Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
You mean STOP THE COUNT?!Egyenlőre vezetünk 😀Lefújni most azonnal....
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Az komoly volt, amikor az amerikai védő visszarántotta a magyart, higy ne tudjon viszaúszni, aztán eljátszotta a nagyhalált, és a végén a magyart állították ki...
3 hónapja
Hajrá Jákob, kell a kis mixhez amit összeraktam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Egyenlőre vezetünk 😀Lefújni most azonnal....
Heisman nádor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Egyenlőre vezetünk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
3 hónapja
Le tudjuk október elején az MLB Wild Card körben 😁Következő wild card követőben csak az ő képeit lesz szabad berakni.Művtöri 1-es.De ezeknek és Báricsellónak még mindig nem értem mi köze van a túlsúlyos kalapácsvetőkhöz, és már nem is merem megkérdezni.Nekem a hockenheimi győzelme fog örökre eszembe jutni róla.youtu.be/RU9fE2MA3u8?si=ZdbXvbFJmHasW5CVBarrichelloki?Azért itt a kalapácsban még a legjobbak között is vannak extrém elhízottak a nőknél.Rubens ezt másképp goldolná😉
Sixo
ozibozi
Sixo
Kampman
empty taxi
Aztán azt a pályát megerőszakolták, szimbolikus esemény volt az F1 későbbi hanyatlása szempontjából.
Kampman
Sixo
bcoolmagazin.hu/erzekiseg-es-rajongasig-szeretett-nok-rubens-festoi-vilaga/
empty taxi
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Ingebriccen vagy valaki más....
Draft
3 hónapja
- JC6
6 999
Gyerünk csajok
3 hónapja
Lányoktól kéne egy csoda
3 hónapja
Szórják a 8 méter felettiket mind Tibi bácsi a pöttyös labdát.
Draft
3 hónapja
Kampman
28 359
Következő wild card követőben csak az ő képeit lesz szabad berakni.Művtöri 1-es.De ezeknek és Báricsellónak még mindig nem értem mi köze van a túlsúlyos kalapácsvetőkhöz, és már nem is merem megkérdezni.Nekem a hockenheimi győzelme fog örökre eszembe jutni róla.youtu.be/RU9fE2MA3u8?si=ZdbXvbFJmHasW5CVBarrichelloki?Azért itt a kalapácsban még a legjobbak között is vannak extrém elhízottak a nőknél.Rubens ezt másképp goldolná😉
Sixo
ozibozi
Sixo
Kampman
empty taxi
Aztán azt a pályát megerőszakolták, szimbolikus esemény volt az F1 későbbi hanyatlása szempontjából.
Kampman
Sixo
empty taxi
3 hónapja
pláne.. jó lesz a piaMeg még megvan az összes fogam viszont 😀Somos már öreg a térdeléshez 😊Laza szopás?😁😁😁Tőlem bármibe mehet 😊Jó, egy minőségi tömény? 😊Mehet.Ennek a csapatnak 24 év az átlagéletkora, 4 év múlva szinte biztos hogy 4 közé fognak jutni ez most még nem volt reális, de 5 másodpercre voltak tőle.Na erre fogadhatunk 😊
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
Szesze
somoskovig
3 hónapja
Azért kerékpár csapatsprintben 1 másodperccel nyerni a döntőt, az kemény...
3 hónapja
Meg még megvan az összes fogam viszont 😀Somos már öreg a térdeléshez 😊Laza szopás?😁😁😁Tőlem bármibe mehet 😊Jó, egy minőségi tömény? 😊Mehet.Ennek a csapatnak 24 év az átlagéletkora, 4 év múlva szinte biztos hogy 4 közé fognak jutni ez most még nem volt reális, de 5 másodpercre voltak tőle.Na erre fogadhatunk 😊
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
Szesze
3 hónapja
Művtöri 1-es.De ezeknek és Báricsellónak még mindig nem értem mi köze van a túlsúlyos kalapácsvetőkhöz, és már nem is merem megkérdezni.Nekem a hockenheimi győzelme fog örökre eszembe jutni róla.youtu.be/RU9fE2MA3u8?si=ZdbXvbFJmHasW5CVBarrichelloki?Azért itt a kalapácsban még a legjobbak között is vannak extrém elhízottak a nőknél.Rubens ezt másképp goldolná😉
Sixo
ozibozi
Sixo
Kampman
empty taxi
Kampman
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Rosszul fogalmazok ma. 😊 Ha úgy készülnének, hogy nem csak a gátra, hanem síkra is, ilyesmikre gondolok, hogy egyáltalán fel lehet-e készülni egy ilyen duplára, stb. Nem tudom, hogy a mostani sík idejeik mennyire mérvadóak, mennyi versenyt futnak, mennyire edzenek rá.De ha laboratóriumban sem vernék akkor máshogy miért?Azt értem, de egy világversenyen duplázni, menetrenddel, terheléssel, mindennel együtt gondoltam, nem egy futásra laboratóriumi körülmények között.A 400 sík - 400 gát dupla az teljesen irreális a nőknél? Mert érzésre ők ketten gátak nélkül is hülyére vernének mindenkit, nem?McL 2. , Mikiegét a 8. legjobb idővel rendelkezik síkon. McL minden évben váltogatja min indul.
somoskovig
Sixo
somoskovig
Sixo
3 hónapja
Somos már öreg a térdeléshez 😊Laza szopás?😁😁😁Tőlem bármibe mehet 😊Jó, egy minőségi tömény? 😊Mehet.Ennek a csapatnak 24 év az átlagéletkora, 4 év múlva szinte biztos hogy 4 közé fognak jutni ez most még nem volt reális, de 5 másodpercre voltak tőle.Na erre fogadhatunk 😊
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Laza szopás?😁😁😁Tőlem bármibe mehet 😊Jó, egy minőségi tömény? 😊Mehet.Ennek a csapatnak 24 év az átlagéletkora, 4 év múlva szinte biztos hogy 4 közé fognak jutni ez most még nem volt reális, de 5 másodpercre voltak tőle.Na erre fogadhatunk 😊
Szesze
somoskovig
Szesze
somoskovig
Szesze
Draft
3 hónapja
De ha laboratóriumban sem vernék akkor máshogy miért?Azt értem, de egy világversenyen duplázni, menetrenddel, terheléssel, mindennel együtt gondoltam, nem egy futásra laboratóriumi körülmények között.A 400 sík - 400 gát dupla az teljesen irreális a nőknél? Mert érzésre ők ketten gátak nélkül is hülyére vernének mindenkit, nem?McL 2. , Mikiegét a 8. legjobb idővel rendelkezik síkon. McL minden évben váltogatja min indul.
somoskovig
Sixo
somoskovig
3 hónapja
Azt értem, de egy világversenyen duplázni, menetrenddel, terheléssel, mindennel együtt gondoltam, nem egy futásra laboratóriumi körülmények között.A 400 sík - 400 gát dupla az teljesen irreális a nőknél? Mert érzésre ők ketten gátak nélkül is hülyére vernének mindenkit, nem?McL 2. , Mikiegét a 8. legjobb idővel rendelkezik síkon. McL minden évben váltogatja min indul.
somoskovig
Sixo
3 hónapja
A 400 sík - 400 gát dupla az teljesen irreális a nőknél? Mert érzésre ők ketten gátak nélkül is hülyére vernének mindenkit, nem?McL 2. , Mikiegét a 8. legjobb idővel rendelkezik síkon. McL minden évben váltogatja min indul.
somoskovig
3 hónapja
Kampman
28 359
Engedd el.De ezeknek és Báricsellónak még mindig nem értem mi köze van a túlsúlyos kalapácsvetőkhöz, és már nem is merem megkérdezni.Nekem a hockenheimi győzelme fog örökre eszembe jutni róla.youtu.be/RU9fE2MA3u8?si=ZdbXvbFJmHasW5CVBarrichelloki?Azért itt a kalapácsban még a legjobbak között is vannak extrém elhízottak a nőknél.Rubens ezt másképp goldolná😉
Sixo
ozibozi
Sixo
Kampman
empty taxi
Kampman
Sixo