Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Hallod Bazza, nézd a vírus “jó” oldalát, időben elkészül az Újpest pályája...Meg később esünk ki.
😀
LoveSobri
Sampdoria detto.
több mint 4 éve
- JC6
6 991
Hallod Bazza, nézd a vírus “jó” oldalát, időben elkészül az Újpest pályája...😀
több mint 4 éve
www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.11.20031096v1Ugyanez falusi magyarul?
ez gebasz, nem ásna elő valaki egy A blood type eloszlás térképet?
sutianap
több mint 4 éve
HihihiNem orulnek a helyedben, ezeket a kieseseket majd vissza kell hozni.
index.hu/gazdasag/2020/03/19/vasarnaptol_bezarjak_meszaros_lorinc_szallodait/
warr_b
több mint 4 éve
Tipikusan a kecske-káposzta effektus lenne. Nem dőlne be annyira a gazdaság és az öregek is otthon maradnának.Szerbiában pár napja a 65 éven felülieknek egész napos kijárási tilalom van, este 8-tól hajnali 5-ig meg mindenkinek.En meg ezt is kevesnek tartom igazabol.
Én egyébként egy ilyet simán el tudok képzelni nálunk is.
NB2
Stez
Mondjuk faluhelyen megnézem ezt hogy ellenőrzik 😀
több mint 4 éve
Jahh, persze.Hihihiakár fel is ajánlhatná őket
warr_b
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.11.20031096v1ez gebasz, nem ásna elő valaki egy A blood type eloszlás térképet?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Hihihiakár fel is ajánlhatná őket
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ok ok, de a pár kilótól is lehet nehezen lélegezni. Mondjuk a lépcső felfelé. Meggondolandó....Az összes cukros szar közül a tonikban van a legtöbb cukor.Én szeretem, korábbn sokat ittam, okoskodva mondva a feleségemnek, hogy ebben kinin van, amiről annyit tudtam, hogy Afrikában megvéd valamitől........védő italként naponta megpukkantunk nehány palackotAmire lefordítom baszod elfelejtem a lényegét.hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
Szerzett a főnökétől 10 db FPP3-as maszkot. El akarta küldeni nekünk ma postán, de reggelre feltörték az öltözőszekrényét és ellopták az összeset a kollégái...
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
lehet amit egyszer mondok hüjeség, de ha sokaxo akkor figyejj
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
Tehát igyunk tonikot vagy mi?
Megelőzésre vagy gyógyításra?
Bazzani
ugyi nem kell neked transzlátor 😎
sutianap
Sajnos, újabban az alakformálásom ( 😊 ) érdekében a magas cukortartalma miatt nem annyira fogyasztom. ha lenne ebből is onhe cukker.....
csi77
De ha ezen múlik, hogy 3 hétig lázasan fuldokolsz, vagy feljön pár kiló, szerintem nem nehéz a választás.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Sean Payton is megfertozodott.
több mint 4 éve
Hihihiindex.hu/gazdasag/2020/03/19/vasarnaptol_bezarjak_meszaros_lorinc_szallodait/
több mint 4 éve
Szerbiában pár napja a 65 éven felülieknek egész napos kijárási tilalom van, este 8-tól hajnali 5-ig meg mindenkinek.En meg ezt is kevesnek tartom igazabol.
Én egyébként egy ilyet simán el tudok képzelni nálunk is.
NB2
több mint 4 éve
Szerbiában pár napja a 65 éven felülieknek egész napos kijárási tilalom van, este 8-tól hajnali 5-ig meg mindenkinek.Én egyébként egy ilyet simán el tudok képzelni nálunk is.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Sziasztok!De mindannyian tudjuk, hogy "Magyarország jobban teljesít!"
Már régóta olvasom a fórumot, de eddig még sosem kommenteltem, mivel most nálunk kijárási tilalom van, úgy gondoltam ideje ezen változtatni. 😀
Őszintén nem értem, mire vár Magyarország.. Szerbiában pár napja a 65 éven felülieknek egész napos kijárási tilalom van, este 8-tól hajnali 5-ig meg mindenkinek. Emelett pár napja Szerbia csak a szerb állampolgárokat engedte haza az országba, 14 illetve 28 napos házi karanténnal, attól függően melyik területről érkezik. Ez azzal járt együtt, hogy az elmúlt 3 napban 70 ezer ilyen állampolgár érkezett meg haza, de volt olyan is akit a 28 napos házi karantén helyett a nagybani piacon árulva találtak meg. Az ilyet kb. 500 ezer forintra büntetik, emelett 1-3 év börtön. A karantént megszegő személy ha megfertőz valakit aki utána meghal, az 2-12 év börtön azt hiszem. Holnap reggel 8-tól pedig már senkit nem engednek be az országba tökmindegy milyen állampolgár. És az intézkedések napról napra szigorodnak, mert ameddig csak kérik, kurvára nem tartja be senki. Na mindezeket csak azért meséltem el, hogy tudjátok, itt milyen intézkedések vannak, szerintem Magyarország ehhez képest túlzottan laza....
