NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Ahogy bele-bele nézek meló közben az előfutamokba lehet nem kell sokat aggódnunk kajak kenuban sem.
3 hónapja
Izgalmas lett, harmadik legjobb időt menték az összes páros közül, de az a baj, hogy a 2 jobb az egy futamban volt velük. Mondjuk a kommentátor gondolom először lát sportversenyt. Lehetett látni, hogy jönnek fel a lengyelek és már megelőzték, de ő még azt mondja, hogy az egyértelműen lemaradó magyarok jól állnak xD Varga Ákos vagy melyik ez? Nagyon ismerős a hangja.
3 hónapja
"remekül néz ki" ..... Harmadikok lesznek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
amúgy mi a faszt csinált a görög edző?Ez biztos47-43 volt a görögöknek, de 16-6-os futást csináltak a németek a 4. negyed előtt.Jani egyedül kevés
Chargers LT
a Bucks sztem örül ha itt kiesenek
Negritis, a vajda
Chargers LT
a németek nem védekeznek rosszul, de 0 kitalált játék van
Jani vagy a PG amit tol iso-ba abból talán lesz valami
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Ez biztos47-43 volt a görögöknek, de 16-6-os futást csináltak a németek a 4. negyed előtt.Jani egyedül kevés
Chargers LT
Negritis, a vajda
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Az idén legjobbat dobó német Dehning kiesett 😮 Aki nemrég még 90 fölött dob, hogy jut el 75 környékig dobásokig.
3 hónapja
deyell
11 702
az azeri Sanan Suleymanov lesz Lévai ellenfele a negyeddöntőben. elvileg a török akit legyőzött erősebb ellenfél volt.
choose life
3 hónapja
47-43 volt a görögöknek, de 16-6-os futást csináltak a németek a 4. negyed előtt.Jani egyedül kevés
Chargers LT
3 hónapja
Nem bírják a végét, a női kajak páros sem lesz az amiben érem jön.
3 hónapja
csipkelli
4 008
Ócska rajt pipa.
3 hónapja
Peters is szint 88.63al.hát, lehet átváltok ide a kosárról 😀 😀
Spanovic kiesett távolban, ahogy Petra is. És kiesett ő is :
Sixo
(tv-n egyik, laptopon másik 🙆♂️)
bogjosi
Fátima Diame
— Arsemeister (@UnleashDaCheeks) June 1, 2022
Twitter/Instagram: @fatimadiame pic.twitter.com/MU7Vz9r6Za
🇪🇸⭕️[AHORA] #Francia (🇫🇷) no es la única nación colonialista que importa africanos para que jueguen en su selección o los represente, tan bajo cayó la población europea que #España también lo hace, como es el caso de Fátima Diame o Lamine Yamal. Ah, pero la selección #Argentina pic.twitter.com/XYbaTetq9v
— TBD News. 📢 (@ArgentinoProm_) July 18, 2024
3 hónapja
47-43 volt a görögöknek, de 16-6-os futást csináltak a németek a 4. negyed előtt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
deyell
11 702
most azeri - örmény párharc birkózásban. az örmény bolgár színekben.
choose life
3 hónapja
csipkelli
4 008
Török basa nem volt vészes.
3 hónapja
mai kosárdömpinget senki nem nézi? 😀én nézem
rohadtul szoros és jó a görög-dojcs meccs!
bogjosi
a többi részét kb elengedtem az olimpiának
még a ffi vizilabda esetleg
3 hónapja
Peters is szint 88.63al.Spanovic kiesett távolban, ahogy Petra is. És kiesett ő is :
3 hónapja
bogjosi
1 501
mai kosárdömpinget senki nem nézi? 😀rohadtul szoros és jó a görög-dojcs meccs!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Henrik von Eckermannt, a világelső díjugratót ledobta a lova a döntőben. persze hogy nálam van fantasyben.Edward király nem akart most fakó ló lenni 😀
deyell
3 hónapja
Chopra elsőre közel 90 méter xD Pedig azt hittem idén az európaiak megfoghatják. Nadeem is elsőre szint.
3 hónapja
Vitorlázásban az éremfutam az olyan, mint lövészetben a döntő, vagyis az ottani eredmény a végeredmény, vagy duplán számít, vagy csak egy sima futam, mint a többi, csak kevesebb résztvevővel?Nem olyan, viszik magukkal az eddigi eredményeket
somoskovig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Mind2 páros továbbment, de hát a 2 német + az ausztrál + a portugál nem néz ki verhetőnek egy kör alapján.