OFF topik

31 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Az patent. Nemreg ota jatszom de akkor en is at fogok elni ilyet :d

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Aha, most is lesz a szezon után elvileg.

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Ja. Season valtas volt vagy mi?

több mint 9 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 127 — Illegális gyakorló
Én a nyári reset után kevésbé vagyok már lelkes, előtte eléggé pörgött nálam is. Akkor egy 96-os overall ratinggel megáldott csapatom ment a kukába (96 off, 98 def, 90 spec). Most 83-83-71-nél vagyok, de bevallom az utóbbi kb két hónapban talán ha kétszer léptem be. 😊

több mint 9 éve
Ja hat nem egy konzolos maddent kell varni. 😀😀valoban a kartyagyujtogetesen van a hangsuly.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 821 — a new hope (again)
Én mennék bár lehet h nem minden nap tudnék foglalkozni vele. ( nekem wp van, az asszonyéról tolom 😀 )
Mondjuk sztem egy fostalicska a játék, ez kvázi inkább egy online nfl kártya gyüjtögető. Amúgy asszem 80-as offensem van és 76-os defensem. Na m1, szívesen beszállok ha kell.
peach
Ha elegen összegyűlnénk csinálhatnánk egy bowl.hu-s csapatot 😊
Bad 31
Értem ezért jelentkeztem ha nem volt egyértelmű 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Én mennék bár lehet h nem minden nap tudnék foglalkozni vele. ( nekem wp van, az asszonyéról tolom 😀 )
Mondjuk sztem egy fostalicska a játék, ez kvázi inkább egy online nfl kártya gyüjtögető. Amúgy asszem 80-as offensem van és 76-os defensem. Na m1, szívesen beszállok ha kell.
peach
Ha elegen összegyűlnénk csinálhatnánk egy bowl.hu-s csapatot 😊

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 821 — a new hope (again)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
És milyen csapatotok van?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Tényleg találtam pár magyar csapatot, egybe küldtem kérelmet a MAGYAR NFL nevűbe, esetleg van valaki aki benne van innen?

több mint 9 éve
Van vagy 24 óra letolni 64 vagy adott driveot a liga tagoknak. Az ellenfel liga tagjaibol lehet valasztani ki ellen. Egy jatekosnak 3 driveja van. Es egy jatekost max 3 szor tamadhatnak. Te egy jatekost max 1 szer szorhatsz meg. Tehat mind a 3 driveodat mas ellenfel ellen kell letolnod. Az a liga nyer amelyik a tobb pontot gyujti.

A liganak is van rankja, lehet versenyezni. Reward cardot kapsz amit szettbe rakva akar elite playert is nyithatsz.

több mint 9 éve
én mondjuk konkrétan egy bowl.one os ligára gondoltam. Ha lennénk páran. Azért egy 10-12 ember kellene league vs leaguehoz. vagy a házi champshipek megrendezéséhez.
ano92
Ezek is úgy mennek mint a HeadtoHead, hogy akkor nyomod a támadásod amikor akarod vagy ez feszesebb időbeosztású?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
én mondjuk konkrétan egy bowl.one os ligára gondoltam. Ha lennénk páran. Azért egy 10-12 ember kellene league vs leaguehoz. vagy a házi champshipek megrendezéséhez.

több mint 9 éve
Madden mobileal toljatok? Ha lennenk elegen indithatnank bowl ligat azt alazhatnank mindenkit.
ano92
Pont ezt akartam kérdezni, látom te is ezt a topicot találtad alkalmasnak a kérdésre 😊 én is szívesen csatlakoznék egy magyar ligához.
Bad 31
Szerintem van már most is több magyar liga. Legalábbis amennyit én arra járok, mintha láttam volna.

több mint 9 éve
Madden mobileal toljatok? Ha lennenk elegen indithatnank bowl ligat azt alazhatnank mindenkit.
ano92
Pont ezt akartam kérdezni, látom te is ezt a topicot találtad alkalmasnak a kérdésre 😊 én is szívesen csatlakoznék egy magyar ligához.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 670 — Grady Judd fan
 www.youtube.com/watch?v=l-1wyWPYGLE
Atari
4:18nál elővarázsolta a Reapereket! :o

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 www.youtube.com/watch?v=l-1wyWPYGLE

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608
Amikor elmész inni egy haverod szülinapjára, majd ott van a fantasy ligádból a 4 PO-ba jutott emberből 3, úgy hogy te 4-9cel zártad az alapszakaszt...nem is csodálom, hogy nem emlékszek semmire 😀😀
dugo93
Ahogy elolvastam amit leírtál, még mindig részeg vagy. 😊
dcsicsak
Így utólag szerintem is az voltam 😀

több mint 9 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Amikor elmész inni egy haverod szülinapjára, majd ott van a fantasy ligádból a 4 PO-ba jutott emberből 3, úgy hogy te 4-9cel zártad az alapszakaszt...nem is csodálom, hogy nem emlékszek semmire 😀😀
dugo93
Ahogy elolvastam amit leírtál, még mindig részeg vagy. 😊
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 608

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
 index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2016/12/07/szazezer_liter_lejart_almalevet_akartak_eladni/

Erről beugrott ez:
 www.youtube.com/watch?v=Xj-JYKivdrI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nagggyyonnn kemény 😊
 www.youtube.com/watch?v=x3eIKSXXncc

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
Meghalt Józsa Imre, még október 30-án. Ez csak nekem uj? Nyugodjon békében, én nagyon bírtam a szinkron szerepeit. Nicholas Cage, Chevy Chase, Garrison bácsi, "Zsák Fos" a jöttünk láttunk visszamenménknől és még sok más.
Amare
meg hát Green doki.
több mint 9 éve
 index.hu/mindekozben/poszt/2016/12/01/baromi_jo_time-lapse_video_keszult_a_pecsi_magashaz_bontasarol/