NBA
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Hánszb'ro megint ölt 😊 Psych.
több mint 15 éve
Eldőlt, a Bulls nem söpri a csoportot. Arghhh :mad: Azért Thibsnek oda kellene figyelni a rotációra, Deng 90 percet játszik 24 óra alatt, vaj'h miért fogyott el a meccs végére? Ha vezetünk hússzal, akkor e kezdők jöjjenek ki a meccsből, ha égünk hússzal, akkor is. Rose feleslegesen ütteti magát. Ezt a meccset Korver és Bogans miatt buktuk el. Persze nem segített a back to back, Noah influenzával küszködik, boozer még mindig sérült, és a bíráskodás se sokat segített, szóval minden összejött. De nem a Pacers játszott valami fenomenálisan, hanem a bulls játszott szarul. És először fordult elő idén, hogy "lesüllyed" a csapat az ellenfél szintjére.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gallinari visszatért egyből vereség. CUT azonnal!
több mint 15 éve
Nem mindennapi játékvezetés a Bulls-Pacers meccsen. Ekkora csaló brigádot. Az oké, hogy lejt a hazai pálya, de könyörgöm ez már egy szakadékra emlékeztet.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 15 éve
Sacramento Kings --> Anaheim Royals ??Fura lenne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
ez a keret se lenne jobb nyugati 10. helynélHöride az már 5 hellyel jobb lenne mint most !!!
+ ha még a 3-4-5 pontos vereségek átfordulnának győzelembe........
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
több mint 15 éve
Most látom hogy első a Bulls,meg 8 W zsinorban,nem szarral gurigáznak.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
A statisztikák szerint hogy a turbinába oszott ki Deron tizenöt gólpasszt, Rose csak kettőt? A Wizadrs ellen is McGee szedett le 12 pattanót, szemre Gibson akkor minimum negyvenet. Mindegy, lassan kezdjük feltalálni az irányító nélküli játékot. Ez a "szépsége" a defense first/inside-out csapatoknak. Nagyon kellene végig a hazai pálya, egy meglehetősen fakezű csapatnak a dobásai mégiscsak jobban behullanak a hazai gyűrűbe...... kicsivel jobban, néha azt kívánom, zsírozzák be azt a kib****tt labdát. The Turkish Delight
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 15 éve
Szolid 20 trojkát szórt a Knicks :o

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
9-2
több mint 15 éve
ez a keret se lenne jobb nyugati 10. helynél@LTChargers: én egy jól védekező SF-et látnék szívesen a csapatban, míg García és Casspi jöhetne padról. Botrány ugyanis, ahogy védekezik ez a csapat, és ezen a poszton nem látom azt, hogy ki lehetne hosszú távon kezdő a jelenlegi keretből. Valamint én bízom Whiteside-ban is, szerintem Cousinsszal nagyon jó párost alkotnának idővel.Ez a csapatkép nekem is tetszene. És akkor egy SF-PF(-C) drafttal (SF - Kawhi Leonard-SDSU? hogy kicsit haza beszéljek) már egy elég jó kis csapat lenne.
Jövőre valami olyat szeretnék, hogy: Evans/Udrih - Thornton/García - ???/Casspi - Cousins/Thompson - Dalembert/Whiteside.
@szaba: az addig oké, hogy lesz pár jó név FA-n, de vajon ki akar majd Anaheimbe jönni LA harmadik számú csapatához?Mikey
Az én jövő évi csapatom: Evans/Udrih - Thornton/Garcia/Taylor - új SF/Casspi - DMC/Thompson/új PF - Dalembert/Whiteside/ draft C
Csak bővítettem, nem különbözünk. Taylor helyett egyébként maradhat tőlem Pooh Jeter is, aki jó lehet ha bármi gond adódna irányító poszton.
Whiteside-nak egyébként nagyon kellene hogy Dalembert még legalább egy évet maradjon, mert tőle sokat tudna tanulni.LTChargers
több mint 15 éve
@LTChargers: én egy jól védekező SF-et látnék szívesen a csapatban, míg García és Casspi jöhetne padról. Botrány ugyanis, ahogy védekezik ez a csapat, és ezen a poszton nem látom azt, hogy ki lehetne hosszú távon kezdő a jelenlegi keretből. Valamint én bízom Whiteside-ban is, szerintem Cousinsszal nagyon jó párost alkotnának idővel.Ez a csapatkép nekem is tetszene. És akkor egy SF-PF(-C) drafttal (SF - Kawhi Leonard-SDSU? hogy kicsit haza beszéljek) már egy elég jó kis csapat lenne.
