja
Dagobert bácsi
301
Mondom Mercédesz ☝️Bomba a váltó és a Motor isamúgy automata. pont szért eladó, mert szar a váltó és nincs pénz megcsináltatni 😊beállva a sorba, lányom keresztapjáé a verda ( előtte fateromé volt ) :Végre egy fasza svéd autó, ami még kényelmes is -bár a tökéletességhez hiányzik az automata váltó- , ha nem lennék elégedett a 20 éves hasonlóan kényelmes sajátommal, és le akarnám cserélni, akkor eddig ezt választanám.
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volvo/xc90/volvo_xc90-22952694?fbclid=IwdGRjcAQ6VNBjbGNrBDpUxmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHvFNjNo84MvfzyVZaRAbkK13wP10qwBAK0iM3BU-v3OxzGimE5oO-MlMmIly_aem_HQTN85MZfWfUh_fNsx722g
peach
Lehet nem pont ez a modell volt, ennyire nem vágom az autókat, de egyszer ültem egy ilyen szép nagy, kényelmes Volvoban, és az pont Philipé volt, 2000-ben még olyan büszke volt rá, hogy amikor megvette, akkor mindenképp be kellett ülni mellé egy körre.
Azt bánhatom csak, hogy amikor Maybachra váltott, már nem voltunk jóban.
Őszentsége Sobri Jóska
peach
12 napja
amúgy automata. pont szért eladó, mert szar a váltó és nincs pénz megcsináltatni 😊beállva a sorba, lányom keresztapjáé a verda ( előtte fateromé volt ) :Végre egy fasza svéd autó, ami még kényelmes is -bár a tökéletességhez hiányzik az automata váltó- , ha nem lennék elégedett a 20 éves hasonlóan kényelmes sajátommal, és le akarnám cserélni, akkor eddig ezt választanám.
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volvo/xc90/volvo_xc90-22952694?fbclid=IwdGRjcAQ6VNBjbGNrBDpUxmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHvFNjNo84MvfzyVZaRAbkK13wP10qwBAK0iM3BU-v3OxzGimE5oO-MlMmIly_aem_HQTN85MZfWfUh_fNsx722g
peach
Lehet nem pont ez a modell volt, ennyire nem vágom az autókat, de egyszer ültem egy ilyen szép nagy, kényelmes Volvoban, és az pont Philipé volt, 2000-ben még olyan büszke volt rá, hogy amikor megvette, akkor mindenképp be kellett ülni mellé egy körre.
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
12 napja
Ugyanez, a 20 éves Honda Accordunk mellé keresünk, ami kiváló autó a mai napig, de még egy ilyen évjáratú kiválót most nem 😊beállva a sorba, lányom keresztapjáé a verda ( előtte fateromé volt ) :Végre egy fasza svéd autó, ami még kényelmes is -bár a tökéletességhez hiányzik az automata váltó- , ha nem lennék elégedett a 20 éves hasonlóan kényelmes sajátommal, és le akarnám cserélni, akkor eddig ezt választanám.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 napja
beállva a sorba, lányom keresztapjáé a verda ( előtte fateromé volt ) :Végre egy fasza svéd autó, ami még kényelmes is -bár a tökéletességhez hiányzik az automata váltó- , ha nem lennék elégedett a 20 éves hasonlóan kényelmes sajátommal, és le akarnám cserélni, akkor eddig ezt választanám.
peach
12 napja
beállva a sorba, lányom keresztapjáé a verda ( előtte fateromé volt ) :www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volvo/xc90/volvo_xc90-22952694?fbclid=IwdGRjcAQ6VNBjbGNrBDpUxmV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHvFNjNo84MvfzyVZaRAbkK13wP10qwBAK0iM3BU-v3OxzGimE5oO-MlMmIly_aem_HQTN85MZfWfUh_fNsx722g
13 napja
olyat én is szoktam csinálni, főleg amikor nem figyelem meg rendesen a tereppontokat a reptéri parkolóban, és emlékfoszlányok alapján kell megtalálni (level 2-es verzióban ugyanez sötétben)Maradjon, éppen autót keresünk 😊Hát ez a topic eddig nagy mellé 😀"abban a pillanatban jó ötletnek tűnt" 🤷
r.baggio
peach
Dzsokijuing
13 napja
Lassan ott tartunk tenyleg, 6-rol indult tavaly. Ennyiert akkor 24 oran belul eladtam volna, csak sokat akart a szarka ugye. Azota levizsgaztattam fizettem ra egy eves biztit es csereltem benne egy start stop akksit mindezt ugy hogy nincs nalam az auto. Szintiszta profit.Hat akkor bedobom ide en is, istennek se megy el hatha valaki innen kedvet kap😄4 M kp, elindultam tesó.
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/118/bmw_118i_advantage_bor-navigacio-ulesfutes-tempomat-parkradar-friss_muszaki-22944974
JéBé
szaba
Szerkesztette: JéBé
13 napja
Maradjon, éppen autót keresünk 😊Hát ez a topic eddig nagy mellé 😀"abban a pillanatban jó ötletnek tűnt" 🤷
r.baggio
peach
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
Érdeklődnék, hogy az NDK turmixgép, a levehető ajtós, érkezett már?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
13 napja
Na akkor ide én is bedobom a kis melóba járóst. Új kor óta ismerem és mindent tudok róla. Gondos gazda voltam és az első tulaj a barátom volt. A fórum társaknak lehet alkudni ,idegennek egy fillért sem! 😊www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/ford/fiesta/ford_fiesta_1.25_trend_euro6-22918598
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
13 napja
Hat akkor bedobom ide en is, istennek se megy el hatha valaki innen kedvet kap😄4 M kp, elindultam tesó.
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/118/bmw_118i_advantage_bor-navigacio-ulesfutes-tempomat-parkradar-friss_muszaki-22944974
JéBé
13 napja
Hat akkor bedobom ide en is, istennek se megy el hatha valaki innen kedvet kap😄www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/118/bmw_118i_advantage_bor-navigacio-ulesfutes-tempomat-parkradar-friss_muszaki-22944974
13 napja
Hát ez a topic eddig nagy mellé 😀"abban a pillanatban jó ötletnek tűnt" 🤷
r.baggio
13 napja
Dagobert bácsi
301
Ugyanitt Mercedes E220 kombi fehér 210ezer km eladó az enyém garanciát vállalni tudok Eladás oka Svájc 1 év kell Svájci tábla reá
Szerkesztette: Dagobert bácsi
13 napja
Hát ez a topic eddig nagy mellé 😀De ha valaki esetleg autóvásárláson gondolkodna, ismerősöm épp eladja a Toyota SUV-jét
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/toyota/c-hr/toyota_c-hr_1.8_hybrid_style_e-cvt-22844263

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
az jutott erről a kommentről eszembe, hogy lenne e igény egy olyan topicra amibe mindenki aki akarja leírja, hogy mivel foglalkozik?
illetve aki valamilyen boltot/szakit/megoldást keres valamire az kérdezhet ott bátran. hátha így is tudnánk segíteni egymásnak, illetve a pénz legalább a fórum belül maradna/vándorolna egymas között idegenek helyett 😀
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal