NBA

33 feliratkozó

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
mint eddig bármikor. vagy jön vagy nem. utolsó nap lesz ugyis biznisz, csak kérdés kivel
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Mennyi esélye van ennek a Melo Nets dolognak?
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
a nagyokat ütjük,a kicsik meg minket :/Joci
Biztos ez?! Eddig csak a Celtics-et és a Bullst sikerült 1x - 1x a nagyok közül megvernetek... Ez inkább a Celticsre igaz idén. 😉 😀
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Vicc, hogy a Bostontól hogyan kaptunk ki 😀 80-80 a 4. negyed végén, hosszabbítás után 94-80 oda. 😂shawnka
Biztos ez?Maka
érdekes, valamiért így emlékeztem. visszanéztem NBA.com-on, eredmény stimmel, csak hosszabbítás nélkül 😀
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Vicc, hogy a Bostontól hogyan kaptunk ki 😀 80-80 a 4. negyed végén, hosszabbítás után 94-80 oda. 😂shawnka
Biztos ez?

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Vicc, hogy a Bostontól hogyan kaptunk ki 😀 80-80 a 4. negyed végén, hosszabbítás után 94-80 oda. 😂
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Az mindenkinek megvolt, hogy egy csapat sem volt bajnok a liga történelmében, aki kikapott egy olyan csapattól, aki korábban 26-szor kapott ki zsinórban? 😀Maka
😀 😀 ezt hol írták?

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
A Lakers megint belefutott egy kinos zakóba- ezútal a Cleveland páholta el őket. Közben a Golden State is megverte a Jazz-t Salt Lake Cityben. Asszem 5. L zsinórban otthon, ami Utahban ritka mint az új edző. Asszem AK-47-eséknek nem lesz ebből playoff idén.iktriad
Remélem Lebron most is olyan derűsen ünnepli az eredményt, mint akkor legutóbb lemosta a mákersz a Cavs-t. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Az mindenkinek megvolt, hogy egy csapat sem volt bajnok a liga történelmében, aki kikapott egy olyan csapattól, aki korábban 26-szor kapott ki zsinórban? 😀

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
A Lakers megint belefutott egy kinos zakóba- ezútal a Cleveland páholta el őket. Közben a Golden State is megverte a Jazz-t Salt Lake Cityben. Asszem 5. L zsinórban otthon, ami Utahban ritka mint az új edző. Asszem AK-47-eséknek nem lesz ebből playoff idén.iktriad
valóban vicc, hogy kb deron williams miatt nincs itt Jerry Sloan. nem tudom elképzelni, hogy ebből jól jöjjenek ki.

a Lakers meg nagyon nagy kérdőjel idén. mostanában perverziónk kis csapatoktól kikapni.Zsoca
a nagyokat ütjük,a kicsik meg minket :/

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
valóban vicc, hogy kb deron williams miatt nincs itt Jerry Sloan. nem tudom elképzelni, hogy ebből jól jöjjenek ki.

a Lakers meg nagyon nagy kérdőjel idén. mostanában perverziónk kis csapatoktól kikapni.

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Lakers megint belefutott egy kinos zakóba- ezútal a Cleveland páholta el őket. Közben a Golden State is megverte a Jazz-t Salt Lake Cityben. Asszem 5. L zsinórban otthon, ami Utahban ritka mint az új edző. Asszem AK-47-eséknek nem lesz ebből playoff idén.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nincs más választásuk mint védekezésben fejlődniiktriad
Kellett nekem dicsérni a D-t. Erre otthon zacsi a Kingstől.zinedine5
No igen; mikor már azt hiszed sínen vannak a dolgok, a Suns mindig képes produkálni egy facepalm L-t, hogy visszarántsa a szurkolóit a valóságba. Amúgy Gortatot nagyon jó volt Arizonába hozni, 8. dupla-dupla a padról mióta Suns játékos; most éppen 20 pontos meccsel. Vince Carter viszont...Inkább nem mondok semmit.iktriad
Amilyen tűrhetően kezdett nálunk most kétszer olyan szar

