OFF topik

31 feliratkozó

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
akkor miért ölte meg 96 késszúrással az anyját?Sobri Jóska
indulatból.
nem én vagyok itt a jogász, de gondolom a beszámíthatóságnál azt vizsgálják, megértette-e, hogy mit okoz a tetté általl, és ezt elfogadva cselekedett-e. az meg simán elképzelhető, csak "kicsit" overkill lett a vége. meg többszörös minősítés az emberöléshez.

szerk: olyanokat is lehet minimum évente olvasni, hogy az anya hidegvérrel megöli a gyerekét/gyerekeit, mert "akadályozzák" az életben. tudja, hogy a tulajdon gyermekeit gyilkolja meg, mégis bevállalja. és beszámítható.
slowmotion
Vagyis szerinted normális, aki megöli mondjuk a saját gyerekét?
Sobri Jóska
nem normális (mert ki normális, aki ártatlanokat gyilkol?), de nem is feltétlenül beszámíthatatlan.
a szó, amit keresel: gonosz.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 579
indulatból.
nem én vagyok itt a jogász, de gondolom a beszámíthatóságnál azt vizsgálják, megértette-e, hogy mit okoz a tetté általl, és ezt elfogadva cselekedett-e. az meg simán elképzelhető, csak "kicsit" overkill lett a vége. meg többszörös minősítés az emberöléshez.

slowmotion
Vicces vagy! Magyarországon a bűncselekmények alanyi oldalának a vizsgálata nem rendelkezik defacto nagy népszerűséggel. Mind2 kölök megy a levesbe.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 443 — #NoStress
indulatból.

szerk: olyanokat is lehet minimum évente olvasni, hogy az anya hidegvérrel megöli a gyerekét/gyerekeit, mert "akadályozzák" az életben. tudja, hogy a tulajdon gyermekeit gyilkolja meg, mégis bevállalja. és beszámítható.
slowmotion
Vagyis szerinted normális, aki megöli mondjuk a saját gyerekét?

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
indulatból.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Költői kérdés:

Ha
 kepfeltoltes.hu/160527/K_perny_fot__2016-05-27_-_16.35.17_www.kepfeltoltes.hu_.png
akkor miért ölte meg 96 késszúrással az anyját?

"Információnk szerint a nőt 96 késszúrással ölték meg, valószínűleg azért, mert ellenezte a gyerekek kapcsolatát. A fiatalok előzetes letartóztatása után a fiú édesanyja a Velvetnek azt mondta, hogy fia azt állította, barátnője egyedül szurkálta össze az asszonyt. Ügyvédje most már arról beszélt, hogy a fiú annyit beismert, hogy „a lány biztatására néhányszor ő is szúrt″."

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 docs.google.com/forms/d/1yJNzG9gncIjQQmsxnDL6B0wxRY5wWTjTCptgAKoB4fs/viewform?c=0&w=1

Sziasztok! Légyszi ha van 1 percetek töltsétek ki a kérdőívemet, a szakdolgozatomhoz kellene. Előre is köszönöm! (A téma: Microsoft platformegyesítés: a Windows 10 és az Xbox One)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 468 — . . .
Na akkor csináljuk azt a matemitit ahogy a jó öreg villamosmérés tanárom mondaná..😀
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
ha már off topik, jó az avatárod Ádám.

idei magyar extrakönnyű, vörösmarty ziccer, szövegértés meg állítólag tényleg alibi, de azt nem néztem.
ez azt jelenti, hogy egyrészt tényleg egyre könnyebb az érettségi évről-évre, másrészt baromi nehéz lesz a matek :d
bár azt kétlem
eaglesmcnabb
Kiváló meglátás, köszi. 😀

Ja, két éve nálunk is így volt, magyar extra könnyű, matek kicsit szopatós főleg az időhiány miatt, töri megint elég könnyű.

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 197 — je suis poloska
ha már off topik, jó az avatárod Ádám.

idei magyar extrakönnyű, vörösmarty ziccer, szövegértés meg állítólag tényleg alibi, de azt nem néztem.
ez azt jelenti, hogy egyrészt tényleg egyre könnyebb az érettségi évről-évre, másrészt baromi nehéz lesz a matek :d
bár azt kétlem

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Jól ment legalább? 😀
adam8
A 60percesnél, 2 feladatot nem tudtam megcsinálni, kifutottam az időből, a 180 percesnél az érveléses feladatot választottam, 2 oldalt sikerült írnom, azt egy kicsit keveslem, de majd meglátjuk hogy a tanárok mit reagálnak rá.
több mint 9 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Jól ment legalább? 😀

több mint 9 éve
Miért kell állandóan cukkokni?
Coolearie
Csak... 😀
Matthew99
De páááázzzzzz😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
Coolearie
Csak... 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 860 — Steelers fan
a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
zseniális
baggio
Ez alapján a magyar sem lesz sétagalopp... 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 985 — no es importante
a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
zseniális

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ne fossál, úgyse buksz meg.
több mint 9 éve
lel, holnap érettségizem..Mondjuk a magyartól pont nem félek, hanem a kedd-i matektól..:/
több mint 9 éve
Sziasztok!

Szakdolgozatomat az NFL szerződések felépítéséről írom ( a szabadügynök piac és draft is nagy hangsúlyt kap), de még a kutatási téma hátravan, és ehhez kérnék most tőletek egy két ötletet. Valami olyasmi kéne aminél kilehet mutatni valami összefüggést. Töröm rajta a fejem, de olyan igazit, amire azt mondom hogy ebben van potenciál, még nem sikerült kiagyalni 😊

Köszönöm
Iceman88
1 ötlet: a "kilehet"-et írd külön. 😉
1 másik: Ha a szerződésekről írnál, talán az érdekes téma, hogy pár éve, a "majdnem elmaradó szezon" elött milyen brutális újoncszerződések születtek, most pedig ez életszerűbben van szabályozva. a piac szépen bekalibrálta önmagát.
Ezt JaMarcus Russelen, az ő egész történetén keresztül szépen be lehet mutatni, párba állítva egy késő körös, de késöbb nagyot szakító játékossal, mondjuk Tom Bradyvel.

több mint 9 éve
Iceman88 Denver Broncos 50
Sziasztok!

Szakdolgozatomat az NFL szerződések felépítéséről írom ( a szabadügynök piac és draft is nagy hangsúlyt kap), de még a kutatási téma hátravan, és ehhez kérnék most tőletek egy két ötletet. Valami olyasmi kéne aminél kilehet mutatni valami összefüggést. Töröm rajta a fejem, de olyan igazit, amire azt mondom hogy ebben van potenciál, még nem sikerült kiagyalni 😊

Köszönöm
több mint 9 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Hát, azt hiszem rég éreztem magam ilyen jól.
Pályakezdőként kaptam egy olyan állásajánlatot egy piacvezető cégtől, amiről nem is nagyon álmodtam.
több mint 10 éve
ha rajta vagytok a listán, nem árt lecserélni a gmailes jelszavadat:  paste.ee/p/W7bns

www.origo.hu/techbazis/20160331-kiszivaroghatott-15-ezer-magyar-gmail-jelszava.html
Löfli
Nem hozza be az oldalt.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
Tegnap éjjel elfelejtettem megköszönni, a céges nincs közte😊
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 680 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha rajta vagytok a listán, nem árt lecserélni a gmailes jelszavadat:  paste.ee/p/W7bns

www.origo.hu/techbazis/20160331-kiszivaroghatott-15-ezer-magyar-gmail-jelszava.html

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
A kommenteket érdemes elolvasni. Kultúra vs kultúra
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/egyiptom-messi-segiteni-akart-a-vilagcsucstarto-felhaborodott-2491963

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.