OFF topik
31 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy számítógépes/internetes/domain regisztrációs kérdés... Pár éve nagy reményekkel beregisztráltuk a flyeagles.hu domaint, tárhelyre is előfizettünk, az alábbi oldalon:Domain nevek külön vannak kezelve, nem kell hozzá semmilyen tárhely. Maximum azért erőltethetik együtt, hogy eladják a drágább tárhelyet is.
megacp.com/
Túl sok előrelépés nem történt az ügyben, a domain továbbra is a philly.blog.hu-ra tereli a látogatókat. Most jött az e-mail, hogy lejár a domain, meghosszabbítása ~1500 huf, meg a tárhely is, ami 7-8 rugó lenne. Előbbit még nosztalgiából is kicsengetném, hogy ne vesszen el örökre a név, a tárhelyen viszont fölöslegesnek érzem, soha nem volt használva.
A kérdés az, hogy ha csak a domaint hosszabbítom meg, tud továbbra is működni a dolog, hogy a blogos felületre irányít a link, vagy kell hozzá tárhely is?
Rataxes
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
Egy számítógépes/internetes/domain regisztrációs kérdés... Pár éve nagy reményekkel beregisztráltuk a flyeagles.hu domaint, tárhelyre is előfizettünk, az alábbi oldalon:megacp.com/
Túl sok előrelépés nem történt az ügyben, a domain továbbra is a philly.blog.hu-ra tereli a látogatókat. Most jött az e-mail, hogy lejár a domain, meghosszabbítása ~1500 huf, meg a tárhely is, ami 7-8 rugó lenne. Előbbit még nosztalgiából is kicsengetném, hogy ne vesszen el örökre a név, a tárhelyen viszont fölöslegesnek érzem, soha nem volt használva.
A kérdés az, hogy ha csak a domaint hosszabbítom meg, tud továbbra is működni a dolog, hogy a blogos felületre irányít a link, vagy kell hozzá tárhely is?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 9 éve
A kis kedvencek titkos élete gyűjthető kártyákból, a tízes számú esetleg nincs meg valakinek feleslegbe? Ez az egy hiányzik.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=0qo78R_yYFA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tudtok ajánlani valami helyet az Astoria környékén ahol meg tudom nézni egy óra múlva a Bears-Eagles ismétlést?a Dohányban a zsinagógával szemben egymás mellett vagy 4 helyen is akár...
Rataxes
több mint 9 éve
Igazság szerint most pont magyarul nézném pár korsó sör társaságában valami csehóban 😊Read only üzemmódba váltottam az utóbbi időben, nem érzem úgy hogy bàrmi hasznosat hozzá tudnék tenni az eszmecseréhez... de amúgy jól esik, igyekszem majd alkotni valamit 😊
.png)
több mint 9 éve
Tudtok ajánlani valami helyet az Astoria környékén ahol meg tudom nézni egy óra múlva a Bears-Eagles ismétlést?Azt sajnos nem tudok, de amennyiben nem ragaszkodsz a magyar nyelvhez itt egyszerűbb lesz 😉
Rataxes
www.nfl-replay.com/tag/nfl-replay-eagles/
Amúgy üdv Rat, hiányoztok ám egy páran a topicból, jelentkezz, jelentkezzetek gyakrabban, deny Bébé te....
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Tudtok ajánlani valami helyet az Astoria környékén ahol meg tudom nézni egy óra múlva a Bears-Eagles ismétlést?
.png)
több mint 9 éve
Jajj félre értettél 😊) 2007 óta favorizálok a a Chicagoval 😊) csak nem voltam itthon és nem tudtam nézni sehogy sem a Texans elleni meccset és mondom akkor kipróbálom ezt... de látván, hogy 200 dollár annyit nem ér.. inkább nem nézem meg a meccsen csak ismétlésből a neten valaholSzerintem jó sport a foci, és látványos az NFL, ne add fel egy hét után. Nézz még meg pár meccset, meg fogod szeretni.rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
www.kepfeltoltes.hu/view/160913/65884015N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
www.kepfeltoltes.hu/view/160914/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png
ricsiii83
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Szerintem jó sport a foci, és látványos az NFL, ne add fel egy hét után. Nézz még meg pár meccset, meg fogod szeretni.rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
ricsiii83
több mint 9 éve
akkor passz.rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
ricsiii83
nekem kint van az opció kb a 'sign out' és a nyelv kiválasztása között, csak nem tudom konvertálni a képet.
szerintem nyálazd át a FAQ-ot, hátha abban más opciók is vannak.
több mint 9 éve
rá kattintottam és nincs semmi jobb felső sarokban:/ Wlcome Richard ra meg nem enged rá menni csak ki jelentkezni :/kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
slowmotion
több mint 9 éve
kattints rá, majd leszNincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
ricsiii83
jobb felső sarok
több mint 9 éve
Nincs ilyen lehetőségem a watch gamesen belűl...Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
slowmotion
több mint 9 éve
Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..bejelentkezel > watch games > my account > update billing information > apróbetűs rész
ricsiii83
több mint 9 éve
Hello, nem tud valaki segíteni abban, hogyan tudom törölni a 7 napos NFL gamepass accom??? Sőt nem is kell törölni... csak a auto renewalt... hol lehet kikapcsolni?? konkrétan sehol sem találom..
több mint 9 éve
A RosszPCJátékokból ismert FreddyD elemzi a Lokált.Emlékszem még FreddyD-t is meg tudtuk lepni, mikor megrendeztük az iskolai Cube (aka aqua fitnesst) versenyt és kértük az országos fordulóhoz a promoját.
Elférhetett volna a viccek vagy a politika topicban is, de nem akarom elvinni egyik irányba sem.
Gyakorlatilag egy hiánypótló alkotás, melyen lehet szórakozni és elgondolkodni a mostani rendszerről.
Nekem sajnos ("sajnos") még nem volt szerencsém az újsághoz ("újsághoz").
www.youtube.com/watch?v=dW3yBdx_148
süti
több mint 9 éve
ennyi lett belőle, remélem hasznotokra lesz 😊 docs.google.com/document/d/1nYngltluvZ2MMJa-u_ELyOlDoR5i_7IoLLH05myeAFg/pubérdekel valakit az Olimpia magyar szereplések időpontjai felsorolva, akkor majd berakom (egyébként még dolgozom rajta)csak! lemegyek megint balatonra+lesz edzőtábor, próbálom frissíteni amint tudom ki mikor fog játszani, de nem tudom sajnos fullosra megcsinálni, kicsit önkutakodás is kell ki jutott be a döntőbe boccs 😕
Heisman Trophy
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
A RosszPCJátékokból ismert FreddyD elemzi a Lokált.Elférhetett volna a viccek vagy a politika topicban is, de nem akarom elvinni egyik irányba sem.
Gyakorlatilag egy hiánypótló alkotás, melyen lehet szórakozni és elgondolkodni a mostani rendszerről.
Nekem sajnos ("sajnos") még nem volt szerencsém az újsághoz ("újsághoz").
www.youtube.com/watch?v=dW3yBdx_148
több mint 9 éve
érdekel valakit az Olimpia magyar szereplések időpontjai felsorolva, akkor majd berakom (egyébként még dolgozom rajta)csak! lemegyek megint balatonra+lesz edzőtábor, próbálom frissíteni amint tudom ki mikor fog játszani, de nem tudom sajnos fullosra megcsinálni, kicsit önkutakodás is kell ki jutott be a döntőbe boccs 😕
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
érdekel valakit az Olimpia magyar szereplések időpontjai felsorolva, akkor majd berakom (egyébként még dolgozom rajta)
több mint 9 éve
hvg.hu/cegauto/20160803_kina_land_airbus_teb_1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
olimpiának sosincs külön topicja, hiszen ebben is csak az a téma, a kettő között meg nincs is nagyon más komment

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
lesz Rio 2016 topik ?