realcamp
több mint 4 éve
Az operatív törzs sajttáján előbb kettőt (hármat) lehetett kérdezni, legutóbb, amikor néztem már csak egyet. Így nehéz a rátermett újságírónak keresztkérdésekkel sarokba szorítani az éppen illetékest!A görbe laposításáról egy írás (volt már?) Eszerint Magyarországon 3 évig tartana folyamatosan az eü. kapacitás maximumhoz passzoló zárlat. https://qubit.hu/2020/03/18/mi-az-a-hirhedt-jarvanygorbe-es-helyesen-jarunk-e-el-ha-megprobaljuk-kilapitani?fbclid=IwAR1_YnwdqDBNkPMHd5jGqAlupPH_1u_P7drZx3EEOlevSqADsFb6JF0mzz8
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
De én mérnök vagyok, nem vegyész...🙂Ehhh, azt hittem csodaszer...Mi van a Tonikkal? Bocs, kicsit sok a komment, meg másfele is olvasgatok, plusz megy egy film is közben. Besokalltam.Lázat csillapít
bcsarli
zemanla
bcsarli
A kinin tartalma miatt lehet (?) benne vmi
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ehhh, azt hittem csodaszer...Mi van a Tonikkal? Bocs, kicsit sok a komment, meg másfele is olvasgatok, plusz megy egy film is közben. Besokalltam.Lázat csillapít
bcsarli
zemanla
több mint 4 éve
Mi van a Tonikkal? Bocs, kicsit sok a komment, meg másfele is olvasgatok, plusz megy egy film is közben. Besokalltam.Lázat csillapít
bcsarli
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Dícséretes hogy adakozik, de: Ő is tudja hogy lopott pénzből él, mi is tudjuk hogy lopott pénzből él, akko ne PR akciózzon, ne adja az arcát az egészhez, hanem anonim módon segítsen, és ne csak ennyit.Vagy ejtse teherbe az édesanyját anonim módon.
Tony Adams
több mint 4 éve
De az Audi az nem külsős, az stratégiai partner. Szinte olyan, mintha az állam segítene 😊www.gyorplusz.hu/koronavirus/lelegeztetogepeket-es-vedoruhakat-ad-az-audi/?fbclid=IwAR26CiqqSW3nV7iwIjmhTMzXMoxo5cTNwTGuYW6tQaCjGTvv-QZdwLsK-ewA segitseg erkezik. Csak mindig kulsostol, sosem onnan, ahonnan kellene, meg igerve van. Ez azert valahol kellemetlen.
nagir
Stez
több mint 4 éve
Dícséretes hogy adakozik, de: Ő is tudja hogy lopott pénzből él, mi is tudjuk hogy lopott pénzből él, akko ne PR akciózzon, ne adja az arcát az egészhez, hanem anonim módon segítsen, és ne csak ennyit.
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20200319_Tiborcz_lelegeztetogepeket_vett_az_Uzsoki_Utcai_Korhaznak?fbclid=IwAR24ge0XEFNq38Z1EgS3yXFv-qgW5SGxbqsUNmuXvTPoRBBUyvIDg_98KQUakkor az uzsokinak úgy látszik 10 millió magyar adakozott most egyet.
Kicsit vissza adhat abból ami NEM az Övé...
nagir
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20200319_Tiborcz_lelegeztetogepeket_vett_az_Uzsoki_Utcai_Korhaznak?fbclid=IwAR24ge0XEFNq38Z1EgS3yXFv-qgW5SGxbqsUNmuXvTPoRBBUyvIDg_98KQUKicsit vissza adhat abból ami NEM az Övé...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Mi van a Tonikkal? Bocs, kicsit sok a komment, meg másfele is olvasgatok, plusz megy egy film is közben. Besokalltam.
több mint 4 éve
realcamp
141
Sziasztok!Már régóta olvasom a fórumot, de eddig még sosem kommenteltem, mivel most nálunk kijárási tilalom van, úgy gondoltam ideje ezen változtatni. 😀
Őszintén nem értem, mire vár Magyarország.. Szerbiában pár napja a 65 éven felülieknek egész napos kijárási tilalom van, este 8-tól hajnali 5-ig meg mindenkinek. Emelett pár napja Szerbia csak a szerb állampolgárokat engedte haza az országba, 14 illetve 28 napos házi karanténnal, attól függően melyik területről érkezik. Ez azzal járt együtt, hogy az elmúlt 3 napban 70 ezer ilyen állampolgár érkezett meg haza, de volt olyan is akit a 28 napos házi karantén helyett a nagybani piacon árulva találtak meg. Az ilyet kb. 500 ezer forintra büntetik, emelett 1-3 év börtön. A karantént megszegő személy ha megfertőz valakit aki utána meghal, az 2-12 év börtön azt hiszem. Holnap reggel 8-tól pedig már senkit nem engednek be az országba tökmindegy milyen állampolgár. És az intézkedések napról napra szigorodnak, mert ameddig csak kérik, kurvára nem tartja be senki. Na mindezeket csak azért meséltem el, hogy tudjátok, itt milyen intézkedések vannak, szerintem Magyarország ehhez képest túlzottan laza....
Szerkesztette: realcamp