Kosárlabda
13 feliratkozó
több mint 13 éve
mondjuk az a hihetetlen, hogy még ígyis van esélye a Bulldogsnak, mert a UConn is elképesztő dolgokat művel 😊 amilyen turnovereket csinálnak, még általános iskolában is szégyen lenne. Ez a februári arcukszánalmas, amit a Butler csinálHurkaJa. Naccerű mezőnyteljesítményünk Indianáig repít minket vert fejjel.Dzsokijuing
több mint 13 éve
szánalmas, amit a Butler csinálHurkaJa. Naccerű mezőnyteljesítményünk Indianáig repít minket vert fejjel.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szánalmas, amit a Butler csinál
több mint 13 éve
A mostani focirendszernél talán csak a műúszás pontozása igazságtalanabb 😛. Pont ez a szép a Madnessben, hogy leszámítva a Selection néhány fasságát, évről-évre kitermelnek egy George Masont vagy egy VCU-t és persze a Butlert.. A foci igazságosabb lenne valamilyen PO-val, de ezek a BCS-bowlok évről-évre a halálomat jelentik.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Persze, de azért a párhuzam erősen sántít. BCS-rendszerben a Butler még bowlra is nehezen kerülhetne. Persze, ez az utóbbi két Madness szép volt tőlük de - egyelőre - csak azért van bérletük a tourneyre mert az Horizon bűnrossz. Butler-szintű csapatok nagyon kis konfokból voltak itt az elmúlt pár évben, a Siena még egyfajta dynasty is volt idénig a Metroban, de ott volt a Drake is nemrég vagy tavaly a Northern Iowa, más kérdés, hogy nem vitték idáig. Én azért a foci rendszerét igazságosabbnak tartom, jó dolog volna egy playoff, de egy tizenhatos playoff körvonalakban sem hasonlítana a Madnesshez, pl. az idei Final Four csapatokból csak a UConn és a Kentucky (utóbbi épphogy) indulhatna egyáltalán, és akkor ebbe nem számoltuk bele azt, hogy top4 kiemelést itt csak powerkonfok kapnak, ha a fociban első osztályú konferenciák mind autobidet kapnának egy tizenhatos fieldre akkor bizony egyikőjük se lenne itt. Ez tök más, nem lehet reprodukálni fociban, ami nem is baj. Ettől még hajrá playoff 😊A PO a lényeg, a Broncoshoz hasonlóan a Bulldogs konzisztensen ott van a végjátékban. Olvastam valahol, hogy tavaly óta Kellen Moore is Butler-mezben nyomja az erőnléti edzéseket 😊DzsokijuingRemélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.DzsokijuingAzzal az aprócska különbséggel, hogy a Butler nincs idén a legjobb negyvenben sem, a BSU meg top10es mostanában 😀Rajna
több mint 13 éve
1950 óta mindössze négyszer dobott 60 pont alatt a bajnok, ez most könnyen módosulhat.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
A PO a lényeg, a Broncoshoz hasonlóan a Bulldogs konzisztensen ott van a végjátékban. Olvastam valahol, hogy tavaly óta Kellen Moore is Butler-mezben nyomja az erőnléti edzéseket 😊Remélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.DzsokijuingAzzal az aprócska különbséggel, hogy a Butler nincs idén a legjobb negyvenben sem, a BSU meg top10es mostanában 😀Rajna
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
MACK IS BACK!!! 6/27 mezőnyből, OMG...Dzsokijuingnem kéne Duke-nak lenni
több mint 13 éve
MACK IS BACK!!! 6/27 mezőnyből, OMG...
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Remélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.DzsokijuingAzzal az aprócska különbséggel, hogy a Butler nincs idén a legjobb negyvenben sem, a BSU meg top10es mostanában 😀
több mint 13 éve
Remélhetőleg Mack is megtalálja a jobb kezét. A Butler a kosár Boise State-je, a sikere is hozzáadhat egy kicsit a futball rájátszás esélyéhez.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
egyenesen 0 pont eddig a festékbenÉn nem láttam túl sok kimaradt üres dobást. Mondjuk a Butler így bukni fog, kilencről kéziben szokás dobni nem kosárban, nekik meg más nemigen jön...RajnaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.Rajnaén nem így érzem, tök mindegy mit védekeznek, sehogyse bírják bedobni. Butler 4/18, ebből 10 hármas...Hurka
ez a Smith elképesztő favágó mondjuk 😀
több mint 13 éve
Én nem láttam túl sok kimaradt üres dobást. Mondjuk a Butler így bukni fog, kilencről kéziben szokás dobni nem kosárban, nekik meg más nemigen jön...én nem így érzem, tök mindegy mit védekeznek, sehogyse bírják bedobni. Butler 4/18, ebből 10 hármas...Hurkavalami döbbenetesen szarok eddigHurkaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.Rajna
több mint 13 éve
én nem így érzem, tök mindegy mit védekeznek, sehogyse bírják bedobni. Butler 4/18, ebből 10 hármas...valami döbbenetesen szarok eddigHurkaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.Rajna
több mint 13 éve
wow, Kemba 4 meccs után leült a padra 😀első támadás azonnal turnover
több mint 13 éve
valami döbbenetesen szarok eddigHurkaSzerintem elég jó a védekezés, nem olyan alacsony színvonal ez, nincsenek kb. open lookok.
több mint 13 éve
valami döbbenetesen szarok eddig
több mint 13 éve
BUTLER!!!!
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
igen az lehetséges, sorry kevertem a nőivelakarod mondani 3:30JJhánykor lesz a döntő?braxa8802:30Fucu
több mint 13 éve
akarod mondani 3:30hánykor lesz a döntő?braxa8802:30Fucu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
hát a Stanford meccs valami horror volt számomra, csak fogtam a fejema Texas A&M a Stanfordot, a Notre Dame a UConnt verte a női Final Fourban, elég nagy upset mindkettőJJKülönösen utóbbi. A UConn az elmúlt három évben 115-1 volt... A Stanfordtól kaptak ki idén, miközben felállították a 90 győztes meccs zsinórban rekordjukat. Skylar Diggins nagyon durván játszott a Notre Dameben, Maya Mooret is elhomályosította, ami azért nem kis tett, pláne, hogy utóbbi dobott a vesztes meccsen 36 pontot.gsn
a UConn vereségnél is, sajnos nem tudtam nézni az ismétlést, de ledöbbentem
így már annyira nem érdekel a női döntő 😊
több mint 13 éve
hánykor lesz a döntő?braxa8802:30
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hánykor lesz a döntő?