Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
Na jó, de meddig mennek?146-ig
Hajnalig nem ugorhatnak 😅
Chargers LT
több mint 1 éve
Na jó, de meddig mennek?Hajnalig nem ugorhatnak 😅
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ég még az olimpiai láng?Ez meglep amúgy, nagyon fáradtnak tűnnek, kíváncsi leszek mi lesz ebbőlmintha nem a régiek volnának
kapitnono
Kampman
több mint 1 éve
Jumpi jumpi. Na ezt nem láttam jönni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jó ha így van akkor más de azt gondoltam maradnak ezen a magasságon.De ha 10xre nem viszik át akkor hajnalig ugranak? Szerintem ez hülyeség....??? milyen 10.re? Visszafele mennek.
dande2
Sixo
több mint 1 éve
De ha 10xre nem viszik át akkor hajnalig ugranak? Szerintem ez hülyeség....Visszafelé mennek 238 ról
dande2

több mint 1 éve
Ez meglep amúgy, nagyon fáradtnak tűnnek, kíváncsi leszek mi lesz ebbőlmintha nem a régiek volnának
kapitnono
több mint 1 éve
De ha 10xre nem viszik át akkor hajnalig ugranak? Szerintem ez hülyeség....??? milyen 10.re? Visszafele mennek.
dande2
több mint 1 éve
Lehet én érthettem félre valamit, mert mondom többször is azt hallottam hogy nem lesz osztott arany. Mondjuk nem is leszmondjuk az hogy valamit roszul tudnak nem lep megHát akkor nagyon rosszul tudják, mert semmi nem változottSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
mi lett volna ha az új-zélandiak az igazit küldik ki és nem a Hamish Kerr-t???
több mint 1 éve
Ezt nem értem miért akar mindkettő szétugrani…
több mint 1 éve
Azért SZG nem egy Székely. Székely végig tudta, hogy megbeszélés lesz.
több mint 1 éve
EuroSporton 15 perce mondják, hogy lehet 2 arany, ha úgy alakul
több mint 1 éve
De ha 10xre nem viszik át akkor hajnalig ugranak? Szerintem ez hülyeség....
több mint 1 éve
Ez meglep amúgy, nagyon fáradtnak tűnnek, kíváncsi leszek mi lesz ebbőlMindegy is, mert ugranak 😀Hát akkor nagyon rosszul tudják, mert semmi nem változottSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor

több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Leverik 3x.
több mint 1 éve
Így van, most beszéltek egymássalHát akkor nagyon rosszul tudják, mert semmi nem változottSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
több mint 1 éve
Nem véletlen hogy ők mentek és beszélték meg hogy mi legyenSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor

több mint 1 éve
mondjuk az hogy valamit roszul tudnak nem lep megHát akkor nagyon rosszul tudják, mert semmi nem változottSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mindegy is, mert ugranak 😀Hát akkor nagyon rosszul tudják, mert semmi nem változottSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hát akkor nagyon rosszul tudják, mert semmi nem változottSZG-ék pedig elmondták vagy ötször hogy direkt van változásPedig a szabály az egyértelmű, a sportolók dönthetnek így. A szervezők ebbe nem szólhatnak bele ameddig nem módosítanak a szabályokon, márpedig ez még nem történt megAzt direkt elmondták a szervezők hogy két arany nem lesz itt, nem úgy mint JapánbanCsak ne az amcsi nyerjen már.....Két arany lesz, egyik sem fogja ezt átugrani
ThundersNFL a Paraszt
kapitnono
Heisman nádor
kapitnono
Heisman nádor

több mint 1 éve
Chickillo a csiklóhozBár nem érdekel senki tudom, de azért megírom, hogy a hölgy Alysha Newman volt. A héten nyert női rúdon érmet Kanadának. A híres onlyfanséről egy darab pillanatkép. Azért kemény volt, hogy miután érmet megnyerte, első dolga volt twerkelni egyet az újságíróknak.Most olvasom, hogy Anthony Chickillo, a Steelers ex-LB-je a csávója. 😀
Sixo
iktriad
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
megsérül a grúz, 10-1-ről feljön az iráni 10-9-re, de valahogy túléli
internal primates forever