Olimpia

24 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én a kézi helyett elmentem inkább focizni egyet. Nem sajnálom 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
ES-en a kosár kommentátor nagyon vakon van

buzi franciák becsűrnek egy hármast a kígyótérről
NB2
Meglepő hogy lenyomták Kanadát.
3 hónapja
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Huh a franciak brutalis segitseget kaptak a vegjateban. Elnezett faltok, lepest nem vettek eszre. Hazai palya...

3 hónapja
Szesze New York Giants 21 273 — Giants fan
Aki meg azt nehezményezi egy női meccsen, h történnek érthetetlen meg logikátlan dolgok az nagyon vakon van sportügyileg.. egyébként ezen a meccsen női szinthez képest kimagaslóan kevés ilyen volt mindkét csapat részéről. A svédektől kevesebb, ezzel nyertek, de nekik pont arra épül a játékuk, h főleg női szinthez képest tök stabilak, kevés ki nem kényszerített hibát vétenek, ez nőknél nagyon ritka, ezért is megy nekik ennyire jól a 7-6 elleni játék is, mert nem adogatják el a labdát még 6-6 ellen se, így baromi előnyösen jönnek ki a lehozott kapussal, ezzel verték a norvégokat is, akik szintén jobb csapat mint mi.
Szesze
Oké, akkor minden fasza volt, nem hibáztunk el 128 ziccert, nem adtuk el/hagytuk el a labdát 73-szor. Kimagaslóan kevés, hát az max a jó megoldás és váratlan húzás volt sajnos. Meg az ész.
warr_b
Hány kézimeccset láttál életedben?
3 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ebben a Hudson-Smith futásban mennyi volt meg, 5-6 tized simán…
somoskovig
Utolsó ötvenet kocogta már. De valahogy nekem tök fura volt a mozgása, féloldalasnak tűnt vagy nem is tudom...
warr_b
jaja, kicsit szögletes volt a vége neki
eaglesmcnabb
Igen, pillanatra meg is ijedtem, hogy lerándult.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Aki meg azt nehezményezi egy női meccsen, h történnek érthetetlen meg logikátlan dolgok az nagyon vakon van sportügyileg.. egyébként ezen a meccsen női szinthez képest kimagaslóan kevés ilyen volt mindkét csapat részéről. A svédektől kevesebb, ezzel nyertek, de nekik pont arra épül a játékuk, h főleg női szinthez képest tök stabilak, kevés ki nem kényszerített hibát vétenek, ez nőknél nagyon ritka, ezért is megy nekik ennyire jól a 7-6 elleni játék is, mert nem adogatják el a labdát még 6-6 ellen se, így baromi előnyösen jönnek ki a lehozott kapussal, ezzel verték a norvégokat is, akik szintén jobb csapat mint mi.
Szesze
Oké, akkor minden fasza volt, nem hibáztunk el 128 ziccert, nem adtuk el/hagytuk el a labdát 73-szor. Kimagaslóan kevés, hát az max a jó megoldás és váratlan húzás volt sajnos. Meg az ész.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
somoskovig
Utolsó ötvenet kocogta már. De valahogy nekem tök fura volt a mozgása, féloldalasnak tűnt vagy nem is tudom...
warr_b
jaja, kicsit szögletes volt a vége neki

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 319 — 49ers GM
Fournier becurryzte 😊

3 hónapja
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com
ES-en a kosár kommentátor nagyon vakon van

buzi franciák becsűrnek egy hármast a kígyótérről
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
somoskovig

3 hónapja
3 hónapja
Sixo, láttad Kirani mit futott? Simán benne lehet az érem.

