NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 514
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez viszont szégyen, hogy nem a Zutons-féle alapműként játsszák 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
ott a link wazz, Coldplay lesz, Oasis isjjncaaNem olvastam a linket. De köszi az infót.
több mint 12 éve
igen, igazad van, másra emlékeztem 😕Jogos, ő viszont már régótacsi77"Csak" Chapman nem él közülük.VrijbloedMost már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Jogos, ő viszont már régóta"Csak" Chapman nem él közülük.VrijbloedMost már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
ott a link wazz, Coldplay lesz, Oasis is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha végigmegyünk a brit könnyűzene elmúlt évtizedein lesz Depeche Mode és Coldplay is?iktriadOasys tuti... U2, stb
Prodigy, haha 😀
Hát igen, ezen a téren kb. verhetetlenek azért..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
"Csak" Chapman nem él közülük.Most már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
több mint 12 éve
Ha végigmegyünk a brit könnyűzene elmúlt évtizedein lesz Depeche Mode és Coldplay is?
több mint 12 éve
ott a pistols....😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
itt a teljes dal lista amúgywww.telegraph.co.uk/sport/olympics/9341231/London-2012-Olympics-the-full-musical-playlist-for-the-Olympic-opening-ceremony.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
esetleg valami Fry & Laurie 😊A halott tagok hologramként felélednek 1 estére. 😊Most már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
iktriad
több mint 12 éve
A halott tagok hologramként felélednek 1 estére. 😊Most már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕sapka
Vrijbloed
több mint 12 éve
Most már csak a Monty Python hiányzik. 😀nehéz lenne őket behozni, kevesen élnek már 😕
Vrijbloed
több mint 12 éve
Tényleg már csak a fish&chips hiányzik. www.youtube.com/watch?v=3gOALHz7EA4 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Most már csak a Monty Python hiányzik. 😀
több mint 12 éve
de kár, hogy nem a hosszútávfutó magányosságából vágtak be jeleneteket 😊neee, csak a chariots of fire-t ne könyörgöm....jjncaa1. a film témája miatt alap volt sztem ma estére
2. de ahogy Beannel megoldották, sztem elég jó így 😊Igor
így mr. beannel persze poén, ezt a zenét mondjuk már akkor se kéne
---
több mint 12 éve
Rowan Atkinson mekkora arc 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
neee, csak a chariots of fire-t ne könyörgöm....jjncaa1. a film témája miatt alap volt sztem ma estére
2. de ahogy Beannel megoldották, sztem elég jó így 😊
több mint 12 éve
Mr. Beeeeeeaaaaaaan!!!!! 😀
több mint 12 éve
neee, csak a chariots of fire-t ne könyörgöm....
---
több mint 12 éve
Még az elején jól hallottam, hogy Sex Pistolstól volt egy pillanatra a God save the Queen?csi77Nagyon komoly montázs volt, East Enders, Clash, volt ott minden.
LOOOL! ez nagyon kellett... mekkora 😀 csakis a briteknél 😀
több mint 12 éve
Még az elején jól hallottam, hogy Sex Pistolstól volt egy pillanatra a God save the Queen?
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Derek Redmond?A megnyitókon midig elábrándozom rajta, hogy magyar szemszögből is olyan fasza megnyitót lehetne rittyenteni, még filózni is szoktam rajta, ki gyújtaná meg a lángot 😊gabokockaEgér? Esetleg Grosics, vagy majd egy négyszeres aranyérmes vízilabdázónk? 😉
Az a nagy kérdés az angoloknál ki lesz.. Redgrave vagy Bannister!Igor
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Schmitt Pál, ki más?I. Viktor király uralkodása idején ez nem is kérdés. ---> Sándor Gyuritüsi91A megnyitókon midig elábrándozom rajta, hogy magyar szemszögből is olyan fasza megnyitót lehetne rittyenteni, még filózni is szoktam rajta, ki gyújtaná meg a lángot 😊gabokockaEgér? Esetleg Grosics, vagy majd egy négyszeres aranyérmes vízilabdázónk? 😉Igor
több mint 12 éve
Tarics Sándor?A megnyitókon midig elábrándozom rajta, hogy magyar szemszögből is olyan fasza megnyitót lehetne rittyenteni, még filózni is szoktam rajta, ki gyújtaná meg a lángot 😊gabokockaEgér? Esetleg Grosics, vagy majd egy négyszeres aranyérmes vízilabdázónk? 😉
Az a nagy kérdés az angoloknál ki lesz.. Redgrave vagy Bannister!Igor
Hajrá Bad Bones!