Kosárlabda
16 feliratkozó
2 napja
3x3-as csajok is kint vannak a vb-n
7 napja
ez várt, amikor megnyitottam az espn-t, what a time to be alive 😊Gratula! Duke-nak küld majd egy kis ajándékcsomagot, amiért és ahogy elchargerkedték az utolsó meccsüket. 😀
top 90 ezerben vagyok a 26,6 millió bracketből 😀
Löfli
7 napja
a videó elején a cintia nagyon ott van 😊
7 napja
pénteken partizan belgrade-zalgiris kaunas. nem kicsit vagyok besózva 7 napja
ez várt, amikor megnyitottam az espn-t, what a time to be alive 😊Gratulálok!!!
Löfli
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
7 napja
ez várt, amikor megnyitottam az espn-t, what a time to be alive 😊gratula! 😊
Löfli
7 napja
ez várt, amikor megnyitottam az espn-t, what a time to be alive 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 napja
Most nezem 3. lettem a Network 4 csoportban. Nem is rossz. 😀
7 napja
Haha eleg jo lett a Tipp. 😁nem néztem egy meccset se idén, nem is ismerem a csapatokat, de a Michigan-t tippeltem be. 😀Arizona was ‘97. Time to bring it back.Betippeltem bajnoknak az Arizonát, erre ez: www.facebook.com/share/p/1AVds3SYyr/Bracket játék lesz?🙂fantasy.espn.com/tc/sharer?challengeId=277&from=espn&context=GROUP_INVITE&edition=espn-en&groupId=a72e1dc8-0437-4fcb-b3fc-029be9c05b31
zavi27
shawnka
Dzsokijuing
zavi27
Toto21
7 napja
na a második félidőben meg a UConn felejtette el, hogyan kell triplát dobni, szerintem az a bal oldali palánk rosszul volt beállítva 😀

Don't blink!
7 napja
Michigan 3 pt vs Arizona: 12/27Michigan 3 pt vs UConn: 0/8 (1st half)

Don't blink!
8 napja
Nagyot megy az UCLA a női döntőben.Érdekes, hogy míg a férfiaknál ők nyerték eddig a legtöbb bajnoki címet, a nőknél ez az első győzelmük
Egon bá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
8 napja
Nagyot megy az UCLA a női döntőben.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
9 napja
Akkor ez marad, mint megdöntendő sorozat.Arizona was ‘97. Time to bring it back.Betippeltem bajnoknak az Arizonát, erre ez: www.facebook.com/share/p/1AVds3SYyr/Bracket játék lesz?🙂fantasy.espn.com/tc/sharer?challengeId=277&from=espn&context=GROUP_INVITE&edition=espn-en&groupId=a72e1dc8-0437-4fcb-b3fc-029be9c05b31
zavi27
shawnka
Dzsokijuing
zavi27
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
9 napja
hajrá UConn és Michiganbejött 😊
Löfli
JUST WIN!!!
9 napja
jézus, a Disney+on a Fab 5-os közvetítés megy, nem voltam erre felkészülve

Don't blink!
9 napja
hajrá UConn és Michigan

Don't blink!
9 napja
Most miért, a tavalyi elődöntőt a mostaninál kb. 10 fokkal balfaszabb módon vesztették el.szerintem nincs a magyar csapatsport történelemben ekkora balfasz csapat az elmúlt 10 évben mint a PEACEgyelőre parádésan közvetíti az igazán fontos meccset az M4sport online csatornájaigen, Szekszárd-Beac volt az első meccsAz első kupaelődöntő elég szoros lett a végére.? A nőkről beszélsz?
Kampman
r.baggio
a "döntő" 7-kor lesz
NB2
Egy szürke képernyő, Zalaegerszeg ENC-1 felirattal, csodálatos.
Kampman
NB2
Van fejlődés.
9 napja
szerintem nincs a magyar csapatsport történelemben ekkora balfasz csapat az elmúlt 10 évben mint a PEACEgyelőre parádésan közvetíti az igazán fontos meccset az M4sport online csatornájaigen, Szekszárd-Beac volt az első meccsAz első kupaelődöntő elég szoros lett a végére.? A nőkről beszélsz?
Kampman
r.baggio
a "döntő" 7-kor lesz
NB2
Kampman
9 napja
Egyelőre parádésan közvetíti az igazán fontos meccset az M4sport online csatornájaTeret hagynak a képzeletnek...
Kampman
10 napja
Egyelőre parádésan közvetíti az igazán fontos meccset az M4sport online csatornájaigen, Szekszárd-Beac volt az első meccsAz első kupaelődöntő elég szoros lett a végére.? A nőkről beszélsz?
Kampman
r.baggio
a "döntő" 7-kor lesz
NB2
10 napja
Ja én meg a női ncaa final fourra gondoltam még tegnap estérőligen, Szekszárd-Beac volt az első meccsAz első kupaelődöntő elég szoros lett a végére.? A nőkről beszélsz?
Kampman
r.baggio
a "döntő" 7-kor lesz
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
igen, Szekszárd-Beac volt az első meccsAz első kupaelődöntő elég szoros lett a végére.? A nőkről beszélsz?
Kampman
r.baggio
a "döntő" 7-kor lesz