NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 742
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
25-13 a 2. szett nyilván Brazíliának, ez innen sima
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Megint jön egy jó futam. Férfi kenu páros, 4ből top3ba kell kerülni az elődöntőért xD Mi értelme van a vigaszágnak vagy mi ez, negyeddöntőnek.
3 hónapja
értem hogy mi a szabály csak nemértem hogy miért ezkésőbbi pont vagy a nagyobb akció dönt.Ez de szar igazságtalan szabály, hogy aki később szerez pontot döntetlennél, az nyer. Ennyi erővel fociban sem legyen döntetlen, hanem aki egyenlített az nyerje a meccset...wtf
kapitnono
ahol X esetén nincs "hirtelen halál" ott nem az először pontot szerző szokott továbbmenni?
Negritis, a vajda
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
mikor tegnap Kampman a 130 kilós izzadt férfitesteket nézte, akkor mondtam, hogy ez a kötöttfogás egy kalap fos, egyedül a szabadfogás az élvezhető, előbbit nem értem miért tartják bent az olimpiánHagyomány, ott volt már az ókori görög olimpiákon is.
NB2
3 hónapja
Megint Judo ? 😕Min vagytok már megint kiakadva, miről maradtam le?"Ezúttal is a magyar fiú került előnybe, miután megintették ellenfelét, azonban a parterhelyzetből – bár volt egy biztató kísérlete a pörgetésre –, nem sikerült megcsinálni az akciót. A pihenő után ellenfele „természetesen” visszakapta a lehetőséget, és bár ő sem csinált akciót, így 1–1-el zárult a meccs, de a később szerzett ponttal az azeri nyert."
Sixo
r.baggio
3 hónapja
Hát eddig gördeszkában eddig mindenki akit láttam elesett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
mikor tegnap Kampman a 130 kilós izzadt férfitesteket nézte, akkor mondtam, hogy ez a kötöttfogás egy kalap fos, egyedül a szabadfogás az élvezhető, előbbit nem értem miért tartják bent az olimpián
3 hónapja
Pláne ha van cserépléctörés is.Azt hittem a judonál nincs buzibb sporthát nem ér fel egy szotokán harcibemutatóval
mustaine
eaglesmcnabb
3 hónapja
Min vagytok már megint kiakadva, miről maradtam le?"Ezúttal is a magyar fiú került előnybe, miután megintették ellenfelét, azonban a parterhelyzetből – bár volt egy biztató kísérlete a pörgetésre –, nem sikerült megcsinálni az akciót. A pihenő után ellenfele „természetesen” visszakapta a lehetőséget, és bár ő sem csinált akciót, így 1–1-el zárult a meccs, de a később szerzett ponttal az azeri nyert."
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Szánalmas ez a birkózás így és nem igaz, hogy ezen nem lehet változtatni.....
3 hónapja
deyell
11 702
későbbi pont vagy a nagyobb akció dönt.Ez de szar igazságtalan szabály, hogy aki később szerez pontot döntetlennél, az nyer. Ennyi erővel fociban sem legyen döntetlen, hanem aki egyenlített az nyerje a meccset...wtf
kapitnono
ahol X esetén nincs "hirtelen halál" ott nem az először pontot szerző szokott továbbmenni?
Negritis, a vajda
choose life
3 hónapja
Ez de szar igazságtalan szabály, hogy aki később szerez pontot döntetlennél, az nyer. Ennyi erővel fociban sem legyen döntetlen, hanem aki egyenlített az nyerje a meccset...wtf
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
deyell
11 702
az a gond, hogy szerintem ez az azeri nem fog a döntőbe jutni és így a vigaszág is ugrik...
choose life
3 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Mi ez a kanadai sztori? 😀 Valaki "betöltötte" neki?Remélem ez nem kutyás sztori.
Hanni
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Első szettet 25-22-re hozták a brazil csajok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Mi ez a kanadai sztori? 😀 Valaki "betöltötte" neki?
3 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Én is a kutyánk miatt iszom.Mondjuk még nincs, de hát akkor meg azért.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Azt hittem a judonál nincs buzibb sporthát nem ér fel egy szotokán harcibemutatóval
mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Ez a három perc kb a birkózásból elég is volt most megint 4 évre, köszi.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Tactful Cactus
13 919
biztos, csak le vagyok maradva, rég néztem birkózástbazdmeg ez miféle faszság?szerintem ez már régóta így van, nem?
később szerzett pont hát a faszom
Tactful Cactus
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
bazdmeg ez miféle faszság?szerintem ez már régóta így van, nem?
később szerzett pont hát a faszom
Tactful Cactus
3 hónapja
Ez de szar igazságtalan szabály, hogy aki később szerez pontot döntetlennél, az nyer. Ennyi erővel fociban sem legyen döntetlen, hanem aki egyenlített az nyerje a meccset...