3 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hudson-Smith abszte WR candidate a döntőben ez a futása alapján.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja

3 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Úú, Wemby betakarta a gyökér Brookst 😅😁

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
ES-en mit osszeszopatjak Szabo Gábort a nevekkel 😊

3 hónapja
Komolyat futott a szenegáli
Chargers LT
???6. lett a futamában ???
Sixo
Jah, a piros zöld kombó megzavart, azoknak is ilyen színeik vannak

3 hónapja
Igazából szerintem az van, hogy sportágtól függően 10-20-30 éve az megy, hogy “javul a játék”, “vannak biztató jelek”, “látszik az előrelépés”, “a következő selejtezősorozatban, világversenyen már ki fog jönni a lépés”, stb. Aztán valahogy sose jön ki, es ami különösen fájó, hogy az 50-50 meccseket érzésre nem 50-50 arányban bukjuk es nyerjük, hanem 80-20 arányban…
somoskovig
Most gondolj bele, milyen lehet magyarként Chargers szurkolónak lenni.
szaba
Otthonosan ismerős es megszokott érzés? 😊

3 hónapja
Látom megint mennek a magas színvonalú hozzászólások, ezért inkább nem is jöttem már ide..
Kurva jól játszottunk ezen a meccsen, nyoma nem volt a szokásos női sportos őrületnek, egy hajszálon múlt, hogy megverjünk egy jobb csapatot, sajnos a hosszabbításra szétestünk.
Na bocsánat a közbeszólásért, mehet tovább a rinyálás!
Szesze
Mi kicsit felülmúltuk az elvárásokat, a svédek kicsit alul, aztán a money time-ban szokás szerint szetestunk, mint a szar. A Giants azzal nyerte az elmúlt két super bowl-ját, hogy akkor megcsinálták a kulcs játékokat. 😊
somoskovig
Inkább nem megyek bele, téged nem akarlak megsérteni 😊
Mindenesetre akik ezután a meccs után is csak a negatívumokat tudják látni azok szerintem menthetetlenek. Persze tudom, h sok ilyen van itt is, igazából az ő bajuk.
Szesze
Köszi 😊

Igazából szerintem az van, hogy sportágtól függően 10-20-30 éve az megy, hogy “javul a játék”, “vannak biztató jelek”, “látszik az előrelépés”, “a következő selejtezősorozatban, világversenyen már ki fog jönni a lépés”, stb. Aztán valahogy sose jön ki, es ami különösen fájó, hogy az 50-50 meccseket érzésre nem 50-50 arányban bukjuk es nyerjük, hanem 80-20 arányban…
somoskovig
Az 50-50es meccseket hosszú távon mindenki 50-50be nyeri, mert ha nem akkor azok nem 50-50es meccsek. Ez a mai egyébként nem 50-50-es meccs volt, hanem minimum 60-40 oda, de inkább 65-35. Ezeket valahogy mindig elfelejtik az emberek itt is, meg így kikerekítik 50-50-re, sőt a végére már tulajdonképpen mi voltunk az esélyesebbek vagy legalább is a svédek szarok voltak.. Persze, ha mi lettünk volna az esélyesebbek ilyen mértékben akkor meg az lett volna az érzésed, h sosem tudjuk érvényre juttatni, h jobbak vagyunk pedig mások mindig simán nyernek ilyenkor, kivéve mi, tök reális ez, jah.
Szesze
Én az 50-50-et nem az előzetes eselyekre, hanem a végjátékra értettem, de akkor hívjuk őket egy labdan belüli meccseknek 😊
somoskovig
Annak semmi köze az 50-50hez.. az ilyen meccseknek a végjátékát a jobb csapatok szokták nyerni pontosan olyan arányban, mint amennyivel jobbak, sőt ilyenkor még sokkal többet számít a rutin, mint egyébként.
Nálunk ez a kezdőcsapat, ha Schatzl-t aki a leggyengébb láncszem helyettesítem Mártonnal, akit én sokkal jobbnak tartok személy szerint:

Vámos: 23
Füzi-Tóvizi: 25
Klujber: 25
Simon: 19
Kuczora: 24
Lukács: 28
Márton: 24
Böde Bíró: 29
3 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 10 556
somoskovig
Most gondolj bele, milyen lehet magyarként Chargers szurkolónak lenni.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Chargers LT
???6. lett a futamában ???

3 hónapja
Zambiai országos csúcs is lett belőle.

3 hónapja

3 hónapja
Kirani 😊

3 hónapja
Mi volt ez a zambiai futás. RIP Ndori, csak csalódás vagy te Botswanának.