Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 223 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 252 — The Mathematician
Írtam az oltópont email címére, hogy bekerült-e rendben az időpontok és oké-e minden.
Piros pont, hogy így szombaton is kb fél órán belül válaszoltak. Ezt írták:

Mi talán hétfőn hajnalban kapjuk meg a hétfői névsort, hogy kiket kell aznap oltanunk a Kormányhivataltól, akiknek a háziorvosok küldik a betegeiket.

Szóval remélem minden fasza 😆
warr_b
ismerősöm fél11kor foglalt Pfizert cegléden ma du 6ra

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Írtam az oltópont email címére, hogy bekerült-e rendben az időpontok és oké-e minden.
Piros pont, hogy így szombaton is kb fél órán belül válaszoltak. Ezt írták:

Mi talán hétfőn hajnalban kapjuk meg a hétfői névsort, hogy kiket kell aznap oltanunk a Kormányhivataltól, akiknek a háziorvosok küldik a betegeiket.

Szóval remélem minden fasza 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 896 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄
warr_b
Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
peterk2005
De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄
warr_b
Mindkettőt adasd be! Az a biztos. Hátha vmeik ki öli belőled a folyamatos kenyszered h menthetetlen NFL, nhl csapatoknak szurkolj 😉
csebi
Olyan vakcina nem létezik 😆

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 646 — Lucas Scott
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄
warr_b
Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
peterk2005
De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄
warr_b
Mindkettőt adasd be! Az a biztos. Hátha vmeik ki öli belőled a folyamatos kenyszered h menthetetlen NFL, nhl csapatoknak szurkolj 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
warr_b
peterk2005

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 856 — The only discipline that lasts, is self discipline
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 964 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
warr_b
szintén zenész

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.
Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
Toca
Miért nem lesz több? Én azt szerettem volna.
bcsarli
2 millió adagot rendeltek csak, megérkezett mind. De eeszt-ben még lehet foglalni belőle.

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 486 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Toca
Miért nem lesz több? Én azt szerettem volna.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 585 — Vikings fan
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Engem most engedett regelni az eeszt Pfizerre. Erdemes megprobalni.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 21 510
Egymillió nem diagnosztizált rákos eset a járványintézkedések miatt Európában.  www.euronews.com/2021/05/12/one-million-cancer-cases-undiagnosed-in-europe-due-to-pandemic-new-study-shows?utm_source=newsletter&utm_medium=en&utm_content=one-million-cancer-cases-undiagnosed-in-europe-due-to-pandemic-new-study-shows&_ope=eyJndWlkIjoiNWRlYzBhNDMyYmQ4YzgyZDcwZjEzN2M3ZGQ5NzBjOGQifQ%3D%3D&fbclid=IwAR0-6o4POGPyWtoVPM6UYwtdPNmbG-nuc5Ik5Ra7VujJtlTHjcQZglRFU9M
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 083
Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magát
 m.hvg.hu/itthon/20210514_merkely_oltas_ellenanyag_sinopharm_fiataloknak
r.baggio
önmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
Negritis
Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊
Chargers LT
A WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?
Vagy legalábbis elég nagy befolyásuk van rá...
Solymi
de, viszont pont ezért volt érdekes számomra hogy a 60+ esetében meg nem mondott semmit
valamint egy ilyen közlemény ellenére simán engedélyezte a WHO
Negritis
A 3. világ országaiba mennek a who engedéllyel...nem kockáztatnak nagyot 😉
több mint 5 éve
Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magát
r.baggio
önmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
Negritis
Chargers LT
Solymi
de, viszont pont ezért volt érdekes számomra hogy a 60+ esetében meg nem mondott semmit
valamint egy ilyen közlemény ellenére simán engedélyezte a WHO

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 324
r.baggio
Negritis
Chargers LT
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 733 — Jedi Master
r.baggio
Negritis

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 856 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nah, hívott a háziorvos asszisztense, majdnem elejtettem a telefont a meglepetéstől 😀

Szóval hétfőn délután mehetek a Maaaaagitba Modernáért 😊
warr_b
Remek! Akkor mindenki megvan a topicból? Már nem várakozik senki ugye? Vagy még igen?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
r.baggio
Elég kevés nyilatkozó maradna, ha csak vakcina-szakértők monhatnának véleményt 😊 én egyébként ezt pártolom már a kezdetek óta, amióta minden vidéki háziorvos is úgy érzi, hogy nyilatkoznia kell a témában. De ha nekik lehet, akkor Merkelynek miért ne lehetne.
MC12
Lehet, persze. Csak mondjuk nem ártana, ha orvosként szakmaibb nyilatkozatai lennének. 😊

több mint 5 éve
Amúgy elmondhatatlanul örülök, hogy nem kell többet csekkolgatnom ezt a faszszopó eeszt-t.

több mint 5 éve
Nah, hívott a háziorvos asszisztense, majdnem elejtettem a telefont a meglepetéstől 😀

Szóval hétfőn délután mehetek a Maaaaagitba Modernáért 😊

több mint 5 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 483
r.baggio
Elég kevés nyilatkozó maradna, ha csak vakcina-szakértők monhatnának véleményt 😊 én egyébként ezt pártolom már a kezdetek óta, amióta minden vidéki háziorvos is úgy érzi, hogy nyilatkoznia kell a témában. De ha nekik lehet, akkor Merkelynek miért ne lehetne.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 646 — Lucas Scott
r.baggio
Negritis
Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.

(Egyébként hol láttál / olvastál olyant, hogy a fiatalok körében bizonyíthatóan hatásos? Ilyesmit én nem láttam sehol leírva. Az adatok alapján a teljes 18-59 korosztályban bizonyíthatóan az. Az más kérdés, hogy pontosan mennyire, és hogy mit tud a variánsokkal szemben.)
peterk2005
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210503/ertekelte-a-who-a-kinai-sinopharm-vakcinat-es-rossz-hireket-kozolt-magyarorszagra-nezve-481504

erre céloztam
Negritis
Minden sinopharm ugyanolyan jó

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
r.baggio
Negritis
Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.

(Egyébként hol láttál / olvastál olyant, hogy a fiatalok körében bizonyíthatóan hatásos? Ilyesmit én nem láttam sehol leírva. Az adatok alapján a teljes 18-59 korosztályban bizonyíthatóan az. Az más kérdés, hogy pontosan mennyire, és hogy mit tud a variánsokkal szemben.)
peterk2005
 www.portfolio.hu/gazdasag/20210503/ertekelte-a-who-a-kinai-sinopharm-vakcinat-es-rossz-hireket-kozolt-magyarorszagra-nezve-481504

erre céloztam