Make Love
28 feliratkozó
16 órája
Krétán a taxis csávó a Liverpoolnak szurkol 😊És ez nem az volt, hogy megkérdezte, kinek szurkolunk, aztán ő is, hanem beszélgettünk görög fociról, szóba került Varga Barni, aztán továbbfűzte Szoboszlaira es Kerkezre, és aztán mondta.
Megviccelhettük volna, hogynmi meg junájted, bár az azért viccnek is durva lenne 😛
18 órája
Ezt most inkább ide:www.nemzetisport.hu/hatsofuves/2026/08/ot-ev-utan-veget-er-a-hatso-fuves-futballmento-tura
A záró cikk is rendben van szvsz. Persze lehet egyéb okokat is sejteni a háttérben, de szerintem ez esetben nem muszáj 😊
23 órája
telex.hu/belfold/2026/08/01/negyeves-gyerek-hivta-ki-mentoket-anyjara
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 napja
Értettem nyilván, csak vicceltem 😊hát azért visszalépésnek nem mondanám, a 29-esek nyilván a 21-esekhez képest előrelépés voltak, de csak az alapverziót kaptuk meg. gyors meg jól repül, de azért a svéd gép sem féltégla. a Gripen meg már 4+ generációs, öt digitális kijelző vs száz analóg műszer, ráadásul a Minyóval még fel sem szálltál, már vissza is kell menni újratölteni.hú. hát van különbség az új Corolla és a kettes Focus között 😮Szóval visszalépés? 😀
kb olyan érzés lehet, mint amikor a magyar pilóták átültek a MiG-29-esből a Gripenekbe
slowmotion
warr_b
de lehet akkor olyan példát kellett volna hoznom, hogy amikor Lajos beleült a Mercedes után Senna McLarenjébe. meg lehet tanulni azt is vezetni, lehet azzal is gyorsan menni, de azon tényleg gépészkedni kellett.
slowmotion
Mindig szerettem a Nagyvasat, a Gripen meg olyan... semmilyen, jellegtelen.
Nyilván fejlettebb meg jobb meg minden, de nekem kb olyan, mintha egy 365 GTB után egy Model X lenne a járgány. 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
hát azért visszalépésnek nem mondanám, a 29-esek nyilván a 21-esekhez képest előrelépés voltak, de csak az alapverziót kaptuk meg. gyors meg jól repül, de azért a svéd gép sem féltégla. a Gripen meg már 4+ generációs, öt digitális kijelző vs száz analóg műszer, ráadásul a Minyóval még fel sem szálltál, már vissza is kell menni újratölteni.hú. hát van különbség az új Corolla és a kettes Focus között 😮Szóval visszalépés? 😀
kb olyan érzés lehet, mint amikor a magyar pilóták átültek a MiG-29-esből a Gripenekbe
slowmotion
warr_b
de lehet akkor olyan példát kellett volna hoznom, hogy amikor Lajos beleült a Mercedes után Senna McLarenjébe. meg lehet tanulni azt is vezetni, lehet azzal is gyorsan menni, de azon tényleg gépészkedni kellett.
6 napja
Burzsuj.hú. hát van különbség az új Corolla és a kettes Focus között 😮Hihi, első két autóm típusa. 😀 (Már egy harmadik van.)
slowmotion
Mikey
😀

6 napja
hú. hát van különbség az új Corolla és a kettes Focus között 😮Hihi, első két autóm típusa. 😀 (Már egy harmadik van.)
slowmotion
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 napja
hú. hát van különbség az új Corolla és a kettes Focus között 😮Szóval visszalépés? 😀
slowmotion

6 napja
hú. hát van különbség az új Corolla és a kettes Focus között 😮kb olyan érzés lehet, mint amikor a magyar pilóták átültek a MiG-29-esből a Gripenekbe
12 napja
Kiutaltatni 2 matyast a Temutol GVH kompenzacio gyanant igazi guilty pleasure😀Inkább a ráfordított idő gp 😊
JéBé
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 napja
Még általános iskolás voltam, mikor elkezdtem System of a Downt hallgatni és arról álmodoztam, hogy ha nagy leszek elmegyek egy koncertjükre. Aztán mikor 2006-ban utolért a hír, hogy „szünetet tart” az együttes akkor fiatal fejjel azt gondoltam ez a hajó elment. A 2010-es évek európai turnéhelyszíneit vágyakozva néztem, de diákként nem fért volna bele egy ilyen kirándulás. Aztán amikor jött a bejelentés, hogy 2020-ban Budapestre jönnek már főállásban dolgoztam és sikerült kiváló helyre jegyet vennem. Ezt koncertet a COVID vitte el. Nem elhalasztották, végleg törölték. Következett még 6 év várakozás - jegyet venni nagyon nem volt könnyű – de ezúttal már nem jött közbe semmi. A második londoni koncerten ott voltam és az elejétől a végéig minden pillanatát élveztem. Majd gondolatban lepacsiztam a 12 éves önmagammal. 😌
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
15 napja
Jelentem: ablakban az év első kovászos uborkája.🙂
20 napja
Nem csak a repülés van benne, hanem kiszolgálás, a természet, érdekességek, tűzoltóság. Csak meg tudnak lepni, egy próbát megér. Az Aeroparkban a bácsik is nagy formák, hetekig tudnának stand-upolni.Bárki aki szeret repülni és aki nem, aki szereti a gépeket és aki nem, akinek van gyereke és akinek nincs. Sorolhatnám még sokáig és voltunk nagyon sok helyen már itthon, de mindenkinek nagyon tudom ajánlani a reptér látogatást. Mindenki kedves a múzeumban is és területen belül is. Rengeteg érdekes információt kaptunk a körút során. Ha vicces akarnék lenni, akkor azt mondanám elrepül az a 3 óra.Tervben van szeptemberre, de kicsit félek tőle hogy kevés új dolgot fog mondani, így hogy sokat repülök, elég sokat tudok a repülésről.
Matthew99
Nomac

