WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
18 órája
Conor McGregor says he agrees to fight Logan Paul in IndiaGondolom fogy a lóvé ilyen életszínvonal mellett, meg a szponzorok is eltávolodtak tőle az ügye miatt
Én a helyében inkább elbújnék a világ elől, de végleg.
KeyG
19 órája
KeyG
9 645
Conor McGregor says he agrees to fight Logan Paul in IndiaÉn a helyében inkább elbújnék a világ elől, de végleg.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
18 napja
McGregor bűnös szexuális erőszakban.Érdekes, hogy polgári per, csak fizetnie kellett...
KeyG
Don't talk the walk, Walk the talk!
23 napja
KeyG
9 645
McGregor bűnös szexuális erőszakban.
26 napja
Mindennek margójára egy szó nem esett a Usyk - Fury II -ről…pedig gyün.Ha szigorúan vesszük, akkor Fury se echte bokszoló, inkább showman ő is, csak az átlagos bohócnál nagyobb, erősebb, ügyesebb.
Eazzy
27 napja
Mindennek margójára egy szó nem esett a Usyk - Fury II -ről…pedig gyün.
1 hónapja
ozibozi
17 414
Chacon mintha kötelező kihívó lett volnaHát... nem hordta volna ki lábon Kokó azt a meccset. Chacónt is úgy választották ki, hogy ne legyen kiemelkedő ütőereje, aztán mi lett belőle...engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
slowmotion
1 hónapja
Hát... nem hordta volna ki lábon Kokó azt a meccset. Chacónt is úgy választották ki, hogy ne legyen kiemelkedő ütőereje, aztán mi lett belőle...engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
1 hónapja
JéBé
7 051
Mi lett? A fidesz vonal?Engem a Checon meccs szomorított el. Bár látva mi lett Kokoból emberileg már nem.engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
Toca
1 hónapja
Engem a Checon meccs szomorított el. Bár látva mi lett Kokoból emberileg már nem.engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
8 593
engem meg a koko nasim hamed elmaradt meccs szomorit elNektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
KeyG
1 hónapja
KeyG
9 645
Nektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?A végén nagy hangsúly van, engem sokkal jobban zavar, hogy a Prime Mayweather szart a Prime Pacquiaotól.
Eazzy
1 hónapja
Nektek beárnyékolja-e Jones karrierjét hogy kerüli itt a végén Aspinall-t, vagy sem?
1 hónapja
KeyG
9 645
Mindkettő túl öreg volt sajnos, semmi más nem döntött.A hétvégére egy Tyson és Miocic győzelmet kérek, remélek, szorítok.Nem adta be.
KeyG
Toca
1 hónapja
A hétvégére egy Tyson és Miocic győzelmet kérek, remélek, szorítok.Nem adta be.
KeyG
1 hónapja
Klaci79
22 348
Na ez nem szép dolog...focizni is járok és ott kapus vagyok 😀Örülök, kitartást hozzá. Én jártam boxolni több évig, utána jártam thai-boxra is, de sokkal több idő kell ezeknél a sportoknál, hogy elérj egy olyan szintet aminél már élvezni is tudod a sok edzés eredményét. Pl focizni mki beállhat már az első edzésen, max aki nagyon béna azt a kapuba küldik vagy a gyúrás(ami most a divat)😀 de boxnál nem fognak beküldeni a ringbe, komoly kesztyűzésre sem 2 hét után ...amúgy nagyon király sport, de nem egyszerű. Legyen így, h Paul miatt most visszatér a rivaldafénbye..de ismerek most is magyar válogatott boxolókat, hát nem úgy tűnik, h könnyű lesz ez az út, sőt, nagyon sz.r a helyzet.Én már több mint két hete járok...ha nem is feltétlen csak a sztárbox miatt, de kár lenne elvitatni ennek inspiráló hatását. És jelen helyzetben még az egyik fociedzésemet is feladtam a box miatt, de azzal sincs bajom, ha valaki csak belekostól, inkább ezt csinálja. Nem tudom, hogy az ilyen sztárban sztár meg mittudoménmilyen páros műsoroknak milyen hozzáadott értéke van a társadalom számára. Lehet ezek az emberek pont két héttel többet mozognak/sportolnak, mint ezek nélkül a boxgálák nélkül tennék.BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
Pep71
Klaci79
Pep71
Speciel nekem most heti 4 edzésem van 45 évesen 2 foci 2 box.
Nekem nem az a célom, hogy a ringben bizonyítsak, bár nálunk lehet kesztyűzni. Két srác akikkel járok, szintén most kezdték el pár hónapja és ők azért kesztyűznek egymással, persze edzői felügyelet mellett. Maga a sport az edzőteremben nekem bőven elég, iszonyat jó mozgások, ömlik rólam az izzadság és tényleg érzem, hogy tanulok 1-2 dolgot (ki tudja mikor lehet hasznos).
Sajnos azt elhiszem, hogy a sportolóknak, akik ezt komolyan csinálják nem egyszerű, de nekem csak az a lényeg, hogy mozogjanak kicsit az emberek és ne a tv előtt töltsék a szabad óráikat.
1 hónapja
bogjosi
1 543
2 boxszal kapcsolatos hozzászólás között felhívnám a figyelmet, hogy hajnalban UFC 309 Jon Jones - Miocic meccsel!!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Pep71
2 618
Örülök, kitartást hozzá. Én jártam boxolni több évig, utána jártam thai-boxra is, de sokkal több idő kell ezeknél a sportoknál, hogy elérj egy olyan szintet aminél már élvezni is tudod a sok edzés eredményét. Pl focizni mki beállhat már az első edzésen, max aki nagyon béna azt a kapuba küldik vagy a gyúrás(ami most a divat)😀 de boxnál nem fognak beküldeni a ringbe, komoly kesztyűzésre sem 2 hét után ...amúgy nagyon király sport, de nem egyszerű. Legyen így, h Paul miatt most visszatér a rivaldafénbye..de ismerek most is magyar válogatott boxolókat, hát nem úgy tűnik, h könnyű lesz ez az út, sőt, nagyon sz.r a helyzet.Én már több mint két hete járok...ha nem is feltétlen csak a sztárbox miatt, de kár lenne elvitatni ennek inspiráló hatását. És jelen helyzetben még az egyik fociedzésemet is feladtam a box miatt, de azzal sincs bajom, ha valaki csak belekostól, inkább ezt csinálja. Nem tudom, hogy az ilyen sztárban sztár meg mittudoménmilyen páros műsoroknak milyen hozzáadott értéke van a társadalom számára. Lehet ezek az emberek pont két héttel többet mozognak/sportolnak, mint ezek nélkül a boxgálák nélkül tennék.BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
Pep71
Klaci79
1 hónapja
Klaci79
22 348
Én már több mint két hete járok...ha nem is feltétlen csak a sztárbox miatt, de kár lenne elvitatni ennek inspiráló hatását. És jelen helyzetben még az egyik fociedzésemet is feladtam a box miatt, de azzal sincs bajom, ha valaki csak belekostól, inkább ezt csinálja. Nem tudom, hogy az ilyen sztárban sztár meg mittudoménmilyen páros műsoroknak milyen hozzáadott értéke van a társadalom számára. Lehet ezek az emberek pont két héttel többet mozognak/sportolnak, mint ezek nélkül a boxgálák nélkül tennék.BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé
Pep71
Szerkesztette: Klaci79
1 hónapja
Jughead
5 281
Egy haldokló sportág kapott óriási médiafigyelmet. Ahogy Jébé is írta még a szaros sztárboxnak is óriási hatása van.Jake Paul ezekkel az eventekkel többet tesz a sportágért, mint a sportág vezetői az elmúlt 10-15 évben.Turki Alalshikh többet tett már eddig is, mint amit ez a majomparádé valaha álmaiban szeretne. az csak az emberek mérhetetlen sötétségét dícséri, hogy ebből annyit keres palika, mint a baltikum gdpje
Jughead
fake.id
1 hónapja
fake.id
53
Jake Paul ezekkel az eventekkel többet tesz a sportágért, mint a sportág vezetői az elmúlt 10-15 évben.Turki Alalshikh többet tett már eddig is, mint amit ez a majomparádé valaha álmaiban szeretne. az csak az emberek mérhetetlen sötétségét dícséri, hogy ebből annyit keres palika, mint a baltikum gdpje
Jughead
1 hónapja
Pep71
2 618
BTW egyik ismerosom meselte hogy Sztarbox ota kb megteltek a box klubbok Budapesten. Szoval a kozvetett sporterteke igen is nagy ezeknek.Lehet, de a 90+%-a jobb esetben jár majd 2 hétig. A box nem olyan mint a gyúrás, hogy beveszek egy marék szert, meg bicóra rámegyek, aztán két hét után lehet menőzni..😅 lábmunka, megfelelő kondi, állandóan fent a kezek stb..az alapok begyakorlásához is rengeteg idő kell(ene)
JéBé