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kellett nekem dicsérni a D-t. Erre otthon zacsi a Kingstől.zinedine5
No igen; mikor már azt hiszed sínen vannak a dolgok, a Suns mindig képes produkálni egy facepalm L-t, hogy visszarántsa a szurkolóit a valóságba. Amúgy Gortatot nagyon jó volt Arizonába hozni, 8. dupla-dupla a padról mióta Suns játékos; most éppen 20 pontos meccsel. Vince Carter viszont...Inkább nem mondok semmit.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 663 — je suis poloska
balFékörsz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 232 — Ajmo Vatreni
Kellett nekem dicsérni a D-t. Erre otthon zacsi a Kingstől.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
grat a Celticsnek szép W volt, bár ilyen harmadik negyeddel fogalmam sincs mit akartunk.
több mint 14 éve
Beszarok a Sunsnak. 😀 Elkezdtek védekezni.zinedine5
Az tulzás. Inkább a Jazz esett szét darabokra a 2. félidőben. Ennyit számított hogy Grant Hill kicsinálta az 1 félidő végén AK-47-est; aki nem tudott visszajönni. Utána Gortat és Lopez az csinált amit akart a festékben. Ha már a lengyel pöröly szóba került, összejött a 7. dupla-dupla-ja a padról; mióta Suns játékos.
Amúgy ha netán tényleg összeomlik a Jazz(Jelenleg nagyon úgy tünik) a Suns végén még tényleg odaér a rájátszásba. Következő két meccset (Kings; Jazz mindkettő otthon) kötelező hozni.iktriad
Igazából nem is csak erre a meccsre gondoltam, hanem az egész játékuk változására.
Kiváncsiságból megnéztem, hogy az egész évre hogy állnak statisztikailag védekezésben és érdekes, hogy a szezonban eddig 5-ik legtöbbet kaptak (105,29), utolsó 10 meccset nézve viszont 28-ikak (91,8).
Ok, tudom, hogy ez statisztika és lehet, hogy csak véletlenek sorozata, de érdekes, hogy Gentry mennyivel jobban reagál a keret változásaira mint régebben pl. D'Antoni.zinedine5
Illetve azt is számításba kell venni; hogy nincsenek már meg a megfelelő emberek a pontok ipari mértékű gyártására. Steve Nash 16.9 pontal a csapat legjobb ponttermelője.... Vince Carter meg Grant Hill termel átlag 14 felett; a többiek 11-el vagy annál kevesebbel állnak. Nincs más választásuk mint védekezésben fejlődni; mert egyre kevéssbé lesznek versenyképesek shootoutkban ezzel a kerettel(A 3 legjobb pontszerző közül Nash 37; Hill 38 és fél éves és Carter se az a mai csirke...).
több mint 14 éve
Az tulzás. Inkább a Jazz esett szét darabokra a 2. félidőben. Ennyit számított hogy Grant Hill kicsinálta az 1 félidő végén AK-47-est; aki nem tudott visszajönni. Utána Gortat és Lopez az csinált amit akart a festékben. Ha már a lengyel pöröly szóba került, összejött a 7. dupla-dupla-ja a padról; mióta Suns játékos.
Amúgy ha netán tényleg összeomlik a Jazz(Jelenleg nagyon úgy tünik) a Suns végén még tényleg odaér a rájátszásba. Következő két meccset (Kings; Jazz mindkettő otthon) kötelező hozni.iktriad
Igazából nem is csak erre a meccsre gondoltam, hanem az egész játékuk változására.
Kiváncsiságból megnéztem, hogy az egész évre hogy állnak statisztikailag védekezésben és érdekes, hogy a szezonban eddig 5-ik legtöbbet kaptak (105,29), utolsó 10 meccset nézve viszont 28-ikak (91,8).
Ok, tudom, hogy ez statisztika és lehet, hogy csak véletlenek sorozata, de érdekes, hogy Gentry mennyivel jobban reagál a keret változásaira mint régebben pl. D'Antoni.
több mint 14 éve
Amúgy ha netán tényleg összeomlik a Jazz(Jelenleg nagyon úgy tünik) a Suns végén még tényleg odaér a rájátszásba. Következő két meccset (Kings; Jazz mindkettő otthon) kötelező hozni.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 844
megtörtént a vilgá 8. csodája, BROOK LOPEZ DUPLA DUPLAa.kacsa
Hozzátenném, hogy mindezt egy away win során 😀
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
megtörtént a vilgá 8. csodája, BROOK LOPEZ DUPLA DUPLA
több mint 14 éve
Beszarok a Sunsnak. 😀 Elkezdtek védekezni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na hajnalban Ilgaluskas meg Bosh is jól játszott végre (Wade-től ez már az alap 😀) így sima W a Pistons ellen. 8W streak, durva ez így az ilyen január után 😊
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
azért tegyük hozzá, hogy dobott 42 pontot 😛Hurka
Elvégre ez lenne a dolga...
Nehogy már beszarjak, hogy havonta egyszer képes a tudásához méltóan játszani, közben meg egy undorító faszkalapként viselkedik.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring