OFF topik
31 feliratkozó
több mint 8 éve
Sziasztok!(én igen, viszont segíteni nem fogok tudni, mert engem mindig kocsival vittek el onnan. legjobb lesz, ha
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!
Járt már valaki a Párizsi Charles De Gaulle reptéren? Pestről mennék repülővel, majd onnan tovább vonattal de még soha nem jártam ott. Tudnátok egy-két tippet mondani, hogy mire figyeljek, hol van a vasút, hogyan tudok eljutni oda stbstb.
Coolearie
a, nézel térképet, mi mindig a 2D terminálra érkeztünk, onnan kell belőni, hol van a szekér
b, felkészülsz arra, hogy az utazási irodás pultokon kívüli világban az emberek vagy kibaszottul nem beszélnek franciától eltérő nyelven, vagy - ha mégis, akkor - turisták, és nem tudnak segíteni)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
ÉrdekesÉs kissé szomorú is.
Zolee23
Amúgy ha jól tudom még mindig a Walmart a legnagyobb bevételű cég. Komolyabb bevételük van mint bármelyik olaj, elektronikai, gépjármű, villamosipari, stb.cégnek!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Sziasztok!Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!
Járt már valaki a Párizsi Charles De Gaulle reptéren? Pestről mennék repülővel, majd onnan tovább vonattal de még soha nem jártam ott. Tudnátok egy-két tippet mondani, hogy mire figyeljek, hol van a vasút, hogyan tudok eljutni oda stbstb.
több mint 8 éve
Érdekesi.imgur.com/UVf8OVn.jpg
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
Új kedvenc youtube csatornám van 😀Jaaaajjj 😀
www.youtube.com/channel/UCjQrzUatPxtQEWZEzU4CxOA
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=-idTs4AsT84
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 8 éve
Új kedvenc youtube csatornám van 😀www.youtube.com/channel/UCjQrzUatPxtQEWZEzU4CxOA

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.facebook.com/viralthread/videos/742868955885790/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
kedves amerikai footballerek! igaz bőven nem idetartozik, és ha nem lenne vészhelyzet nem is raknám be, de kérlek segítsetek a kitöltésében (még ha nem is valósak az adatok) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1jnJBeBChquGVcLGnJt50Kcp_U0KujkE1wwAJJ6KyDeDqmQ/viewform
köszönöm!
u.i.: csak egy megcsuszontt szakdolgozat leadó
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Van esetleg valaki aki bicaj vásárlásban jobban otthon van illetve ért is hozzá, hogy feltegyek neki egy-két kérdést ? 😊
több mint 9 éve
ncore-ra tud vki küldeni meghívót? köszi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Megjavult magától utána pár órával..Ettől függetlenül sejtelmem sincs mi lehetett a baja..Gondom van a két a torrent oldalammal.Mind a két webhelyre ezt írja ki nekem.A utorrent is ki van halva.Valakinek ötlet,hogy mi lehet a gond?És ha beírod a cím után h /login.php?
JoeyPorter
Matthew99
több mint 9 éve
Gondom van a két a torrent oldalammal.Mind a két webhelyre ezt írja ki nekem.A utorrent is ki van halva.Valakinek ötlet,hogy mi lehet a gond?És ha beírod a cím után h /login.php?
JoeyPorter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
majd kéne egy hiánypótló cikk: - A számítógépes grafika fejlődése a csillagászat és paleontológia tükrében. Tudomány vagy művészet?www.nasa.gov/press-release/nasa-telescope-reveals-largest-batch-of-earth-size-habitable-zone-planets-aroundMajd ha onnan ideintegetnek. Na az már valami. 😉
baggio
Sobri Jóska

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
www.nasa.gov/press-release/nasa-telescope-reveals-largest-batch-of-earth-size-habitable-zone-planets-aroundMajd ha onnan ideintegetnek. Na az már valami. 😉
baggio
több mint 9 éve
www.nasa.gov/press-release/nasa-telescope-reveals-largest-batch-of-earth-size-habitable-zone-planets-around

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 534
Pont ezert irtam, hogy oriasi a cikk.www.origo.hu/itthon/20170221-atveres-200-ezerert-vett-egy-nem-mukodo-telefont.htmlAz érthetetlen, hogyha egy telefont kicserélnek, ráadásul kétszer is, akkor ha az nem működik, annak mi köze van az eredeti készülékhez, és az eredeti készülék IMEI számához?!
oriasi
ZoliMP
Az igazi átverés ez a cikk...
Sobri Jóska
Santit az egesz. Lehet a vicc topik jobb lett volna😕
több mint 9 éve
www.origo.hu/itthon/20170221-atveres-200-ezerert-vett-egy-nem-mukodo-telefont.htmlAz érthetetlen, hogyha egy telefont kicserélnek, ráadásul kétszer is, akkor ha az nem működik, annak mi köze van az eredeti készülékhez, és az eredeti készülék IMEI számához?!
oriasi
ZoliMP
Az igazi átverés ez a cikk...
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 534
www.origo.hu/itthon/20170221-atveres-200-ezerert-vett-egy-nem-mukodo-telefont.htmloriasi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bocs. Film...
több mint 9 éve
MElyik mi forog a belvárosban?Igen.
JC6
| Ha filmforgatásra gondolsz, akkor esélyes, hogy a Red Sparrow Jennifer Lawrence-szel. |
Szerkesztette: Darksun3
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
MElyik mi forog a belvárosban?
több mint 9 éve
Valamelyik topicban volt mar big data-rol vita.. csak mar nem tudom hol.Nehany erdekes talalat
projects.fivethirtyeight.com/reddit-ngram/?keyword=marshawn_lynch.beast_mode&start=20071015&end=20161231&smoothing=10
projects.fivethirtyeight.com/reddit-ngram/?keyword=game_of_thrones.walking_dead.westworld&start=20071015&end=20161231&smoothing=10
projects.fivethirtyeight.com/reddit-ngram/?keyword=spotify.pandora&start=20071015&end=20161231&smoothing=10
Es a legfontosabb, egyertelmu bizonyitek, hogy Batman >>> Superman
projects.fivethirtyeight.com/reddit-ngram/?keyword=batman.superman.spiderman&start=20071015&end=20161231&smoothing=10
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Sziasztok!Vásárolt már itt valaki?
amerikaisport.hu/termekkategoria/nfl/mez/
Megbízható hely? A képen látható Nike mezt küldik valóban?
Köszönöm!
több mint 9 éve
www.independent.co.uk/news/science/hydrogen-metal-revolution-technology-space-rockets-superconductor-harvard-university-a7548221.htmlvan viszont kontra is: www.nature.com/news/physicists-doubt-bold-report-of-metallic-hydrogen-1.21379

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal