OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Bocs, ha itt teszem fel a kérdést, pedig kerestem...
Zenés topic nincs itt valamerre a fórumban?
Ha nincs, ide jöhetnek zenés postok vagy abszolút nem kívánatosak?
Kösz előre is.

több mint 10 éve
Ezek őrültek a maguk módján. Nem létezik, hogy ne szeretnék ezt csinálni.
Szerintem, amit csináltak(nak) egyedi is a maga módján, mert amint felépülnek ezek a mega felhőkarcolók, más nem tudja utánuk csinálni, hogy kimegy a torony tetején skubizó daru végébe.

Elmondták, hogy pl. a Shanghai Tower-be való beosonást/betörést direkt a kínai újév idejére időzítették, amikor senki sem dolgozott az épületen + a daru sem üzemelt + alig volt biztonsági őrizet. Az éjszakát átaludták a legfelső emeleten és napfelkelte után indultak fel a darura. Szóval jól megtervezték.

Megdöbbentő, de ez a hobbijuk. Én is örülnék, ha abba halnék bele, amit szeretek csinálni. Más kérdés, hogy náluk ez jóval hamarabb bekövetkezhet XD

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 197 — je suis poloska
hát nemtom, nekem a múlthétvégén a 30 méteres függőhíd és canopy a mátrában bőven elég volt. Ráadásul az utóbbi oylan lassan ment, hogy míg végigért pont elegendő időm lett volna rá hogy összeszarjam magam..
A világítótorony meg... tetején amikor kilengett azt hittem visszajön a reggeli kakajó, pedig az jó ha 100 méter megvan, de szerintem még annyi sem. Mondjuk nekem a magasság messze a legnagyobb fóbiám.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 443 — Cowboys fan
hát másszon fel, akinek két anyja van. de ezen kiakadni... max ha rápottyannak valakire/valamire onnan felülről.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 821 — a new hope (again)
egyszer botlik meg valamelyik idióta, bőven lesz ideje gondolkozni, hogy megérte e amíg leér...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mondjuk azt is feltehették volna igazán, hogy a francba jöttek le XD
De tény, ezek nem is emberek. Mármint nem normálisak. Előttem is mondták, kemény fizikum kell ehhez, na de hogy ezt bátorsággal végigcsinálni, hogy egyszer sem remegsz meg, nem fosol be...itt egy rossz mozdulat = biztos halál.
Igaz, ha tized, huszad ekkora magasságból esnének is, kampó, de itt a rettegésfaktor nagyon durva. Mindegy, ezek nem félnek.

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
nem értem az ilyet. dolgoztam magaskötelekkel, de én 35 méter magasban is be voltam már fosva, pedig beülő meg lobster claw meg minden szar volt velem. idővel persze meg lehet szokni, de ilyen helyre még alap safety kötéllel se mennék fel.
több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 373
Tudnám miért jó játszani a halállal.
több mint 10 éve
Azóta megmászták a Shenzhen-i felhőkarcolót is. Azt is épülési fázisban, fel a darura.
Nekem olyan, mintha a darukarra teljesen függőlegesbe másznának. Az elképesztő szó erre már kevés X)

www.youtube.com/watch?v=71MAFmlZzi0

több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szerintem óriásiak ezek a srácok, bár én tuti nem merném, a fizikumom sincs meg hozzá. 😀
adam8
nekem bátorságom se 😊
Gergőbácsi
Nekem se 😀

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 412 — Packers Suicide Squad
Szerintem óriásiak ezek a srácok, bár én tuti nem merném, a fizikumom sincs meg hozzá. 😀
adam8
nekem bátorságom se 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

több mint 10 éve
Nem tudom, biztos volt már, de én most akadtam rá ezekre az egészen elképesztő fiatal oroszokra.

Az, hogy a szefizésnek meg náluk olyan életveszélyes őrületei vannak, mint egy rádiótorony tetején félig a levegőben fekvőtámaszozni több 100 m magasan meg hasonlók (persze kötél nélkül)?...no comment. De utóbbi egy másik sztori, arról is van video bőven.

www.youtube.com/watch?v=gLDYtH1RH-U

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
 hvg.hu/tudomany/20150921_apple_app_store_malware

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 985 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=zR3Igc3Rhfg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
másnak is kijött ez a faszság, hogy az nfl.com-ot csak bejelentkezés/regisztráció után lehet megtekinteni, vagy csak velem szórakozik?
slowmotion
most hagyta abba, már okés
ozibozi
akkor megyek 😊
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 161
másnak is kijött ez a faszság, hogy az nfl.com-ot csak bejelentkezés/regisztráció után lehet megtekinteni, vagy csak velem szórakozik?
slowmotion
most hagyta abba, már okés
több mint 10 éve
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 267 — NFL bracket champion '26
 www.boredpanda.com/siberian-husky-dogs-dressed-as-humans-erica-tcogoeva/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hoppá!
TrollFoci-n
(Ezt berakom a gurulós topikba is.)
Atari
először aszittem, valami Eminem, de aztán rájöttem, hogy csak Tony D'Amato 😊
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Hoppá!
TrollFoci-n
(Ezt berakom a gurulós topikba is.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
 www.youtube.com/watch?v=ePDoCPi06rk
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
Az apró siker is siker:
 abduzeedo.com/budapest-public-transport-logos?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
lakodalmas cigányzene után Eminem. aaaaaz igen 😀
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
www.allamiszamvevoszek.com
Jappán vízbűlveszikiazoxigént, vagymi.
Atari
nekem ez a kedvenc
"egy dedikált szerver vízben állnak"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak