Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 4 éve
2 + 2 hét az alapPont ez a lényege.2-3 hónap?Inkább hónap.Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?2-3 hét, nem?
bcsarli
briareos
Csak utána egy bóklászó fertőzött is újraindíthatja az apokalipszist.
Sobri Jóska
bcsarli
Hogy a párszáz/ezer korházi ellátást igénylő beteg időben elhúzva jelenjen meg, ne egyszerre.
Sobri Jóska
de sztem is inkább 1.5-2hónap
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Pont ez a lényege.2-3 hónap?Inkább hónap.Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?2-3 hét, nem?
bcsarli
briareos
Sobri Jóska
bcsarli
Hogy a párszáz/ezer korházi ellátást igénylő beteg időben elhúzva jelenjen meg, ne egyszerre.
több mint 4 éve
Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?Es ki a kivetel? Mert azt nem tilthatod meg, hogy valaki panelbol peldaul levigye setalni a kutyat. Meg hogy elmenjen boltba az ember, netan gyogyszertarba. Dolgozni, ha nincs home office-ba.
bcsarli
több mint 4 éve
2-3 hónap? Reálisabbnak tűnik.Inkább hónap.Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?2-3 hét, nem?
bcsarli
briareos
Sobri Jóska
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
hol kell aláírni? 😊Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?2-3 hét, nem?
bcsarli
briareos
több mint 4 éve
Inkább hónap.Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?2-3 hét, nem?
bcsarli
briareos
több mint 4 éve
Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?2-3 hét, nem?
bcsarli
több mint 4 éve
Nem értek hozzá, de most eszembe jutott, hogy az ózongenerátor az jó lehet a vírusok ellen? Ha van olyan aki használ ilyet az megoszthatná a tapasztalatait.
több mint 4 éve
Ha holnap bevezetik a lakhely elhagyásit, szerintetek meddig kellene tartania?
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Megvan az első koronás kismama Magyarországon. Jöjjön már végre az a kurva zárlat!
több mint 4 éve
Amikor az ország vezetője felnőttként kezeli az országa polgáraitmindig szerettem Muttit, jó kezekben van a hazám.
Orbán who
www.dailymotion.com/video/x7sswt1?fbclid=IwAR35TKmRhogFwyI9-npR0BW4qkPoBdhaGtgi34d97nU_KQsTA-ICTBEd8as
diverdoc
aztán persze dühítő, hogy a választott hazám meg nem,
ég és föld
több mint 4 éve
www.gyorplusz.hu/koronavirus/lelegeztetogepeket-es-vedoruhakat-ad-az-audi/?fbclid=IwAR26CiqqSW3nV7iwIjmhTMzXMoxo5cTNwTGuYW6tQaCjGTvv-QZdwLsK-ewA segitseg erkezik. Csak mindig kulsostol, sosem onnan, ahonnan kellene, meg igerve van. Ez azert valahol kellemetlen.
nagir
több mint 4 éve
www.gyorplusz.hu/koronavirus/lelegeztetogepeket-es-vedoruhakat-ad-az-audi/?fbclid=IwAR26CiqqSW3nV7iwIjmhTMzXMoxo5cTNwTGuYW6tQaCjGTvv-QZdwLsK-ew
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Van egy álmom.Mos' mé', tök érthető.
Hogy egyszer elsőre felfogjam süti egy postját.
Hanni
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Van egy álmom.Ne akarj több lenni mint ami vagy.
Hogy egyszer elsőre felfogjam süti egy postját.
Hanni
több mint 4 éve
Az első sort értem!!!!!!védő italként naponta megpukkantunk nehány palackotAmire lefordítom baszod elfelejtem a lényegét.hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
Szerzett a főnökétől 10 db FPP3-as maszkot. El akarta küldeni nekünk ma postán, de reggelre feltörték az öltözőszekrényét és ellopták az összeset a kollégái...
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
lehet amit egyszer mondok hüjeség, de ha sokaxo akkor figyejj
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
Tehát igyunk tonikot vagy mi?
Megelőzésre vagy gyógyításra?
Bazzani
ugyi nem kell neked transzlátor 😎
sutianap
több mint 4 éve
Van egy álmom.Hogy egyszer elsőre felfogjam süti egy postját.
több mint 4 éve
védő italként naponta megpukkantunk nehány palackotAmire lefordítom baszod elfelejtem a lényegét.hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
Szerzett a főnökétől 10 db FPP3-as maszkot. El akarta küldeni nekünk ma postán, de reggelre feltörték az öltözőszekrényét és ellopták az összeset a kollégái...
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
Bazzani
ugyi nem kell neked transzlátor 😎
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Mondom én, ziszta haszon!www.fiercepharma.com/pharma/bayer-preps-u-s-donation-malaria-med-chloroquine-to-help-covid-19-fight-reportLegfeljebb maláriások sem leszünk, két légy esete 😊hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
warr_b
szerinted mibü csinálják a klorokint és min alapszik a klorokin hatása, a kininen
maláriás SE! lösző....
sutianap
Amúgy a tonikkba' van elég kinin, vagy tablettába' kéne, mint Rejtőnél?
több mint 4 éve
www.fiercepharma.com/pharma/bayer-preps-u-s-donation-malaria-med-chloroquine-to-help-covid-19-fight-reportLegfeljebb maláriások sem leszünk, két légy esete 😊hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
warr_b
szerinted mibü csinálják a klorokint és min alapszik a klorokin hatása, a kininen
maláriás SE! lösző....
több mint 4 éve
Most nem akarok felvágni vagy különbnek tűnni bárkinél de szereztem kézfertőtlenítőt.800gr-os.
több mint 4 éve
Amire lefordítom baszod elfelejtem a lényegét.hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
több mint 4 éve
Legfeljebb maláriások sem leszünk, két légy esete 😊hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
TONIK
bolondok...
TONIK
sutianap
több mint 4 éve
Amikor az ország vezetője felnőttként kezeli az országa polgáraitOrbán who
www.dailymotion.com/video/x7sswt1?fbclid=IwAR35TKmRhogFwyI9-npR0BW4qkPoBdhaGtgi34d97nU_KQsTA-ICTBEd8as
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
hu.m.wikipedia.org/wiki/KininGIN nélkül még soha nem kóstoltam, azt hittem úgy méreg! 😀😀😀tonikWc papir, eleszto, liszt, csirke 😊Debrecenben dolgozik apósom.Mindent haza kell vinni azonnal ami érték. Soroljam?
LoveSobri
Bazzani
dankodavid
bolondok......
sutianap
nagir
powa Rozsnyay
TONIK
bolondok...
TONIK