Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
ez honnan a kurva elétből
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
basszák meg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Asszem átvettük a socceres hozzáállást: idegenben jó az x is

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
miért nem lőttük rá faszom
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
mi a kurva életért nem lőttük rá????Mindig ezt csináljuk egy gól előnynél, soha nem értettem miért
NB2
több mint 10 éve
Na jól van, csak nem lesz megint 9-9 😊csak 8-8 😊
Jakehomer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
és megint nem csinálunk semmit azutolsó támadásunkból,nehogy megint megszívjuk mint az utolsó két meccsen

több mint 10 éve
mi a kurva életért nem lőttük rá????
több mint 10 éve
Na jól van, csak nem lesz megint 9-9 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Póta mikor esett ki ?vasárnap éjfél körül ha jól emlékszem
Heisman Trophy
egy taiwani verte ki
több mint 10 éve
Póta mikor esett ki ?
több mint 10 éve
A fényes vezető kedvenc pingpongosa fogott egy szettet az egyik kínai csaj ellen az elődöntőben 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
már moszkvában van index.hu/kulfold/2016/08/10/felrobbant_a_fostartaly_moszkvaban/Tátrai akkor nyakig szaros lett?Tátrai végül 7 embert előzött meg, hát tényleg beszartam 😛Az utolsó 85-nél lehet már nagyon ki kellett mennie. 😊
Jakehomer
dawyd728
ThundersNFL

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Jekimov így nyert olimpiát Sydneyben, amikor ő indult még nem volt óriási oldalszél.Ez egyébként milyen, h egy esős napon rendezett időfutamon szétbontják a mezőnyt 2 csoportra?Elég nagy baromság, attól függetlenül is, hogy milyen az idő.
dawyd728
danyly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez egyébként milyen, h egy esős napon rendezett időfutamon szétbontják a mezőnyt 2 csoportra?Elég nagy baromság, attól függetlenül is, hogy milyen az idő.
dawyd728
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
A spanyolok szépen elcsapták a brazilokat. Jó játszottak. Pedig braziloknak volt kettős emberelőny is.De úgy látom a vízilabda meccs is gyönyörű. Mármint az eredmény a mi szempontunkból (negatív értelemben).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
legalább nem az őt vb döntőben megverő Iliadis lesz Tóth ellenfele a következő körben.
built for this shit
több mint 10 éve
-2.... ha nem kapják össze magukat ez cumi lesz...
Draft

több mint 10 éve
A csoportból se fognak továbbjutni
több mint 10 éve
Tátrai akkor nyakig szaros lett?Tátrai végül 7 embert előzött meg, hát tényleg beszartam 😛Az utolsó 85-nél lehet már nagyon ki kellett mennie. 😊
Jakehomer
dawyd728
Draft

több mint 10 éve
van baj
több mint 10 éve
dawyd728
4 322
Ez egyébként milyen, h egy esős napon rendezett időfutamon szétbontják a mezőnyt 2 csoportra?
több mint 10 éve
Nyögvenyelős ez a meccs eddig.
több mint 10 éve
dawyd728
4 322
Tátrai végül 7 embert előzött meg, hát tényleg beszartam 😛Az utolsó 85-nél lehet már nagyon ki kellett mennie. 😊
Jakehomer