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
20 napja
Bárki aki szeret repülni és aki nem, aki szereti a gépeket és aki nem, akinek van gyereke és akinek nincs. Sorolhatnám még sokáig és voltunk nagyon sok helyen már itthon, de mindenkinek nagyon tudom ajánlani a reptér látogatást. Mindenki kedves a múzeumban is és területen belül is. Rengeteg érdekes információt kaptunk a körút során. Ha vicces akarnék lenni, akkor azt mondanám elrepül az a 3 óra.Tervben van szeptemberre, de kicsit félek tőle hogy kevés új dolgot fog mondani, így hogy sokat repülök, elég sokat tudok a repülésről.
Matthew99
20 napja
Bárki aki szeret repülni és aki nem, aki szereti a gépeket és aki nem, akinek van gyereke és akinek nincs. Sorolhatnám még sokáig és voltunk nagyon sok helyen már itthon, de mindenkinek nagyon tudom ajánlani a reptér látogatást. Mindenki kedves a múzeumban is és területen belül is. Rengeteg érdekes információt kaptunk a körút során. Ha vicces akarnék lenni, akkor azt mondanám elrepül az a 3 óra.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
24 napja
Seceda, Val Gardena, Passo Pordoi, Piz Boè, Marmolada, PASSO GIAU, Corvara, Lago di Alleghe, Col di Lana, Passo Campobasso, és még ki tudja miket láttam és miken vezettem végig az elmúlt napokban.Csak egy szó: váó!
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
26 napja
itt a Gellérthegy lábánál kétszer öt percig szakadt, és most nagyon elsötétedett megint... meglesz a háromszor öt perc?az idokep.hu radarja egész pontosan mutatja az ilyen záporfelhőket
slowmotion
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
26 napja
itt a Gellérthegy lábánál kétszer öt percig szakadt, és most nagyon elsötétedett megint... meglesz a háromszor öt perc?
26 napja
szemeztem egy olyannal a kereskedés ablakából... de csak egy Corolla kombi leszmegérkezett az új szekér a kereskedésbe, legszívesebben most azonnal kimennék megsimogatniporsche 911?
slowmotion
NB2
26 napja
Igen a nagy meleg előtt 😀 Azota viszont semmi nem volt a mait leszámítva. Nem lenne rossz egy hosszabb eső márMúltkor meg ti kaptátok a nagy adagot ès nálunk Irsa környékén egy csepp nem volt 😀Megèrkezett a szakadó eső pedig semmi nem látszott előre belőle (mikor előre jeleztèk egy csepp nem esett....), 2 napig nem kell locsolni 🙏Itt Zuglóban kb 3 percig esett csak, már nyoma sincs, úgyhogy este lehet megint locsolni a kertben 😁
dande2
kapitnono
dande2

26 napja
megérkezett az új szekér a kereskedésbe, legszívesebben most azonnal kimennék megsimogatniporsche 911?
slowmotion
26 napja
Múltkor meg ti kaptátok a nagy adagot ès nálunk Irsa környékén egy csepp nem volt 😀Megèrkezett a szakadó eső pedig semmi nem látszott előre belőle (mikor előre jeleztèk egy csepp nem esett....), 2 napig nem kell locsolni 🙏Itt Zuglóban kb 3 percig esett csak, már nyoma sincs, úgyhogy este lehet megint locsolni a kertben 😁
dande2
kapitnono
26 napja
Megèrkezett a szakadó eső pedig semmi nem látszott előre belőle (mikor előre jeleztèk egy csepp nem esett....), 2 napig nem kell locsolni 🙏Itt Zuglóban kb 3 percig esett csak, már nyoma sincs, úgyhogy este lehet megint locsolni a kertben 😁
dande2

26 napja
Megèrkezett a szakadó eső pedig semmi nem látszott előre belőle (mikor előre jeleztèk egy csepp nem esett....), 2 napig nem kell locsolni 🙏