Jövőre valami olyat szeretnék, hogy: Evans/Udrih - Thornton/García - ???/Casspi - Cousins/Thompson - Dalembert/Whiteside.
@szaba: az addig oké, hogy lesz pár jó név FA-n, de vajon ki akar majd Anaheimbe jönni LA harmadik számú csapatához?Mikey
Az én jövő évi csapatom: Evans/Udrih - Thornton/Garcia/Taylor - új SF/Casspi - DMC/Thompson/új PF - Dalembert/Whiteside/ draft C
Csak bővítettem, nem különbözünk. Taylor helyett egyébként maradhat tőlem Pooh Jeter is, aki jó lehet ha bármi gond adódna irányító poszton.
Whiteside-nak egyébként nagyon kellene hogy Dalembert még legalább egy évet maradjon, mert tőle sokat tudna tanulni.
több mint 15 éve
Ez a Brooks nagy zsugás a Sunsban. 😕 Ismét egy jó csere a Suns FO-tól.zinedine5Ne írd még le, egyelőre csak a két Rox meccsen volt siralmas. Egy évvel idősebb csak Dragicnál, hozzá képest meg upgrade, a Magic picket meg aztán marhára sajnálom... 😊
McGee tripla-duplája mindenkinek megvolt? A srác 9 pontnál, 12 pattanónál és 12 blokknál 4 percen keresztül vért pisált. Aztán a tömése után úgy ünnepelt, mint akit most iktattak be a Hall of Fame-be.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 15 éve
@LTChargers: én egy jól védekező SF-et látnék szívesen a csapatban, míg García és Casspi jöhetne padról. Botrány ugyanis, ahogy védekezik ez a csapat, és ezen a poszton nem látom azt, hogy ki lehetne hosszú távon kezdő a jelenlegi keretből. Valamint én bízom Whiteside-ban is, szerintem Cousinsszal nagyon jó párost alkotnának idővel.Jövőre valami olyat szeretnék, hogy: Evans/Udrih - Thornton/García - ???/Casspi - Cousins/Thompson - Dalembert/Whiteside.
@szaba: az addig oké, hogy lesz pár jó név FA-n, de vajon ki akar majd Anaheimbe jönni LA harmadik számú csapatához?
több mint 15 éve
PF lesz pár jó név FA-n.Végre egy jónak látszó trade Petrie-től.MikeyNagyon megérte szerintem is.
Már csak arra leszek kíváncsi mit alkotnak majd Evans-el együtt ??
Jövőre egy Evans-Thornton-Garcia/Casspi-Cousins-Dalembert ötössel lenne a legjobb kezdeni a szezont. Vagy ha Dalembert elmegy akkor Cousins a C és valaki kell mellé (draft/FA)LTChargers
Hánszb'ro viszont megint darált, valakit nagyon utálhat NY-ban 😀 Ellenben Danny-G eladását megfontolnám a Pacers helyében. Tyler sztem simán fel tud nőni a leader-szerephez, ez sztem Grangernek kevésbé jött össze.
több mint 15 éve
Végre egy jónak látszó trade Petrie-től.MikeyNagyon megérte szerintem is.
Már csak arra leszek kíváncsi mit alkotnak majd Evans-el együtt ??
Jövőre egy Evans-Thornton-Garcia/Casspi-Cousins-Dalembert ötössel lenne a legjobb kezdeni a szezont. Vagy ha Dalembert elmegy akkor Cousins a C és valaki kell mellé (draft/FA)
több mint 15 éve
Végre egy jónak látszó trade Petrie-től.
több mint 15 éve
a legjobb deadline trade egyértelműen Marcus Thornton megszerzése volt 😀
több mint 15 éve
eaglesmcnabb kolléga, hogy tetszett az esti mérkőzés? 😊kristofSzerencsémre nem láttam 😀 Úgy érzem Revansot vettetek a múltkoriért 😀.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
eaglesmcnabb kolléga, hogy tetszett az esti mérkőzés? 😊
több mint 15 éve
mi lenne ha nem vuja lenne a kezdő SF. atyauristen 😊ahhoz azért kell az is, hogy a Pacers és a Bobcats is sorra veszítse a meccseit, ami persze nem megoldhatatlan, de jelenleg sztem olyan 10% a Nets esélye a bejutásra
deron komolyan gondolja h a PO megoldható, de ha az megtörténik, összehugyozom magam az biztosa.kacsa
több mint 15 éve
mi lenne ha nem vuja lenne a kezdő SF. atyauristen 😊deron komolyan gondolja h a PO megoldható, de ha az megtörténik, összehugyozom magam az biztos
több mint 15 éve
Ez a Brooks nagy zsugás a Sunsban. 😕 Ismét egy jó csere a Suns FO-tól.