OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ma reggel munkába jövet láttam egy Giants, egy Pats, egy Packers, és egy 49ers-szes sapkájú egyént. 😀
Vrij6
Hülyén nézhetett ki ennyi sapkával a fején 😕
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 141 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Ma reggel munkába jövet láttam egy Giants, egy Pats, egy Packers, és egy 49ers-szes sapkájú egyént. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Ez a köcsög minden hol ott van?
 kepfeltoltes.hu/160113/Berki_tweet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
nem mertem a téli sportok topikba tenni
 hir.ma/kulfold/szines-hirek/egy-sziberiai-ovodaban-a-gyerekek-ellenallo-kepesseget-ezzel-a-modszerrel-erositik/178616

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/mesebeli-otthonok-kinek-a-haza-szebb-cr-enel-2457319
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12365748_1502071773427363_864593908_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=Okmb33-APn4Q7kNvwFahBk4&_nc_oc=AdodjVoYIPcucW-4-47S49nc8nsAQw3yAJrWWM8aZMOvrGvH6xxIxGviTBoZAqt0ra4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=kssmYeLg-VxZRPCfxlPNmQ&_nc_ss=7a30f&oh=00_AfyCUMldwb8pkqKrQgjCjWgFYVW7R_cNqposZSc2W-DO7A&oe=69CC4CF9
26.857 Aufrufe · 10.812 Reaktionen | The science of SANTA. | IFLScience
The science of SANTA.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 985 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=Z9aRmmWX5XI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jövőre lesz 1-2 dolog ami illetékmentes lesz, ha van akit érint, ne kapkodja el a dolgot😊
 www.ma.hu/belfold/267553/Ingyenes_lesz_az_erkolcsi_bizonyitvany_kiallitasa_is
több mint 10 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Srácok, már jó rég óta van az új fórumkinézet, de nem vagyok képben. Szóval hogyan lehet visszaállítani, hogy a legújabb üzenetek az oldal alján legyenek és a legutolsó oldalon? Szóval az alapnak (az új komment az első oldal legtetején van) az ellentéte kéne nekem. Bárhol kerestem nem találtam, tuti kiveri a szememet valahol.
kristóf17
Nincs még kész ez a funkció és nem is nagyon volt tervben mert csak 21-en használtuk a régi oldalon. Mostanra talán bekerült a fejlesztendők közé de erősen a sor végére. De ezeket a beszélgetéseket A fórummal kapcsolatos észrevételek topikban találod.
Matthew99
ÓÓ, köszönöm. Na ott még a pár évem alatt sosem jártam, bocsánat, hogy nem tudtam, hogy oda kell 😊 De durva, hogy csak 21-en. 😀
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

wow!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
Srácok, már jó rég óta van az új fórumkinézet, de nem vagyok képben. Szóval hogyan lehet visszaállítani, hogy a legújabb üzenetek az oldal alján legyenek és a legutolsó oldalon? Szóval az alapnak (az új komment az első oldal legtetején van) az ellentéte kéne nekem. Bárhol kerestem nem találtam, tuti kiveri a szememet valahol.
kristóf17
Nincs még kész ez a funkció és nem is nagyon volt tervben mert csak 21-en használtuk a régi oldalon. Mostanra talán bekerült a fejlesztendők közé de erősen a sor végére. De ezeket a beszélgetéseket A fórummal kapcsolatos észrevételek topikban találod.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
szerintem fotosopp
DiamondsHead44
nem feltétlenül. ahhoz nagyon jól találták el a fény-árnyék változásokat.
meg ezek a csókák tényleg ilyen profik, 1200 jeten repült óra alatt nem is jelentkezhet senki a kötelékbe, afölött meg válogatnak közülük.

(a legviccesebb a videoban egyébként szerintem az, ha 180 fokban hátraforgatod a kamerát, és ott figyel valaki a hátsó ülésben. és persze videozik az okostelójával 😀)
slowmotion
ezért nem leszek komikus, mert még én sem röhögök a poénjaimon.
| irónia az az ország, ahol az irónok laknak |
DiamondsHead44
smiley, smiley!
több mint 10 éve
szerintem fotosopp
DiamondsHead44
meg ezek a csókák tényleg ilyen profik, 1200 jeten repült óra alatt nem is jelentkezhet senki a kötelékbe, afölött meg válogatnak közülük.

(a legviccesebb a videoban egyébként szerintem az, ha 180 fokban hátraforgatod a kamerát, és ott figyel valaki a hátsó ülésben. és persze videozik az okostelójával 😀)
slowmotion
ezért nem leszek komikus, mert még én sem röhögök a poénjaimon.
| irónia az az ország, ahol az irónok laknak |

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
szerintem fotosopp
DiamondsHead44

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Van valakinek tapasztalata a Nemzeti Útdíjfizetési Zrt. ügyintézésével kapcsolatban, a gyorsaságot, szakszerűséget illetően (jogosulatlan úthasználat miatti pótdíjazás)?
Szerk.: már nem aktuális 😊

Szerkesztette: Gergőbácsi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
szerintem fotosopp
 youtu.be/H6SsB3JYqQg

STL Curtain
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Rémlik, hogy amikor Shawnka kirakott ide egy kérdőívet, valakinek (talán Sobri?) voltak észrevételei.

Nekem is kell most kérdőívet csinálnom, valaki képben van, hogy csináljak kérdőívet? Privátban kéne egy kis segítség.
mustaine
Az egyik legfontosabb, hogy ne legyen "semleges" válasz lehetőség. Tehát kerüld az "Értékelje 1-5-ig, hogy önnek mennyire fontos, hogy...", mert tele lesz 3-assal és azzal meg sokra nem mész. Vagy 1-4-ig vagy 1-6-ig vagy 1-10-ig terjedjen a "skála".
több mint 10 éve
gdavid New England Patriots 3 929 — Patriots fan
Szerintem én voltam, aki segített Sonkának. De látom, hogy a kérdőív már kint van. Nem lebecsülve Jóska segítségét, de legközelebb várj meg vele 😉

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 443 — #NoStress
Rémlik, hogy amikor Shawnka kirakott ide egy kérdőívet, valakinek (talán Sobri?) voltak észrevételei.

Nekem is kell most kérdőívet csinálnom, valaki képben van, hogy csináljak kérdőívet? Privátban kéne egy kis segítség.
mustaine
Ja, nekem volt pár, mert ehhez értek kicsit. 😊
Az alapelv az, hogy azt kérdezd meg, amire választ akarsz kapni.
Ha megírod PM-ben, hogy mit szeretnél, írok néhány gyakorlati tanácsot.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 www.youtube.com/watch?v=oXAW2qd65nA XO
több mint 10 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 860 — Steelers fan
Órán telózol, nesze bmeg😊
 bakiparade.reblog.hu/rendori-brutalitas-az-iskolaban
NB2
Közben két másik szintén mobilról fel is vette. Ők most büntetést kapnak vagy jutalmat, hogy segítik a bizonyítási eljárást?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 10 éve
Órán telózol, nesze bmeg😊
 bakiparade.reblog.hu/rendori-brutalitas-az-iskolaban
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Besenyős

"Itt?? ... Mindenki!"