Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
ha esik az eső minek rövidujjú póló? csak fölöslegesen áztatod
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
catattack
3 520
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀tenorxAmennyiben az éjszaka még égeti az agyadat....
több mint 10 éve
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀tenorxAz éhség nagy úr?!
több mint 10 éve
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀
több mint 10 éve
17 júliusi ügyeletem után mától nyaralás!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Sziget napijegy. Az élet apró örömei.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 910
mivoltma.444.hu/2014/07/31/mozart-11-evesen-irta-meg-az-elso-operajat-ez-a-kissrac-viszont-meg-csak-most-3-eves-de-mar-kepes-egyedul-vezetni-egy-teljes-kamarazenekart/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊MikeyNa lehet hogy a fórum végigkísérheti a karriered, emlékszem amikor felvettek azt is beírtad 😀 sok sikert az új munkához majd 😊
több mint 10 éve
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊Mikeyna igen, nálunk már 2-3 hónap után is örül, aki "szabadul", 4-5 évnél régebben egyedül az igazgató és családja van ott... 😊 én másfél évnél tartok jelenleg, szerencsére a kollégák a lehető legjobbak (bár fogynak...), csak a vezetőséget kéne egy az egyben cserélni
több mint 10 éve
Mikey
18 753
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊
több mint 10 éve
catattack
3 520
Dicsőség? Egy szaros győzelem a kevés közül... végre bejött egy tipped! Örülj neki és kortyolgasd a sörömet!lemondtal a dicsosegrol feluton te baromarcu ! es te kulonben se ugass nekem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MMMStolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMSKöhöm...catattack
több mint 10 éve
lemondtal a dicsosegrol feluton te baromarcu ! es te kulonben se ugass nekem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köhöm...catattackNa szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Francba, azért ha ott járok szólok 😀ja h szegedre mesz. akkor cumi.Tényleg volt valami fogadásunk, de mi volt az? 😀Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
Kittli: nem, de a város már azonos lesz 😊adam8
amugy az h osszel beirtam h ha megnyered gm game-ben az sbt kapsz lada sort ha pesten jarsz. fail 😀MMMS
több mint 10 éve
catattack
3 520
Köhöm...Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
több mint 10 éve
ja h szegedre mesz. akkor cumi.Tényleg volt valami fogadásunk, de mi volt az? 😀Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
Kittli: nem, de a város már azonos lesz 😊adam8
amugy az h osszel beirtam h ha megnyered gm game-ben az sbt kapsz lada sort ha pesten jarsz. fail 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Tényleg volt valami fogadásunk, de mi volt az? 😀Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
Kittli: nem, de a város már azonos lesz 😊
több mint 10 éve
Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-P
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Imádom a könyvesboltok nyári leárazásait. Para-Kovács és egy kínai regény a mindennapi helyzetről, összesen 900 forintért, túl szép. És akkor egy Viktor Pelevint még ott is hagytam 600-ért!
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8Összeköltöztök?
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊
több mint 10 éve
Cudar világ.... Ha nem táncoltál össze annyit a lagzidon, hogy kirúgd a főnöködet, akkor sajnos ő parancsol......Sajnos mindkettőnk munkáltatója olyan rendes volt, hogy csak három szabadnapot adott...Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Oké, de a nászúton is ide írogatsz? Az gáz...... 😊csi77
Vagy nézhetünk más után..
Szerinted?JC6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnos mindkettőnk munkáltatója olyan rendes volt, hogy csak három szabadnapot adott...Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Oké, de a nászúton is ide írogatsz? Az gáz...... 😊csi77
Vagy nézhetünk más után..
Szerinted?
több mint 10 éve
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Oké, de a nászúton is ide írogatsz? Az gáz...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mindig is a gyengém volt a belga sör. 😀 😉Tegnapi nap: Delirium Tremens, Hoegaarden barna, Kwak, Zubrowka...Itt érzek valami kőkemény belga hatást.Hanni
😉Vrijbloed
több mint 10 éve
Tegnapi nap: Delirium Tremens, Hoegaarden barna, Kwak, Zubrowka...Itt érzek valami kőkemény belga hatást.
😉Vrijbloed