NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
a legújabb csodálatos paksi példa után nem is akkora hülyeség ez. rosszat szól és megvágják a para sportolók finanszírozását egy szempillantás alattigen, nyilvan ha vki a politikanak van lekotelezve akkor a politikusnak fog megfelelni, nem azoknak akiket elvileg kepviselne ...beleolvasva picit, nekem is ez jött le, nem is értettem mit olvasok 😀24.hu/sport/2024/08/04/szabo-laszlo-valaszcikk-kele-janos-paralimpia-allami-juttatas/?fbclid=IwY2xjawEfAstleHRuA2FlbQIxMAABHeu3tg0LMm2xdUx-LX1AmSCcfBFZIxZFzyTSmivx1HrjELS2cDspuV7G4A_aem_yDZe08V_v7apW68cycMzbQItt most komolyan maguk ellen érvel?
zacknorb
zinedine5
bogjosi
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
igen, nyilvan ha vki a politikanak van lekotelezve akkor a politikusnak fog megfelelni, nem azoknak akiket elvileg kepviselne ...beleolvasva picit, nekem is ez jött le, nem is értettem mit olvasok 😀24.hu/sport/2024/08/04/szabo-laszlo-valaszcikk-kele-janos-paralimpia-allami-juttatas/?fbclid=IwY2xjawEfAstleHRuA2FlbQIxMAABHeu3tg0LMm2xdUx-LX1AmSCcfBFZIxZFzyTSmivx1HrjELS2cDspuV7G4A_aem_yDZe08V_v7apW68cycMzbQItt most komolyan maguk ellen érvel?
zacknorb
zinedine5
bogjosi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Lemaradtam róla este: Kipyegon visszaóvta magát ezüstre?Igen
Willie Parker
3 hónapja
Jokicon szerintem simán van +5kg felesleg most...alapból úgy mozog, mint egy csuklós busz, de most inkább birodalmi lépegető. Meg a hasa is kikerekedett
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
-24 > +11 😀7 pontra feljöttek a szerbek4
Chargers LT
Negritis, a vajda
Chargers LT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
-1 😊1 😀7 pontra feljöttek a szerbek4
Chargers LT
Negritis, a vajda
Chargers LT
3 hónapja
1 😀7 pontra feljöttek a szerbek4
Chargers LT
Negritis, a vajda
3 hónapja
7 pontra feljöttek a szerbek4
Chargers LT
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/buszke-vagyok-ratok-es-elegedett-is-nagy-laszlo-a-ferfi-kezilabda-valogatottnak-uzent"a magyar kézilabda Gera Zolija"
😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
7 pontra feljöttek a szerbek
3 hónapja
oké, csak aztán nehogy így hirdessenek végeredményt..........Vadnai elvieleg nemsokára vitorlázik az éremért, reméljük mutatják.csúszik minden, a csajoknak 1 órája kellett volna kezdeni, de semmi
dande2
zacknorb
3 hónapja
Vadnai elvieleg nemsokára vitorlázik az éremért, reméljük mutatják.csúszik minden, a csajoknak 1 órája kellett volna kezdeni, de semmi
dande2
3 hónapja
bogjosi
1 501
beleolvasva picit, nekem is ez jött le, nem is értettem mit olvasok 😀24.hu/sport/2024/08/04/szabo-laszlo-valaszcikk-kele-janos-paralimpia-allami-juttatas/?fbclid=IwY2xjawEfAstleHRuA2FlbQIxMAABHeu3tg0LMm2xdUx-LX1AmSCcfBFZIxZFzyTSmivx1HrjELS2cDspuV7G4A_aem_yDZe08V_v7apW68cycMzbQItt most komolyan maguk ellen érvel?
zacknorb
zinedine5
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
24.hu/sport/2024/08/04/szabo-laszlo-valaszcikk-kele-janos-paralimpia-allami-juttatas/?fbclid=IwY2xjawEfAstleHRuA2FlbQIxMAABHeu3tg0LMm2xdUx-LX1AmSCcfBFZIxZFzyTSmivx1HrjELS2cDspuV7G4A_aem_yDZe08V_v7apW68cycMzbQItt most komolyan maguk ellen érvel?
zacknorb
zinedine5
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
24.hu/sport/2024/08/04/szabo-laszlo-valaszcikk-kele-janos-paralimpia-allami-juttatas/?fbclid=IwY2xjawEfAstleHRuA2FlbQIxMAABHeu3tg0LMm2xdUx-LX1AmSCcfBFZIxZFzyTSmivx1HrjELS2cDspuV7G4A_aem_yDZe08V_v7apW68cycMzbQItt most komolyan maguk ellen érvel?
zacknorb
3 hónapja
Vadnai elvieleg nemsokára vitorlázik az éremért, reméljük mutatják.
3 hónapja
24.hu/sport/2024/08/04/szabo-laszlo-valaszcikk-kele-janos-paralimpia-allami-juttatas/?fbclid=IwY2xjawEfAstleHRuA2FlbQIxMAABHeu3tg0LMm2xdUx-LX1AmSCcfBFZIxZFzyTSmivx1HrjELS2cDspuV7G4A_aem_yDZe08V_v7apW68cycMzbQakiknek ilyen elnokuk van azoknak ellenseg sem kell.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
-12, sikerült "közel" tartani
3 hónapja
bogjosi
1 501
Én meglepődtem, hogy ilyen "olcsó" lesz, ismerve a hírekből milyen elborult, "külföldi" árak szoktak ott lenni, nem is értem a "felháborodást". Standard ár kb Bp-en sztem, Bp Parkban is ennyi (erről az egyről tudok személyes tapasztalatból beszélni)....igaz, Szigeten "csak egy Dreher" lesz majd ennyi...azt nem tudom mibe fáj manapság másutt..A Szigeten 1730 lesz egy sör. Remélem legalább egy Sarka Kata hugyozott bele, hogy megérje az árát.Gondolom az is ilyen mezei dreher/soproni
Sixo
Janek
(btw., nem mondom, h nem drága, csak, hogy semmi drasztikusan kimagaslót nem látok benne, tekintve, hogy ez a Sziget)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Orbán Szara - volt még benne poén erre gondoltam 😀Azért ebből a névből többet is kihozhattál volna 😛hát de ugyanígy hívják.
Toca
csúnya lesz, de lehet SRB és FRA is kiesik a 8 között
eaglesmcnabb
3 hónapja
A Szigeten 1730 lesz egy sör. Remélem legalább egy Sarka Kata hugyozott bele, hogy megérje az árát.Gondolom az is ilyen mezei dreher/soproni
Sixo
3 hónapja
Willie Parker
15 412
Lemaradtam róla este: Kipyegon visszaóvta magát ezüstre?
3 hónapja
hát azért előzetes esélyek alapján a FRA-CAN kiesője nem lesz boldogAzért ebből a névből többet is kihozhattál volna 😛hát de ugyanígy hívják.
Toca
csúnya lesz, de lehet SRB és FRA is kiesik a 8 között
eaglesmcnabb
3 hónapja
ausztrálok nálam kb 6.ak voltak a 8ból a görögök és brazilok előttBlama lehet, megleődnék-e rajta egyáltalán nem.szerbeknek azért szép blama lenne kiesni ittMills megint FIBA GOAT modebanSerbia - Mills 17-16 csak a többiek is berámoltak 19et
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Toca
de bőven lemaradva az első 5től