Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Írtam az oltópont email címére, hogy bekerült-e rendben az időpontok és oké-e minden.ismerősöm fél11kor foglalt Pfizert cegléden ma du 6ra
Piros pont, hogy így szombaton is kb fél órán belül válaszoltak. Ezt írták:
Mi talán hétfőn hajnalban kapjuk meg a hétfői névsort, hogy kiket kell aznap oltanunk a Kormányhivataltól, akiknek a háziorvosok küldik a betegeiket.
Szóval remélem minden fasza 😆
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Írtam az oltópont email címére, hogy bekerült-e rendben az időpontok és oké-e minden. Piros pont, hogy így szombaton is kb fél órán belül válaszoltak. Ezt írták:
Mi talán hétfőn hajnalban kapjuk meg a hétfői névsort, hogy kiket kell aznap oltanunk a Kormányhivataltól, akiknek a háziorvosok küldik a betegeiket.
Szóval remélem minden fasza 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Olyan vakcina nem létezik 😆Mindkettőt adasd be! Az a biztos. Hátha vmeik ki öli belőled a folyamatos kenyszered h menthetetlen NFL, nhl csapatoknak szurkolj 😉De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b
peterk2005
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Mindkettőt adasd be! Az a biztos. Hátha vmeik ki öli belőled a folyamatos kenyszered h menthetetlen NFL, nhl csapatoknak szurkolj 😉De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b
peterk2005
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b
peterk2005

több mint 4 éve
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄szintén zenész
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
2 millió adagot rendeltek csak, megérkezett mind. De eeszt-ben még lehet foglalni belőle.Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.Miért nem lesz több? Én azt szerettem volna.
Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
Toca
bcsarli

több mint 4 éve
Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.Miért nem lesz több? Én azt szerettem volna.
Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
Toca
több mint 4 éve
Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
több mint 4 éve
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄

több mint 4 éve
Engem most engedett regelni az eeszt Pfizerre. Erdemes megprobalni.
több mint 5 éve
Egymillió nem diagnosztizált rákos eset a járványintézkedések miatt Európában. www.euronews.com/2021/05/12/one-million-cancer-cases-undiagnosed-in-europe-due-to-pandemic-new-study-shows?utm_source=newsletter&utm_medium=en&utm_content=one-million-cancer-cases-undiagnosed-in-europe-due-to-pandemic-new-study-shows&_ope=eyJndWlkIjoiNWRlYzBhNDMyYmQ4YzgyZDcwZjEzN2M3ZGQ5NzBjOGQifQ%3D%3D&fbclid=IwAR0-6o4POGPyWtoVPM6UYwtdPNmbG-nuc5Ik5Ra7VujJtlTHjcQZglRFU9M
több mint 5 éve
A 3. világ országaiba mennek a who engedéllyel...nem kockáztatnak nagyot 😉de, viszont pont ezért volt érdekes számomra hogy a 60+ esetében meg nem mondott semmitA WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
m.hvg.hu/itthon/20210514_merkely_oltas_ellenanyag_sinopharm_fiataloknak
r.baggio
Negritis
Chargers LT
Vagy legalábbis elég nagy befolyásuk van rá...
Solymi
valamint egy ilyen közlemény ellenére simán engedélyezte a WHO
Negritis
több mint 5 éve
de, viszont pont ezért volt érdekes számomra hogy a 60+ esetében meg nem mondott semmitA WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
Chargers LT
Solymi
valamint egy ilyen közlemény ellenére simán engedélyezte a WHO
több mint 5 éve
A WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
Chargers LT
több mint 5 éve
Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nah, hívott a háziorvos asszisztense, majdnem elejtettem a telefont a meglepetéstől 😀Remek! Akkor mindenki megvan a topicból? Már nem várakozik senki ugye? Vagy még igen?
Szóval hétfőn délután mehetek a Maaaaagitba Modernáért 😊
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lehet, persze. Csak mondjuk nem ártana, ha orvosként szakmaibb nyilatkozatai lennének. 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátElég kevés nyilatkozó maradna, ha csak vakcina-szakértők monhatnának véleményt 😊 én egyébként ezt pártolom már a kezdetek óta, amióta minden vidéki háziorvos is úgy érzi, hogy nyilatkoznia kell a témában. De ha nekik lehet, akkor Merkelynek miért ne lehetne.
r.baggio
MC12

több mint 5 éve
Amúgy elmondhatatlanul örülök, hogy nem kell többet csekkolgatnom ezt a faszszopó eeszt-t.

több mint 5 éve
Nah, hívott a háziorvos asszisztense, majdnem elejtettem a telefont a meglepetéstől 😀 Szóval hétfőn délután mehetek a Maaaaagitba Modernáért 😊

több mint 5 éve
Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátElég kevés nyilatkozó maradna, ha csak vakcina-szakértők monhatnának véleményt 😊 én egyébként ezt pártolom már a kezdetek óta, amióta minden vidéki háziorvos is úgy érzi, hogy nyilatkoznia kell a témában. De ha nekik lehet, akkor Merkelynek miért ne lehetne.
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Minden sinopharm ugyanolyan jówww.portfolio.hu/gazdasag/20210503/ertekelte-a-who-a-kinai-sinopharm-vakcinat-es-rossz-hireket-kozolt-magyarorszagra-nezve-481504Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
(Egyébként hol láttál / olvastál olyant, hogy a fiatalok körében bizonyíthatóan hatásos? Ilyesmit én nem láttam sehol leírva. Az adatok alapján a teljes 18-59 korosztályban bizonyíthatóan az. Az más kérdés, hogy pontosan mennyire, és hogy mit tud a variánsokkal szemben.)
peterk2005
erre céloztam
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210503/ertekelte-a-who-a-kinai-sinopharm-vakcinat-es-rossz-hireket-kozolt-magyarorszagra-nezve-481504Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
(Egyébként hol láttál / olvastál olyant, hogy a fiatalok körében bizonyíthatóan hatásos? Ilyesmit én nem láttam sehol leírva. Az adatok alapján a teljes 18-59 korosztályban bizonyíthatóan az. Az más kérdés, hogy pontosan mennyire, és hogy mit tud a variánsokkal szemben.)
peterk2005
erre céloztam