Kézilabda
19 feliratkozó
4 órája
- JC6
7 063
Úgy néz ki, Vica hazatér.. 😊
2 napja
az első világverseny az elmúlt 10 évben kb amit nem néztem. szívesen 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Annak húgyos faszkalapnak maximum egy hólapáttal történő pofánverés járannyira beképzelt feje van ennek a Foppának, hogy külön öröm már ezért is 😀Köszönd meg Kocsis Máténak is😊
SZÉP VOLT CSAJOK!!! izgalom a köbön
Miknar
french
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
yt-oltam, mondom ránézek...+7, akkor ez el is dőlt...
2 napja
Nem volt rossz elmeny azert itt a helyszinen ez a bronz!A donton most majd elalszunk😀
2 napja
dánoknak 120%-kat kéne nyújtani, hogy verjék a norgékat, de így nehéz lesz
2 napja
french
26
annyira beképzelt feje van ennek a Foppának, hogy külön öröm már ezért is 😀Köszönd meg Kocsis Máténak is😊
SZÉP VOLT CSAJOK!!! izgalom a köbön
Miknar
2 napja
Miknar
524
annyira beképzelt feje van ennek a Foppának, hogy külön öröm már ezért is 😀SZÉP VOLT CSAJOK!!! izgalom a köbön
2 napja
french
26
A szurkolók nem számítanak náluk😁De a szurkolóik láthatóan azért nagyon szomorúak voltak, főleg hogy a végjátékot bukták csak el.. Ráadásul az aranyra esélyük sem igazán volt, mert a norvégok annyival magasabban vannak most, szvsz szívesen felvették volna azt a bronzot is. Sokat hibáztak ez tény, de ha nem érdekelte volna őket akkor nem szenvednek ennyit a végénA Franciákat és az Olaszokat nem érdekli a 3. hely. Lejátszák a meccset ha nyernek, nyernek ha nem nem😁Na erre nem tettem volna egy forintot sem!Én tettem 2000 eurot
nagir
Fattyu
french
ozibozi
Simán alávágnak egymásnak a játékosok. Nem véletlenül nem rendeznek sok helyen 3. helyért meccset.😁
french
Szerkesztette: french
2 napja
french
26
A szurkolók nem számítanak náluk😁De a szurkolóik láthatóan azért nagyon szomorúak voltak, főleg hogy a végjátékot bukták csak el.. Ráadásul az aranyra esélyük sem igazán volt, mert a norvégok annyival magasabban vannak most, szvsz szívesen felvették volna azt a bronzot is. Sokat hibáztak ez tény, de ha nem érdekelte volna őket akkor nem szenvednek ennyit a végénA Franciákat és az Olaszokat nem érdekli a 3. hely. Lejátszák a meccset ha nyernek, nyernek ha nem nem😁Na erre nem tettem volna egy forintot sem!Én tettem 2000 eurot
nagir
Fattyu
french
ozibozi
Simán alávágnak egymásnak.
2 napja
ozibozi
17 415
De a szurkolóik láthatóan azért nagyon szomorúak voltak, főleg hogy a végjátékot bukták csak el.. Ráadásul az aranyra esélyük sem igazán volt, mert a norvégok annyival magasabban vannak most, szvsz szívesen felvették volna azt a bronzot is. Sokat hibáztak ez tény, de ha nem érdekelte volna őket akkor nem szenvednek ennyit a végénA Franciákat és az Olaszokat nem érdekli a 3. hely. Lejátszák a meccset ha nyernek, nyernek ha nem nem😁Na erre nem tettem volna egy forintot sem!Én tettem 2000 eurot
nagir
Fattyu
french
2 napja
french
26
Van 1,5 év, hogy felzárkózzunk a Norvég- Dán pároshoz.
2 napja
Ja, volt meccs? 😄én egy meccset se néztem
Grat a csajsziknak!
warr_b
valahol 2 éve elegem lett a válogatott kézi meccsekből
kicsit bánom, de a gratula jár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Szép volt Lányok! 12 év után érem, parádés hangulat, szurkolás volt, tv-n keresztül is átjött az egész tornán.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
2 napja
Ja, volt meccs? 😄 Grat a csajsziknak!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 napja
Ez egy megérdemelt bronzérem jobban bírtuk fejben és kondival is!Tele vagyunk sérülttel, lázas beteggel, és megint az ellenfél volt szar… 20 éves lányokról beszélünk… azért na, nemár. Ez egy csoda és az egyik játékos apjával nézni a meccset és együtt örülni… felemelő!Na erre nem tettem volna egy forintot sem!Ahogy írtam mi sem ma voltunk a legjobbak, de ennyi labdát eladó és technikai hibát vétő francia válogatottat még nem láttam....
nagir
Mi voltunk frissebbek és fejben is jobban bírtuk....
Jó hosszú böjt volt az érem nélküli világversenyek sora....talán 10 év után szereztünk érmet?
ThundersNFL a Paraszt
Csodalatosak vagytok csajok!
- JC6
Nem azt írtam,hogy az ellenfél volt szar és azért nyertünk. Csak valahogy ha mi szórjuk el a labdát az már észre sem veszem😊 ,de mondom az volt feltűnő ,hogy nálunk is jobban elszórják labdát...ez miért volt az már legyen az ő bajuk.
Bízok benne,hogy nem 1* fellángolás lesz hanem most már az elkövetkező eseményeken éremért tudunk küzdeni és 2028-as Olimpián ez lesz a csajszik nyakában🥇
Draft
2 napja
Nagyon szépen csillog most ez a bronz, teljesen megérdemelten az egész torna alapján!
2 napja
Mivel csikó csapat vagyunk 2-3 éven belül ha így fejlődünk lesz örömünk😊😊😊😊
Draft
2 napja
- JC6
7 063
Tele vagyunk sérülttel, lázas beteggel, és megint az ellenfél volt szar… 20 éves lányokról beszélünk… azért na, nemár. Ez egy csoda és az egyik játékos apjával nézni a meccset és együtt örülni… felemelő!Na erre nem tettem volna egy forintot sem!Ahogy írtam mi sem ma voltunk a legjobbak, de ennyi labdát eladó és technikai hibát vétő francia válogatottat még nem láttam....
nagir
Mi voltunk frissebbek és fejben is jobban bírtuk....
Jó hosszú böjt volt az érem nélküli világversenyek sora....talán 10 év után szereztünk érmet?
ThundersNFL a Paraszt
Csodalatosak vagytok csajok!
2 napja
Rádión hallgattam, mondjuk a szpíker nèha agyamra ment de sebaj 🥳🥳🥳🥳 Vovát hagyták dolgozni, lassan csak beèrik mèg ha nem is hittünk, hiszünk mindig benne.
2 napja
ozibozi
17 415
Bravó!!! Sejtettem, hogy ez lesz, ha nem tudom nézni!🙂Akkor miattad nem lett meg az arany 😂
nagylaza, főpohárnok